Arama sonuçları: *

• Users: Bluer
  • Order by date
  1. B

20 bin bütçe ile oyun bılgısayarı tavsiye

İntelde frekans sıkıntısı olmuyor mu ve oyun ıcın amd daha kullanıslı degıl mı bılmedıgımden soruyorum kusura bakmayın
  2. B

Bu fiyata bu sistem iyi mi ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/159669/ultima-3080-amd-ryzen-5-5600x-asus-tuf-geforce-rtx-3080-v2-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sisteme bu fiyatı vermeye değer mi ? bu fiyata göre düşük olan parçası var mı
  3. B

Yer Ankara ama internet üzerindende alabılırım Önerecegınız sistemde işlemci amd olursa daha iyi olur
  4. B

Merhaba arkadaslar baslıktada belirttiğim gibi 20 bin bütçem var 21 falanda olur o aralıkta güzel bi hazır sistem yada toplayacagınız bilgisayar önerir misiniz? oyun ağırlıklı kullanıcam çok kısa vadeli kullanacagım bısey olmasın ıstıyorum en az bı 5 sene götürür mu o fiyatlarda bi pc yardımcı...
  5. B

Sistem nasıl alınır mı ? Amd Ryzen 7 5700x tavsiyeleriniz

Merhaba arkadaslar pc toplucam çok bılgım yok fıyat olarak 20 k ya kadar gözden cıkardım bı sistem ayarladım ama çok anlamıyorum pahalı olan gereksiz olan bısey varsa yardımcı olur musunuz şunun yerıne şu daha iyi olur fıyatın şu kadar düşer vs şimdiden telekkürler
Top Bottom