Arama sonuçları: *

1. X

Öneri 2 TB Harddisk önerisi

veri asset ve data tutmak için 2 tb bir hdd ihityacım var bütçe olarak çok bir şey ayırmak istemiyorum maalesefki m2 ssd olamaz ama taşınabilr veya daihli bir hdd öneriz var mı
  2. X

oyun ve müzik için wireless kulaklık önerisi

bütçem yok güzel kulaklık önerisi lazım mikrofonu iyi wireless olmalı ve gürültü engellemesi iyi olmalı biraz gürültülü bir ortamdayım oyun için aynı zaman müzik konusunda iyi olmalı önerilerinize açığım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
  3. X

Ekran kartımla işlemcim uyuşurmu

Uyuşur ama daha üst bir sekment öneririm
  4. X

Quest 2 ve rift s vrları için kablo

Merhabalar vrları bilgisayarıma bağlayıp oynamak istiyorum ama kablolar pahalı acaba ucuz bir kablo önerir misiniz.Amazonda 350tşye 5 metrelik data kablosu buldum ama nasıldır bilmyiorum
  5. X

acilen kulaklık pedi lazım

hyperx cloud mixim var ve pedleri aşındı yeni ped almam lazım ama bulamıyorum
  6. X

hyperx cloud mix padleri

hyperx cloud mix palerim soyuldu yenisini almak istiyorum fakat güzel bir şey yok 1 tane bulabildim oda amazonda kötü yorumu bol olandı acab link atabilecek var mı
  7. X

Razer Battle Bundle Oyuncu Kiti alınır mı

ana amacım deatheadder almaktı kulaklığıda değişicektim biraz düşü olucak ama cloud mixten kulaklığı değişicem fiyat çok iyi aynı şekilde fiyat ucuz böyle paketler varsa atabilrsiniz ama sizce alınır mı
  8. X

1200 TL'ye kadar mouse önerisi

tercihen kablosuz ama kablolda olur iyi bir şey olsun rival 3 temassızlık yaptığı için yenisini alacağım f/p olursa güzel olur
  9. X

Çözüldü✓ arkadaşlar nasıl işlemcimi satabilrim ryzen 7 pro 4750g

işlemcimi satamıyorum sahibindende katagorisi bile yok ryzen 7 pro 4750g satabileceğim bir yer lazım
  10. X

hdmi displayport kablosu yardımı

hdmi displayport kaplosundan 165hz 0.5 ms alabilirmiyim bir ucu hdmi 1 ucu displayport linki aşşağı bırakıcam daha ucuzu ya da daha iyisi vabrsa atarsanız sevinirm hiçbir bilgi verilmemiş anlamadım...
  11. X

dönüşütrücü ile hz arttırabilir miyim

anakartta dp girişi yok D. işlemcim ryzen 7 pro 4750 g anakartı hatırlamıyorum ama sadec hdmi dvi var 1664797376 şuan 120 aldığıma göre 2.0 olması lazım
  12. X

dönüşütrücü ile hz arttırabilir miyim

benim monitörüm 165 hz ama şuan hdmi olduğu için 120hz alabiliyorum acaba dp hdmi dönüştürücü alsam hz 165 alaiblir miyim
Geri