Arama sonuçları: *

1. O

TV ÖNERİSİ BÜTÇE 35K

TEŞEKKÜR EDERİM Bu ürünüde değerlendireceğim normalde 55inc altını düşünmüyorum ama oled olayı çok başka bir şey tabi :)
  2. O

TV ÖNERİSİ BÜTÇE 35K

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var TV almayı düşünüyorum uzun zamandır araştırıyorum ve araştırmalarım sonucu aşağıdaki TV'ler arasında kararsız kaldım lütfen yardımcı olur musunuz normal TV olarak kullanacağım PC vs bağlamayacağım tek isteyim aldığım TV görüntü olarak kaliteli olsun...
  3. O

18.500TL Laptop Önerisi

Mantıklı aslındada bilmiyorum fazla yorum göremedim kararsız kaldım baya :/
  4. O

18.500TL Laptop Önerisi

Acer Nitro 5 AN515-57 Intel Core i5 11400H 8 GB 512 GB SSD Rtx 3050 4 GB Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.QELEY.005...
  5. O

Gaming Laptop Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar laptop için güzel soğutma sağlayan soğutucu arıyorum bütçem maksimum 1000 TL marka model önemli değil sadece sağlam ve soğutması iyi olan bir şey olsun yeterli yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
  6. O

144-165HZ MONİTÖR ÖNERİSİ

çok teşekkür ederim öneriniz için
  7. O

144-165HZ MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar monitör alacağım bütçem maksimum 4500 TL bu bütçeye göre 1ms 144Hz ya da 165Hz 24inc kronik sorunları olmayan beni 3-4 yıl kadar götürecek fiyat performans olarak Gaming monitör önerir misiniz? Teşekkür ederim.
  8. O

1500 TL GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar bütçem maksimum 1500 TL elimin boyutları 15cm uzunluk 8cm genişlik ve mouse tutuş şeklim avuç içi oynadığım oyun tarzı ise FPS rekabetçi oyunlar elim maalesef biraz küçük olduğu için her mouse modellerinde rahat edemiyorum bana bu bütçeye bu ölçülere hangi mouse modellerini...
  9. O

Kingston Fury Beast RGB RAM alınır mı?

Arkadaşlar PC'ye RAM alacağım aklımda şu anda https://www.teknobiyotik.com/kingston-16gb-2x8gb-fury-3600mhz-cl17-ddr4-best-rgb-ram-kf436c17bbak2-16.html?ref=akakce&v=1.27.3 bu model var bilmiyorum nasıldır biraz araştırdım chip iyi çıkarsa iyidir deniliyor bende bilemedim açıkçası 4x8 GB alıp...
  10. O

ELMB Sync açınca monitör cızırtı yapıyor?

Arkadaşlar 1 hafta önce ASUS TUF Gaming VG259qm aldım. Monitörden gayet memnunum ancak birkaç gündür PC'yi açınca kulak çınlaması gibi bir ses geliyor. Bütün kabloların yerini değiştirdim ancak sesin nereden geldiğini bulamadım. Bugün tekrar dinlemeye başladım ve kesin olarak monitörden...
  11. O

MONİTÖRDEN CIZIRTI SESİ GELİYOR YARDIM.!

performansı etkiler mi bu acaba monitörün veya ileride arıza yaratır mı bir zararı var mıdır monitöre vs
  12. O

MONİTÖRDEN CIZIRTI SESİ GELİYOR YARDIM.!

Arkadaşlar 1 hafta önce ASUS TUF Gaming VG259qm aldım monitörden gayet memnunum ancak birkaç gündür PC'yi açınca kulak çınlaması gibi bir ses geliyor bütün kabloların yerini değiştirdim ancak sesin nereden geldiğini bulamadım bugün tekrar dinlemeye başladım ve kesin olarak monitörden geldiğini...
  13. O

ASUS VG259qm 24.5" 280Hz 1ms G-SYNC Full HD IPS monitör ayarları nasıl olmalı

Arkadaşlar yeni monitör aldım bu monitörde oyunlar için hangi ayarlar yapılmalı. Asus VG259QM 24.5" 280Hz 1ms GSync Full HD IPS Monitör...
  14. O

500-1000 TL ARASI GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

çook teşekkür ederim bu kadar uzun uzun yazmış özetlemissiniz çok teşekkür ederim güzel bir fikirler oluştu aklımda sayenizde çok sağolun
  15. O

500-1000 TL ARASI GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar uzun araştırma sonucunda Razer DeathAdder V2 modelini satın aldım 2 gündür kullanıyorum ama elim küçük olduğu için mouse büyük geldi maalesef oyunlarda beni kötü etkiledi tekrar mouse almaya karar verdim. Küçük bir ele sahibim 12 cm falan mousu tutuş şeklim avuç içi olarak. Bütçem...
  16. O

1500 TL MOUSE ÖNERİSİ

önerileriniz için teşekkürler değerlendireceğim. 1666639136 öneriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim.
  17. O

1500 TL MOUSE ÖNERİSİ

öneriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim.
  18. O

1500 TL MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar bütçem maksimum 1500 TL FPS tarzı oyunlar oynuyorum düşük gecikmeli kaliteli bir oyuncu mouse arıyorum 3 gündür araştırıyorum ve şu 2 mouse çok önerildi 1. https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-v2-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00000SAZ7I 2...
  19. O

PCH DİYOT SICAKLIĞI KAÇ DERECE OLMALI?

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz bir kaç gündür bu pch diyot sıcaklığı dikkatimi çekiyor sistem boşta iken 60-65 derece arasında geziyor sistem yük altında iken 75 derecelerde geziniyor. Bu pch diyot sıcaklığı nedir ne işe yarar ne anlama gelir acaba ve en önemliside pch diyot sıcaklığı kaç...
  20. O

Asus Marka Anakart Öneri̇si̇

Arkadaşlar ASUS TUF GAMİNG X570 PLUS ANAKARTINI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. sistemin ryzen 5 5600x ekran kartı rtx 3060 olacak şekilde ayarladım anakartım şu an zayıf kaldı aklımda bu model var başka bir öneriniz var mı yada bu benim düşüncem olan anakart nasıldır özellikle asus marka olmasını...
Geri