Arama sonuçları: *

• Users: Ayzek
  • Order by date
  1. A

Asetto corsa g29 direksiyon seti otomatik debriyaj ayarı kapatma

Merhaba arkadaşlar g29 direksiyon seti aldım. Asetto corsada manuel viteste oynarken vites degişiminde vites degiştirdigimdme tuşa basınnca direk vites geçiyor. Debriyaj basmadan otomatik debriyaj ayarını kapatma ayarı varmı debriyajıda kullanmak istiyorumm oyunda Yardımcı olursanız sevinirim
  2. A

C:\Users\İç Windows kullanıcı adındaki türkçe karakter hatası

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma stable difusion uygulamasını indirdim fakat kurarken gerekli dosyaları bulamıyor uygulama bununda nedeni C:\Users\İç (İç) yazan türkçe karakterden dolayı bu kısmı degiştirmeyi birçok farklı yolla denedim dakat olmadı nasıl degiştirebilirim birisi yardım ederse...
  3. A

Oyun oynarken 15 20 dk sonra siyah ekran veriyor res atmam gerekiyor

Fanları temizlerken Fön makinasında soguk ayarlarda hava tutsam fanlara zarar verirmi biraz tozlanmada var oda ısı yapıyodur muhtemelen suan boşta ekran kartı sıcaklıgı 50 derece işlemci 42 derece
  4. A

Oyun oynarken 15 20 dk sonra siyah ekran veriyor res atmam gerekiyor

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce rtx 2060 ryzen 5 3600 bir sistem topladım. şuana kadar hiç bir problem yaşamamamıştım oyunlarda fakat son 1 haftadır oyuna girdikten sonra tarayıcı da açıksa 15 20 dk sonra siyah ekran veriyor pc ve res atmam gerekiyor. PC aldıgımdan beri termal macun...
Geri