Arama sonuçları: *

1. Onurology

Papara benzeri kullanabileceğim banka önerisi

Papara açılmadı mı?
  2. Onurology

S26 ultra özellikleri ve fiyat tahmini

S25 fiyatları ne olur acaba S26 tanıtıldıktan sonra?
  3. Onurology

Çözüldü✓ Bu kasayı nasıl temizleyebilirim

O ön tarafın olduğu gibi gelmesi lazım. Bende de thermaltake'in kasası var buna benzer. İlk başta sökerken kıracağım sandım. Ama biraz güç uygulamak gerekiyor ancak o zaman çıkartabilirsin. Güvenemiyorsan kendine çok da uğraşma. Hava üfleyen cihaz varsa üflettir gitsin
  4. Onurology

Hogwarts Legacy Türkçe Yama

Arkadaşlar merhaba, Hogwarts Legacy için güvenilir Türkçe yama nerden indirebillirim? Ve Türkçe yamayı kurmam için bir rehber video var mı?
  5. Onurology

Ekran kartı kullanımı oyunlarda 3-5

Normal o. Oyundan oyuna da değişiklik gösterir o kullanımlar. Kimi oyun işlemciyi sever kimi ekran kartını.
  6. Onurology

Şöyle yapmayı deneyebilirsin. ''Grafik Ayarları'' bölümüne gel. Orda oyunların veya uygulamaların hangi kartı kullandığını görebilirsin. Oradan hepsini normal ekran kartına ver
  7. Onurology

Aygıt yöneticisinden ''görüntü bağdaştırıcıları'' bölümüne bir göz at
  8. Onurology

1000-1500 TL arası kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar merhaba, min. 1000 max. 1500 TL arası önerebileceğiniz kablosuz mouseları söyleyebilir misiniz?
  9. Onurology

Hangi mouse'u tercih etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba, bu fiyat aralıklarında mouse arayışındayım. Bulup kararsız kaldığım mouselar bunlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genellikle cs oynuyorum ve claws tutuş yapıyorum. 1-...
  10. Onurology

SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse Alınır Mı?

İndirim bitmiş ama hala alınabilir duruyor. Kullanan veya öneren arkadaşlar var mıdır? 1763051612 Ayrıyetten Rivals 3'de bir seçenek: https://www.trendyol.com/steelseries/rival-3-gen-2-optik-6-tus-8500dpi-siyah-kablolu-gaming-oyuncu-mouse-p-941316700
  11. Onurology

SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba, Trendyol'da indirimde olan bir mouse ile karşılaştım https://www.trendyol.com/steelseries/prime-plus-rgb-optik-fps-gaming-oyuncu-mouse-p-117597078 . Sizce alınabilir bir mouse mu? Bir kaç gün önce yorumlarına güvenerek Claw's Venator kablosuz mouse aldım, pişman oldum. (...
  12. Onurology

Çözüldü✓ Klavyemdeki gösterge ışığının sönmemesi

Arkadaşlar merhaba, Rampage Enigma 75 klavye aldım. Klavyede bir sıkıntı yok kullanıyorum. Fakat bir noktada takıldım, gösterge ışıklarının 3. ışık ne anlama geliyor acaba? Bir türlü söndüremedim. 1. Işık: Caps Lock 2. Windows tuş kilidi. 3. nedir bilemedim. Bilen arkadaşlar varsa söyleyebilir...
  13. Onurology

Gamepower Lyra RGB 60M Klavye Alınır mı?

Peki buna benzer %60 önerebileceğin bir klavye var mı?
  14. Onurology

Öneri Bios güncellemesi yapayım mı?

Anakart güncellemek için izleyeceğiniz yol nedir? Ben daha önce hiç anakart guncellemedim ama sorunsuz kullanıyorum
  15. Onurology

https://www.trendyol.com/gamepower/lyra-rgb-60m-62tus-siyah-mekanik-kablolu-blue-switch-klavye-3-yil-garantili-p-951706971?boutiqueId=61&merchantId=117845 Bu da mavi switchli modeli.
  16. Onurology

Arkadaşlar merhaba, mekanik bir klavye almak istiyorum. Internetten baktığım kadarıyla en fiyat / performans Gamepower Lyra RGB 60M modeline denk geldim. Sizce alınabilir ölçüde bir klavye mi? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi? Ve hangi switch türünü tercih etmeliyim kırmızı mı...
  17. Onurology

Arabacılar Bakabilir mi?

evet ön kısım
  18. Onurology

Arabacılar Bakabilir mi?

2012 Fiesta
  19. Onurology

Arabacılar Bakabilir mi?

Arkadaslar merhaba, gecenlerde aracimin tekerlek iclerini kontrol ederken kirik bir parcayla karsilastim. Muhtemelen araci aldigimda vardi ben fark etmedim. Bu plastik parcanin tam olarak ismi ve işlevi nedir?
  20. Onurology

Gow ragnarok neden yılın oyunu ödülü alamadı.

Torpilin olmadığı yer yok bence.
Geri