Arama sonuçları: *

1. ArxOfficials

Şu Oyunu nerden indirebilirim | scarface the world is yours

nerde satıldığı veya verildiği söylensin yüklerim
  2. ArxOfficials

Şu Oyunu nerden indirebilirim | scarface the world is yours

scarface the world is yours oyununu nerden indirebilirim link falan varmı virüssüz
  3. ArxOfficials

Pc'de instagram açmak için uygulama

hikaye falan atılıyormu
  4. ArxOfficials

çok kastırıyor başka varmıdır
  5. ArxOfficials

Merhaba pc de instagram falan açıyorum hangi program uygundur aynı telefon tarzı kullanabilmek için? [ Android emilatörü tarzı veya android emülatörü ]
  6. ArxOfficials

Türk Telekom Fatura Ödemesi Gecikmesi Nedeniyle İnternet Yavaşlatıldı

Türk Telekom Fatura Ödemesi Gecikmesi Nedeniyle İnternet Yavaşlatıldı Şuan buraya girip yazmak için bile kendimi yırttım türk telekom faturasını ödemediğim için yavaşlatma geldi hemde aşırı kullanılmıyor nerdeyse bu siteye 2-3dakikada girdi ve bu olay seçim gününde oluyor ben bunu ödüyemiyorum...
  7. ArxOfficials

Hoi4 Türkçe Yama Önerisi Steam

teşekkür ederim
  8. ArxOfficials

Hoi4 Türkçe Yama Önerisi Steam

Merhaba hoi4 yama bulamadım çalışan varsa atabilirmisiniz steam atölyesi /paradox mods içerisinden
  9. ArxOfficials

Discord Yaş Güncellemesi Talebi Gönderdim Cevap Bekliyorum bir şey Geldi

Gönderdiğim Fotoğrafta 3 Madde'de Bulunuyordu Ama Böyle Bir Cevap Verildi 1684965035 Tekrar cevap olarak bunu yazdım
  10. ArxOfficials

Böyle Bir Cevap Yeterli Olucakmıdır?
  11. ArxOfficials

Discord Yaş Güncellemesi Talebi Gönderdim Cevap Bekliyorum bir şey Geldi Agalar Discord yaş güncellemesi talebi gönderdim hesabımdaki engelin kalkması için şöyle bir şey gönderdi ne anlama geliyor?
  12. ArxOfficials

Merhaba eskiden çalıştırdığım python dosyası çalışmıyor

eee sorunu çözdüm python u silmeden yükleme programını yükledim program düzeltmeyi seçip tüm tiklere bastım ve düzeldi
  13. ArxOfficials

Merhaba eskiden çalıştırdığım python dosyası çalışmıyor

Merhaba kodlamadan fazla anlamıyorum bir arkadaşımın attığı python dosyası hep açılıyordu pc ye format çektim yeniden açmayı çalıştığımda açamadım bu error veriliyor nedeni nedir acaba? 1684612411 cevap vericek biri yokmu
  14. ArxOfficials

Merhaba instagramı mobil tarzı kullanmak için program

Merhaba instagramı mobil tarzı kullanmak için blue stacks kullanıyorum ama kasma yaratıyor daha iyi bir program var mıdır?
  15. ArxOfficials

Merhaba discord yaş doğrulamasını nasıl yapabilirim

hesap da almam gereken bilgiler ve dostlarım var
  16. ArxOfficials

abim ablam yok arkadaşlarım benle yaşıt bana atmak zorunda değiller gmailimi veririm siteye benim yerime form gönderirler onların bilgilerini görmem çok lazım yardım lazım 1684441630 1998 ama değiştirebiliyorum galiba fotoğraf istiyor 18 den büyük olması yeterli bildiğime göre
  17. ArxOfficials

18 Yaşından küçüğüm ve discord doğrulaması yapmaya çalışıyorum hesapta çok önemli kişiler ve bilgiler var ben nasıl fake olarak doğrulayabilirim? fotoğraflı / fotoğrafsız biri benim için doğrulama fotosu çekicekse bile razıyım lütfen yardım edin
  18. ArxOfficials

Discord Nitro Bedava Yolluyamıyorum

nitrom vardı ama bana gelmedi
  19. ArxOfficials

Discord Nitro Bedava Yolluyamıyorum

Merhaba discordun yeni doğum gününe özel güncellemesiyle yeni bir özellik olan 2 haftalık nitro hediye etme gelmiş ama bende gözükmüyor nasıl düzeltebilirim? Alta discordun verdiği gif i ve benim nitro kısımını attım
Geri