Arkadaşlar bios güncelleyeniyorum ramlerin hızını da fulleyemedim flaşım da yok USB alana kadar oyun oynarsam sıkıntı olurmu biosu sonra güncellesem
1666120894
Bu işlemleri sonraya bıraksam oluyormu
Hocam kafanı karıştırdım senin biraz ben şimdi bios a giriyorum oc den xmp yi enabled a çekiyorum f10 basıyorum bilgisayar resetleniyor birdaha girip bir bakıyorum ayar yine enabled
Hacı enabled yapıyorum f10 bastığım zaman İngilizce olarak herhangibi değişiklik yapmadınız diyor
1666113109
Özür dilerim disabled oluyor birdaha bios a girince
Gençler şimdi hep içtiği zaman sanki abi olduklarını sanıyor ama bunun ilerisinde günde 250 tl sigaraya verdiği zaman ne kadar kendinin fıs olduğunu anlayacak içmeyin kardeşim sigara arasıra nargile için çok içmek istiyorsanız nargile için
Artık sigara çok az içiyorum ama her gün 250 tl den oluyorum işte arkadaşlar bazı adımları atarken 1000 kere düşünün geri gidemezsiniz birdaha haberiniz olsun
İtopyadan aldığım hazır sistem yarın elime geçecek ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bunun hakkında bana akıl verebilecek varmı rica etsem bu driver muhabbeti falan var onları çok bilmiyorum
Herkese merhaba öncelikle bütçem 1000 tüm ekipmanlarım tamam 2 tane eksiğim kaldı mouse ve klavye önerisi 1100 de olur 900 de öneren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim