Arama sonuçları: *

1. Y

Mavi Ekran 0xc000012f. HATA KODU YARDIM

yeni aldığım bilgisayarda sadece oyunlara girdiğim zaman bu hata kodunu veriyor yardım ederseniz çok sevinirim
  2. Y

Acil destek bios ile ilgili

Arkadaşlar bios güncelleyeniyorum ramlerin hızını da fulleyemedim flaşım da yok USB alana kadar oyun oynarsam sıkıntı olurmu biosu sonra güncellesem 1666120894 Bu işlemleri sonraya bıraksam oluyormu
  3. Y

H510M A pro bios ayarı acil

Kanka kafam öok karışık kusura bakma yine disabled oluyor
  4. Y

Hocam kafanı karıştırdım senin biraz ben şimdi bios a giriyorum oc den xmp yi enabled a çekiyorum f10 basıyorum bilgisayar resetleniyor birdaha girip bir bakıyorum ayar yine enabled
  5. Y

İ3 10105f
  6. Y

Hacı enabled yapıyorum f10 bastığım zaman İngilizce olarak herhangibi değişiklik yapmadınız diyor 1666113109 Özür dilerim disabled oluyor birdaha bios a girince
  7. Y

Enabled yapıyorum onu oc ye girip f10 basıyorum birdaha bios a girince enabled oluyor
  8. Y

Arkadaşlar ram MHz 2133 fabrika olarak geldi hazır sistem bunu nasıl yükselticem profile 1 diye bir yer yok
  9. Y

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Gençler şimdi hep içtiği zaman sanki abi olduklarını sanıyor ama bunun ilerisinde günde 250 tl sigaraya verdiği zaman ne kadar kendinin fıs olduğunu anlayacak içmeyin kardeşim sigara arasıra nargile için çok içmek istiyorsanız nargile için
  10. Y

Artık sigara çok az içiyorum ama her gün 250 tl den oluyorum işte arkadaşlar bazı adımları atarken 1000 kere düşünün geri gidemezsiniz birdaha haberiniz olsun
  11. Y

12 yaşında başladım çocukken arkadaşlarım ile yere atılan izmaritleri yakıp içiyorduk
  12. Y

Birisi zorla psikoloğa götürülebilir mi?

Kardeşim her zaman o kişiyle uğraşacaksın annen baban kardeşin olsun pisikolog a gitmenin deli olduğunu sandığı sürece uğraştıracak seni
  13. Y

İTOPYA HAKKINDA BİLGİ

Hocam birde benim evdeki Wi-Fi fiber ama odama çok uzakta kablo çekmeden nasıl internetim olur masaüstünde
  14. Y

İTOPYA HAKKINDA BİLGİ

Wtcn fire aldım 1660 süper li olan hocam bu Windows kurmuyorlarmış galiba onu nasıl halletmem lazım hocam internette key satılıyor ama riskliymiş
  15. Y

İTOPYA HAKKINDA BİLGİ

İtopyadan aldığım hazır sistem yarın elime geçecek ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bunun hakkında bana akıl verebilecek varmı rica etsem bu driver muhabbeti falan var onları çok bilmiyorum
  16. Y

144-165hz ıps 24" monitör arıyorum

Asus tuf 27 inç 165 hz
  17. Y

F/p klavye mouse önerisi

Herkese merhaba öncelikle bütçem 1000 tüm ekipmanlarım tamam 2 tane eksiğim kaldı mouse ve klavye önerisi 1100 de olur 900 de öneren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  18. Y

Bi̇lgi̇sayar Eki̇pmani Öneri̇si̇

Sıkıntı yok arkadaşlar hepinizin önerisi dikkate alıyorum hypr x attığınız onu çok beğendim ama muratım klavye ile mouse daha ucuz gibi geldi bana
  19. Y

Murat bilgisayarımı sen dizdin be kardeşim valla teşekkür ederim sana da arkadaş blue swtich demiş o ne oluyor Red ile blue arasındaki fark nedir
  20. Y

Teşekkür ederim bu fiyata en iyileri bu değilmi fiyata değer yani
Geri