Arama sonuçları: *

1. Jankanbe

BU SİSTEM NE KADAR EDER ?

En hızlı nasıl satarım sahibinden de falan mı hiç bilmiyorum bu işleri
  2. Jankanbe

Intel Core i3 12100F GİGABYTE EAGLE OC GeForce RTX 3060 12GB MSI H610M BOMBER GSKILL 16GB RipjawsV 3200Mhz CL16 Kioxia 500GB nvme m2d SSD COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W MSI MAG FORGE M100R Toplasanız 300 saat kullanılmamıştır hevesle zamanında topladım ama şehir dışında olduğum için kullanılması...
  3. Jankanbe

Intel Core i3 12100F GİGABYTE EAGLE OC GeForce RTX 3060 12GB MSI H610M BOMBER GSKILL 16GB RipjawsV 3200Mhz CL16 Kioxia 500GB nvme m2d SSD COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W MSI MAG FORGE M100R Toplasanız 300 saat kullanılmamıştır hevesle zamanında topladım ama şehir dışında olduğum için...
  4. Jankanbe

Yardım BU KART NE KADAR EDER ?

6500 satıyım o zaman hocam eyvallah
  5. Jankanbe

Yardım BU KART NE KADAR EDER ?

2022 Kasım itopya faturalı toplasanız 1 ay kullanılmamış gigabyte 3060 eagle ekran kartı var elimde jelatini üstünde kutusu duruyor kaça satabilirim ?
  6. Jankanbe

İNSTAGRAM TAKİPÇİ NERDEN ALINIR

nalaka olum
  7. Jankanbe

İNSTAGRAM TAKİPÇİ NERDEN ALINIR

Beyler yeni insta hesabı açtım hangi siteden takipçi alsam iyi olur var mı öyle siteler
  8. Jankanbe

Yardım PARAM GÜVENDE İLE İLGİLİ YARDIM LAZIM

param güvende kadar boş bir şey yok
  9. Jankanbe

İSTANBULKARTIMI KAYBETTİM NASIL ÇIKARIRIM

Öğrenci istanbul kartımı kaybettim bizim burda ibb yetkili bir yer çıkartıyor ama hangi belgeleri götürmem gerek öğrenci belgesini sadece üniden mi alabilirim e devletten falan çıkar mı
  10. Jankanbe

Yardım Kulaklığın Etiketi Çıkartılmıyor Yardım

Aga çalışmıyo bu kimsedede yok ilk kez kullancam nasıl çalışıyo bu kafayı yicem 1680095998 Aga sıfır kulaklık zarar görmedin
  11. Jankanbe

Yardım Kulaklığın Etiketi Çıkartılmıyor Yardım

Beyler sabah bu q2 kulaklığı aldım dokunmatik olduğu için dokunmatipşne dokunmam lazım ama etiket mi ne yapıştırmışlar Çıkartamıyorımda bu lanet şeyi nasıl çıkarcam
  12. Jankanbe

kulaklığımın kutusu kayboldu napmam lazım

dogru 1680030307 yok galiba ben bulamadım
  13. Jankanbe

aga kutusu yok hani takıyoruz ya şarja
  14. Jankanbe

beyler phillps tat2236 almıştım 800 tl para verdim ama kutusu kayboldu çöp mü oldu bu çöp olduysa yeni kulaklık önerir misiniz kulakiçi fiyat performans bir şey
  15. Jankanbe

Lolde Di̇rekt Euwest Açiliyor

hocam giriyorum sorun yok ama şöyle kd şif giriyorum beni tr hesabım mesela MVP oggy diye bir hesap ama euwestteki Oggy ç adlı hesaba atıyor ve bu hesao farklı
  16. Jankanbe

beyler tr yok nasıl geçicem anlamadım ben bu hesabı tr ye aktarsam ne olcak bu hesap değildi benim gerçek hesap 1679434699 milyon tane soru soruyorlar 10 yıl önce açtım hesabı hatırlamıyorum çoğunu
  17. Jankanbe

evet euw açıldı direkt tr hesabıma atmıyor direkt bunu açıyor lol saçmalamış hesap giderse çıldırırım yılların emeği var
  18. Jankanbe

sorunum şu aslında benim tr serverinde güzel bir hesabım vardı kd şif girince giriyordum güzel güzel şimdi euwesttede aynı kd ve şifle hesabım varmış galiba beni istemcide kd şif girdiğim an euwestte mevcut olan hesaba atıyor sorunum tr hesabına atmaması ve tr istemcisi varken euwestte attı ve...
  19. Jankanbe

aga ama şöyle euwest ile açılıyor oyun ve bu hesap benim tr hesabım değil 10 lv low bir hesap skin falan yok bir şey yok benim tr hesabımı açmam lazım
  20. Jankanbe

gittimi eski hesabım içinde binlerce liralık değerli şeyler vardı aga ya daha geçen senenin 9. ayında girmiştim
Top Bottom