Oyun oynayan biri değilim uzun zamandırda pc veya laptop gibi şeylere bakmiyorum
Genel basic ödevler araşitrma gibi dizi film gibi seyler izlemek icin istiyorum
Haziran gibide japonyaya gidicem ve ordan almak daha ucuz olur mu
Ve hangi tür laptop önerirsiniz
Kisaca sims kizi gibi bilaptop
Butceyi belirttim belki ustune biraz cikilabilie
Full mekanikred switch ariyorum hot swap ozellikli
%100 veya %125 gibi bisi istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Klavye ariyorum
Oyun icin ariyorum aslinda daha cok %125 klavyeler hosuma gidiyor tavsiyeniz var midir
Bide bilindik markalardan pek degil gibi razer vs ekstra oneriniz var midir? Bide hot swap varmidir
Havit ve o dediginiz markalar iyi midir daha once hic kullanmadim bide sizin kisisel tavsiyeniz hangisidir
Veya switch degisimi mi yapmak daha mantikli olur
Klavyemdeki a s d ı gibi yaklasik 10 harfte asiri duzeyde temassizlik var yaklasik 2 ay pc acmamistim sonra temizledim bu temassizliklar basladi yeni klavye ariyorum butce yaklasik 2k falan full mekanik ve red switch ariyorum tavsiyenuz var midir
Pc bi anda acilmamaya basladi kablolarda bi sikinti var gibi hissediyorum defalarca kez bakmama ragmen sanki power tusuna basmiyormusum givi tepki aliyorum.
Birkacgundurde kablolari tak cikar yapinca aciliyordi sizce sorun ne olabilir
Öncelikle merhaba kullandigim steel series rival 3 mouse'a kahve döktüm ama fare imleci istedigim gibi oynuyor google da istedigim gibi sağ sol click basarken masaüstünde veya diger uygulamarda basmiyor uygulamalarin uzerine gelsemde algilamiyor mouse u kurutma makine ile kuruttum beklettim...