Arama sonuçları: *

1. C

Hangi soğutucu daha iyi

Hangisi daha iyi dostlar i5 12500 işlemci için
  2. C

İşlemci sıcaklığım arttı

İnşallah öyledir. Az önce tekrar bi baktım tekrar termaş macun sürdüm .d değişen bişey olmadı. Boşta 60 derece max 71 yğk altında cinebenchte 80-81 derece oyunlarda 88-90 derece
  3. C

İşlemci sıcaklığım arttı

hayır hiç bişey yapmadım 1759408684 hemen öncesi değilde mart ayından bi kayıt buldum rdr2 testi bu şekildeydi
  4. C

İşlemci sıcaklığım arttı

intelin stok fanını https://www.epey.com/islemci-sogutucu/intel-laminar-rm1.html şu hocam
  5. C

İşlemci sıcaklığım arttı

Dostlar merhaba; 4 yıldır bilgisayarımın ve ekran kartımın termal macununu hiç değiştirmemiştim. Üşengeçlikten değiştirmedim. Geçenlerde oyun oynarken oyunum dondu ve 2. kez olunca artık şu işe gireyim dedim. Termal macunumu güzelce değiştirdim. Burda rampage tm-501 kullandım. Aslında ayaküstü...
  6. C

Sıcaklık arttı ne yapmam lazım ?

Az önce temizleyip tekrar sürdüm 80-81 lere kadar düşürdüm. Cinebech r23 testinde
  7. C

Rampage tm 501 kullandım. 1759335609 Bios ayarlarınada bakayım dedim bi sorun göremedim.
  8. C

Dostlar işlemcimin ve ekran kartımın termanl macunlarını yeniledim. Bilgisayaro açtım testlere soktum ekran kartımda sorun yok 4-5 derecelik bir düşüş yaşandı. Fakat işlemcimde durum tam tersi oldu. Sebebini anlayamadığım şekilde dereceler fırladı 25-30 derece yukarlara çıktı. 75-80 derceydi şuan
  9. C

Uzun süreli rdr2 fps değerleri nasıl sıkıntı var mı ?

İşlemci kullanımı ghz , sıcaklık olsun herhangi birşeyde sıkıntı var mı sizce ?
  10. C

Jbl orjinal ped arıyorum nerden bulabilirim

Merhaba jbl t700bt içn orjinal ped var mı ?
  11. C

35 mbps altyapıya internet önerisi

Altyapım max 35 mbps destekliyor türkcel ile türknet arasında kaldım sizce hangisinden daha çok memnun kalırım yardımcı olur musunuz
  12. C

EVE İNTERNET ALICAM YARDIM

dostlar altyapı testinde adresim üzerine başka bir kullanıcı çıktı bende numaraları vs değiştirirken boş daire çıktı 35mbps alıyormuş max turknet 400 tl x firmaların fiyatları daha düşük ne alıcam çok anlamam bu işlerdeb
  13. C

IMEI nezaman acilacak

ben günlerdir sim1 deniyodum açılmamıştı az önce direkt sim1 i denemeden sim2 taktım açılmış. inşallah sim1 kullanıma başlamamıştır telefon: mi11 ultra
  14. C

IMEI nezaman acilacak

hala kapalı benimde xiaomi mi11 ultra var bekliyorum hala
  15. C

Yurtdışı telefonum hala açılmadı

açılan var mı hala açılmadı benim
  16. C

Lightroom Maskeli yerin renk ayarı

Dostlar merhaba. Şu olayı bir türlü beceremedim yardımcı olur musunuz? Bu fotoğrafta örnek arkadaki kırmızı evin rengini daha doygu yapmam için doygunluğu artırınca öznedeki de renklerine etki ediyor. Katmanları ayırdım katmanları ayırıp katman üzerinde renke geldiğimde farklı bi menü vardı...
  17. C

EA FC 24 60 FPS SABİT KALIYOR

dostlar 60 fps i geçmiyor oyun aynı sorunu yaşayan var mı ? 144 hz monitör var tazeleme 144, fps sabitleyici kapalı dikey senkronizasyon açık bu ayarlar üzerinde oynama yaptım ama düzelmedi.
  18. C

Fifa 23 oyunda olmayan ülkelere altyapı gözlemcisi yollama

bir saattir araştırıyorum ama bulamadım bi türlü bi yardımcı olur musunuz
  19. C

Fifa 23 oyunda olmayan ülkelere altyapı gözlemcisi yollama

merhaba YouTube da gördüm çark çevirip oyunda olmayan bir sürü değişik adını ilk defa duyduğum ülkelere altyapı scoutu yolluyor atıyorum mesela Maldivler vardı Afrikanın adını ilk defa duyduğum ülkeleri vardı bunu nasıl yapıldığını bilen yardımcı olabilir mi
  20. C

İnternet Altyapı Çıkmıyor

dostlar bütün sitelere girdi şuan türk telekom kullanıyorum tahaüt biticek başka bir şey kullanmak istiyorum. sitelere gidip altyapı sorgulamak istediğimds altyapı yok diyor. e devletten ikametgah adresine kadar baktım doğru seçeyim diye ama yine çıkmadı. bir yardımcı olur musunuz bana
Geri