Arama sonuçları: *

1. D

1.5-2k civarı oyuncu kulaklığı önerisi

Jak girisli modelinde ses karti olmadigi icin anakartta giris modeliyse ses karti kotu olabilir diyorlar ama yazilimiyla iyilestiriliyormus yinede
  2. D

Kablolu daha iyi olur kaliteli üzmeyecek bir şey olsun yeterli. 1768484886 Havit fuxie h3 modelini almıştık denemk amaçlı ama mikrofonu falan çok kötüydü çıkarılabilir mikrofununu sürekli bastırman gerekşyodu sesin gitmesi için ve sesi çok kötü iletiyordu o yüzden biraz daha bütçe çıkıp iyi bir...
  3. D

Kulaklık almayı düşünüyoruzda bütçe 1.5-2k civarı kalitesine göre belki biraz daha çıkabilir bütçe.
  4. D

1.5k ya boş gaming kasa önerisi

Sağolun hocam eyvallah
  5. D

https://www.trendyol.com/sarftech/zarif-tasarm-3xusb-4x12cm-rainbow-aydinlatmali-atx-oyuncu-kasa-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-762331965?boutiqueId=61&merchantId=922919 hocam şu kasa nasıl peki daha güzel duruyor
  6. D

4 fanli modeli secmek daha mantikli olur di mi
  7. D

Kasam eski tip sesli kasa olduğu için yenilemeyi düşünüyorum sessiz çalışcak ve birazda güzel gözükecek ortalama bir kasa öneriniz olursa 1.5k civarına çok güzel olur
  8. D

Gigabyte A320m anakarta ryzen 5 5600 işlemci olur mu ?

Kontrol ettim hallettim hocam bilmeyenler icinde yazayim anakart cpu destek kismindan hangi bios surumunden sonra destekledigini kontrol etmek gerekiyomus bende f4 surumunden sonrasi destekliyormus bende en gunceli f7 var yani bu surumde destekliyor ekstra bi guncelleme yapmak gereken bir durum...
  9. D

bios güncellemesi derken sürüm güncellemesi mi yoksa başka bir güncelleme mi gerektiriyor?
  10. D

ryzen 5 1600x işlemcim var yükseltmeyi düşünüyorum ryzen 5 5600 uyguna bulursam alabilirim ikinci elden anakartıma uygun olu8r mu elime para geçince tabi yükseltmeyi düşünüyorum ama sorun yaratıcak kadar bir şey olmaz di mi ?
  11. D

Sistemim aşağı yukarı ne kadar eder sizce

Tamamdir hocam 1766736944 Kaba bi hesapla bende o fiyat bandinda dusundum ama pazarlikta yapabilirim duruma gore kendime baska sistem topliycamda suanda o yuzden kaca giderse ekstra eklemis olurum iste
  12. D

Esas para eden parcalarinda bir sorun yok zaten ve diger sıkıntılarida cozdum tek sıkıntı olusturabilicek suanda ram o da bir tanesi sıkıntılı onun harici suan islemcimi almak isteyen kisiye yazdim zaten bu konuda coktan karar vermistim
  13. D

Suan almayi dusunur musunuz hocam
  14. D

5000 TL ye RTX 2070 iyi mi

Suanki piyasaya gore gayet iyi bi fiyat oldugunu biliyorumda sizde bi kontrol edin istedim nasil alinir mi
  15. D

benim zaten satma gibi bir derdim veya acelemde yok işlemcin neydi geri kalan özellikler neydide o fiyata sattın
  16. D

Sen suanki piyasaya tekrardan bi goz gezdir istersen ikinci el piyasasinda zaten sistemin kotu be satilmasi zor oldugunu bende biliyorum yinede bunu bilerek git bir bak sitelere fiyatlara bakalim.
  17. D

sende öldürdün hocam 1764861353 8k fiyat bandı banada okey geldi satmayı düşünürsem pazalığıyla tabi düşünülür. 1764861404 Benimde kafamdaki fiyat bandı buydu açıkçası ortalama bi piyasa tahminide istiyim dedim burdan teşekkürler. 1764861425 Maalesef ayrı ayrı satmam zor hocam yinede aklımda...
  18. D

Zaten eski ve zamanında param yok diye biraz derme çatma toplamak zorunda olduğum bi sistem olduğu için fiyatı düşük tutmakta fayda var tabi biliyorum. Gigabyte A320M-H anakart Ryzen 5 1600x işlemci (AM3 fana ayak alıp uydurmuştum) Rx 570 4gb (3 ay mining çıkışlı olarak aldığım için normal...
  19. D

Monitörümde ki ışık süzmeleri normal mi?

Va panel bi monitorde olmasi normalse bilmiyorum degisim talebinde bulunursamda aynisi gelirse mantikli olmaz ama bu fiyatada bi daha zor bulurum diye emin olamiyorum
  20. D

Çözüldü✓ James Donkey monitor alınır mı

Benimkide o model iste sende peki bahsettigim sorun var miydi siyah kisimlar geldiginde sag ve sol kisimda isik suzmeleri olusuyor muydu
Geri