Arama sonuçları: *

1. T

WEBCAM TAVSİYESİ 2024

Kullanma amacımı belirttim. Para dert değil. Tavsiye ettiğiniz webcam'in tam adını söylermisiniz? İnternette bulamadım. 1729359372 Kullanma amacımı belirttim. Para dert değil. Tavsiye ettiğiniz webcam'in tam adını söylermisiniz? İnternette bulamadım.
  2. T

WEBCAM TAVSİYESİ 2024

Arkadaşlar öyle yayıncı olmak gibi bir derdim yok. Arkadaşlarla dc'de takılmak için webcam almayı düşünüyorum. Bizim çocukta inca inc 3413 model webcam gelmişti ve baya kaliteli bir şeye benziyordu. Bunun gibi tavsiylerinizi veya daha iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  3. T

Vatan bilgisayar 4060TI lı Sistemin fiyatı nasıl?

aynı sistemi 20K ya almıştım sarı siteden full sıfırdı hemde bence sende şansını dene
  4. T

Çözüldü✓ Fiyat performans WEBCAM tavsiyesi 2024

Arkadaşlar öyle yayıncı olmak gibi bir derdim yok. Arkadaşlarla dc'de takılmak için webcam almayı düşünüyorum. Bizim çocukta inca inc 3413 model webcam gelmişti ve baya kaliteli bir şeye benziyordu. Bunun gibi tavsiylerinizi veya daha iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  5. T

Full hd 144hz monitörüm için displayport kablosu önerisi

İnternette biraz araştırdım fakat bazı kabloların benim donanımı desteklemediğini gördüm. rica etsem yardımcı olur musunuz?
  6. T

HELLDIVERS 2 hala satın alınır mı?

Oyun patladığı vakitte hiç unutmuyorum 400.000+ kişi oynuyordu. Şimdi ise ne yazık ki 20.000+ civarlarında oyun aşırı ilgimi çekiyor ama arkadaşım yok ve az sayıda oyuncuyla oynamak oyunun zevkini kaçırır diye endişeleniyorum. Tekrar soruyorum sizce hala alınır mı?
  7. T

No Man's Sky Microsoft Store'da 85 TL!!

indirim ne zaman bitiyor?
  8. T

RTX 4060 CS2 KASIYOR!

Sistemimde rtx 4060 ekran kartı ve ryzen 5600 işlemci bulunmakta, son zamanlarda cs2 oynarken oyunun akıcı olmadığını fark ettim. Kullanım %lerine bakmak istediğimde ekran kartının %50-40 arası çalıştığını fark ettim. Format atmama rağmen sorun çözülmedi ve driverler güncel. Lütfen yardım edin...
  9. T

Çözüldü✓ Elimde depolaması olmayan bir pc için tavsiye bekliyorum.

Ekran kartı: GTX 1660 SUPER İŞLEMCİ: RYZEN 5 1500X RAM: 8 GB 2400MHZ ANAKART: ASUS PRIME B350-PLUS Depolama olarak sata ssd almayı düşünüyorum, bütçem max 1500TL. 2. el olabilir tercih olarak 1TB sata ssd almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun.
  10. T

Çözüldü✓ 420 WATT GTX 1660 SUPER & RYZEN 5 1500X uygun olur mu?

Bunu almayı düşünüyorum, sahip olduğum power supply 220 watt ve sahip olduklarımın patlamasını istemediğim için, tavsiyeye ihtiyacım var.
  11. T

8GB RTX 4060 TI'yı 16GB İLE DEĞİŞTİRMEK İÇİN 1-2K HARCAMAK MANTIKLI MI?

haklısın şanslıysam takas yapıcam
  12. T

8GB RTX 4060 TI'yı 16GB İLE DEĞİŞTİRMEK İÇİN 1-2K HARCAMAK MANTIKLI MI?

4 ay önce msi rtx 4060 ti (2 fanlı) pc aldım ama doyumsuz olduğum için bunu 16 gb yapmak istiyorum. mantıklı olabilir mi?
  13. T

topladığım sistem nasıl?

Hocam sizin sistemin bir tık kötüsünü 20K'ya aldım iyi akşamlar
  14. T

Kambur duran insanlar için hatırlatan cihaz hakkında tavsiye gerekiyor.

https://www.trendyol.com/kodgem-straight/dik-durmak-icin-teknolojik-cozum-p-44586259 Bu cihaz hoşuma gitti fakat bazı problemler var - Fiyatı - Yapışkanının zamanla azalması ve yeni yapışkanların pahalı olması Ve daha iyi alternatiflerini bilmiyor olmam, lütfen yardımcı olun. daha iyi bir cihaz...
  15. T

EN İYİ ŞEKİLDE YÜKSEK BOYUTTAKİ VİDEOLAR NASIL PAYLAŞILIR

Arkadaşlar ben üniversite de dersleri kayıt alıyorum ve arkadaşlarım videoları onlara da atmamı istiyorlar. bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum wp veya telegram olmuyor. Çünkü ortalama bir video 3gb lütfen yardımcı olun
  16. T

MAX 22K bütçe bilgisayar tavsiyesi

4060 ti düşünüyorum ama bilemedim, yardımcı olursaniz minnettar olurum.
  17. T

Sarı sitede 3080 ryzen 7 3700x sıfır kasa alinir mi?

Bütçemi belirttim zaten sıfır olursa daha rahat hissederim
  18. T

Peki ekran kartı olarak ne öneri? Fsr 3ü ve dlss 3.5i düşünerek tavsiye verirseniz memnun olurum
  19. T

Merhaba ben kasa satin almak isteyen biriyim ancak ne yapacağımı tam bilmiyorum. Pc kanallarının kasa toplama videolarından mi kasa alsam yoksa sari siteden mi? 8 gb ekran kartları gelecekte beni zorlaya bileğini düşünüyorum ne ekran kartli kasa alacağımı daha bilmiyorum bunu buldum lutfen...
Top Bottom