Arama sonuçları: *

1. M

Laptop Japonyadan almak mantikli mi ekstra tavsiye

Oyun oynayan biri değilim uzun zamandırda pc veya laptop gibi şeylere bakmiyorum Genel basic ödevler araşitrma gibi dizi film gibi seyler izlemek icin istiyorum Haziran gibide japonyaya gidicem ve ordan almak daha ucuz olur mu Ve hangi tür laptop önerirsiniz Kisaca sims kizi gibi bilaptop
  2. M

Havit Gamenote KB884L alinir mi

Kankam bana kablosuz modele gerek yok aslinda düz kablolu tavsoyen var midir ekstra fiyat cok artiyor gibi
  3. M

2k 3k arasi gaming klavye

Butceyi belirttim belki ustune biraz cikilabilie Full mekanikred switch ariyorum hot swap ozellikli %100 veya %125 gibi bisi istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  4. M

Kankam fiyati yukseltirimde fiyat konusunda sıkıntım yok var midir onerin veya oneriniz
  5. M

Klavye ariyorum Oyun icin ariyorum aslinda daha cok %125 klavyeler hosuma gidiyor tavsiyeniz var midir Bide bilindik markalardan pek degil gibi razer vs ekstra oneriniz var midir? Bide hot swap varmidir
  6. M

Klavyem bozuldu yardim

Sagol kankam cok yardimci oldun hayirli aksamlar
  7. M

Klavyem bozuldu yardim

Yine 1bucuk 2k gidicek yani
  8. M

Klavyem bozuldu yardim

Switch degisimi basit midir peki 1768169755 Hotswap degil o yuzden biraz sasirdim
  9. M

Klavyem bozuldu yardim

Rampage exhero suanki klavyem 1768169383 Bide switch degisimi kolay midir
  10. M

Klavyem bozuldu yardim

Havit ve o dediginiz markalar iyi midir daha once hic kullanmadim bide sizin kisisel tavsiyeniz hangisidir Veya switch degisimi mi yapmak daha mantikli olur
  11. M

Klavyem bozuldu yardim

Knk tam klavye enaz %60 %75 kucul geliyor bide digerleri ne tam bilmiyorum oyun oynuyorum genel
  12. M

Klavyem bozuldu yardim

Oyuncu klavyesi gibi var midir peki bildiginiz
  13. M

Klavyem bozuldu yardim

Klavyemdeki a s d ı gibi yaklasik 10 harfte asiri duzeyde temassizlik var yaklasik 2 ay pc acmamistim sonra temizledim bu temassizliklar basladi yeni klavye ariyorum butce yaklasik 2k falan full mekanik ve red switch ariyorum tavsiyenuz var midir
  14. M

Pc acilmiyor lütfen yardim

Tamamdir denicem sagolun
  15. M

Anlamadim butun kablolari cikartixam nelere cimbiz degdiricem ekran karti falan cikartcakk miyim
  16. M

Pc bi anda acilmamaya basladi kablolarda bi sikinti var gibi hissediyorum defalarca kez bakmama ragmen sanki power tusuna basmiyormusum givi tepki aliyorum. Birkacgundurde kablolari tak cikar yapinca aciliyordi sizce sorun ne olabilir
  17. M

Razer deathvadder v3 wired alinir mi

42 dolar 1740978489 Sizece bu fiyata değer mi
  18. M

Razer deathvadder v3 wired alinir mi

https://a.co/d/fp9eEzB Mouse bu arkadaslar amerikadan getirticegim icin ve türkiye ile fiyat farki oldugu için sizce değer mi
  19. M

Oyuncu mouse 750 1000 lira arasinda tavsiyeniz nedir

Cs2 oynuyorum bana 750 ile 1000 lira arasinda max 1300 lira bandında guzel uzun vade gidicek mouse onerir misiniz
  20. M

Acil mouse a kahve döküldü napicam

Öncelikle merhaba kullandigim steel series rival 3 mouse'a kahve döktüm ama fare imleci istedigim gibi oynuyor google da istedigim gibi sağ sol click basarken masaüstünde veya diger uygulamarda basmiyor uygulamalarin uzerine gelsemde algilamiyor mouse u kurutma makine ile kuruttum beklettim...
Geri