Arama sonuçları: *

1. abdulkadir1998

WL Mouse Modelleri Hakkında

Teşekkür ederim siparişi verdim bakalım gelsin bi deneyim
  2. abdulkadir1998

T Teşekkür ederim mini alayım bari deneyeceğiz artık delikli hoşuma gitmezse sora alıcaz. Razerin mouselerinin hiç birisini beğenmiyorum bana hitap etmiyor
  3. abdulkadir1998

Ona da baktım aslında lakin sarj konusunda bir kaç şikayet gördüm donglenin olmaması ve kutu içeriğinin zayıf olmasından onu elemek zorunda kaldım çok hoşuma gitmişti ama eksileri beni bir tık uzaklaştırdı
  4. abdulkadir1998

Peki bu delikli mouseler çok rahatsız eder mi beni ilk defa kullanacağım
  5. abdulkadir1998

Ya bütçe konusunda çok sınırlı değilim o yüzden iyi bir mouse olmasını istiyorum razere baktım çok kabaydı logitech superlight da kaba göründü bu mouseler biraz daha güzel gözüktü ama delikli mouse hiç kullanmadım.
  6. abdulkadir1998

Merhaba iyi günler ben WLMouse modellerinden almak istiyorum fakat model konusunda henüz bir karar veremedim. 2 Model arasında kaldım bunlardan bir tanesi wl x max diğeri ise wl x mini. Elim çok büyük değil tam olarak ölçmedim ama 16-17 maks 18 cm falandır. Mouse olaylarından da çok anlamadığım...
  7. abdulkadir1998

Yardım Kulak İçi Kulaklık Önerileri

Teşekkür ederim yani o dediğim modelde bi mikrofon olsa her şey okey ama yok olan modelide stokta yok onu beklicez artık tekrardan teşekkür ederim yine kontrol edeceğim
  8. abdulkadir1998

Ben kulak üstünü de sevmiyorum saçlar uzun bağlamak istemiyorum darlıyor beni ama trde maalesef adam akıllı bi kulak içi bulamadım
  9. abdulkadir1998

Tavsiye için teşekkür ederim onları da gördüm aslında ama ne bileyim çok içime sinmedi. O yüzden arayışlardayım
  10. abdulkadir1998

Merhaba iyi akşamlar dilerim ben kulak içi kulaklık önerisi istiyorum sizlerden. Bütçe olarak 1-2 bin tl arası olabilir fakat kablolu ve mikrofonlu olması şart çünkü kulak üstü kulaklık kullanamıyorum rahatsız ediyor. Genelde valo,cs gibi oyunlarda kullanacağım her sesi duyurmasa da en azından...
  11. abdulkadir1998

Laptop Wifi Bağlanıyor Ama İnternet Yok Diyor

Yok mu arkadaşlar bilgisi olan ya pc internet gözüküyor ama yok oyunlara girmiyor internet yok gözüküyor ethernetle problem yok deli olcam
  12. abdulkadir1998

Teşekkürler deneyc Deneyeeceğim teşekkürler
  13. abdulkadir1998

Ondan sonra ne yapmam gerekiyor tam olarak modem ara yüzündeyim şuan
  14. abdulkadir1998

Modem arayüzünden nasıl yapacağım tam olarak 1713274443 güncel zaten ya sürüclerim
  15. abdulkadir1998

Evet ethernetle bağlanıyor telefonun internertiyle bağlanıyor ama bir türlü wifi ile bağlanmıyor değişik değişik işler ya
  16. abdulkadir1998

Deneyeyim ya deli etti beni kırıcam bağlanmıyor hiç bir şekilde 1713272894 Vala deniyorum olmuyor hiç bir şekilde
  17. abdulkadir1998

Merhaba iyi günler benim monster laptobum var arada açıp kullanıyorum bugün açtım pcyi internete bağlanıyor gibi oluyor bağlanmıyor. Masaüstünde herhangi bir problem yok wifi'de de bir problem yok telefonlar bağlanıyor. Kendi telefonumun interneti açıyorum oda bağlanıyor ama kendi internetime...
  18. abdulkadir1998

Görev Yöneticisinde Ekran Pır Pır Etmesi

Merhaba iyi akşamlar ben bugün görev yöneticine girdim ve bir anda dikkati mi çekti böyle ekran anlık gidip geliyormuş gibi oluyor ama sadece görev yöneticisinde bu oluyor video kaydetmeyi denedim ama nedense yakalayamadım bunun sebebi nedir sadece görev yöneticisinde oluyor sadece film...
  19. abdulkadir1998

Çözüldü✓ Lenovo Legion 25-İ Alınır mı ?

Ben 4 ay falan oldu alalı güzel monitör ölü piksel çıkmadı ayakları bir tık büyük masan küçükse sığmayabilir.Renk doygunluğu güzel ama youtube videolarında bır tık sanki görüntü bulanık gibi oluyor ama alışınca normal geliyor. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım memnunum yani. İçinden DP...
  20. abdulkadir1998

Bu fiyata MSI orjinal midir?

O bile gelmeyecek adamlar resmen havale yaptırıp dolandıracak 😄 trendyol oldu sahtekar yeri
Top Bottom