Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Gamepower calypso Blue Switch bilek desteği çıkarma

gamepower calypso blue switch markalı klavyenin bilek desteğini çıkarmak istiyorum araştırdım ama bulamadım bunu yapmak mümkün müdür ? Henüz klavyeyi yeni satın aldım elime ulaştığı zaman kontrol edeceğim ama bilen birisi varsa ve yardımcı olabilirse daha iyi olur.
  2. G

Öneri 200TL ye kadar oyun önerisi

Açık dünya, craft oyunlarını seviyorsan Valheim bir oturuşta minimum 8 saat oynadığım oyundur kendisi.
  3. G

Öneri 750 TL lik Klavye önerisi

Donanım arşivinin çekmiş olduğu GamePower Calypso blue switch markalı klavyeyi almayı düşünüyorum, baya hoşuma gitti kullanan çoğu kişi sorun yok ama marka kronik arızalı bir marka diyorlar kullanan kişiler var mıdır ? Sizce almalı mıyım ? Bütcem 750 TL
  4. G

i7-13700k/MSI Pro z690(5200mHz)/XFX 6750xt/16 ram/512 ssd/750wPSU/NZXT 120RL

o işlemci 3080 kartını bile destekleyecek güçte ama ram ve ssd gerçekten çok giriş seviyesi doğru
  5. G

i7-13700k/MSI Pro z690(5200mHz)/XFX 6750xt/16 ram/512 ssd/750wPSU/NZXT 120RL

Bu kadar yüksek güçte bir işlemci sistemi için öncelikle 360 lık sıvı soğutma kesinlikle şart derim çünkü bunu 1-2 yıl kullanıp atmayacağını düşünüyorum ve uzun ömürlü bir kullanımda kusursuzluğu arıyorsan 1 kere 360lık alıp rahat etmeni tavsiye ederim. 750W Power yeterde artar 700W bile çok...
  6. G

Çözüldü✓ 20 bin TL Bütçe ile Az ısınan laptop Önerisi

Genellikle 2x8 şeklinde takılan ramlar 1x16 lık rama kıyasla daha performanslı oluyor 4x16 şeklinde bir ram takmayı düşünüyorsanız 2x16ya oranla bilgisayar performansında çok büyük bir fark olmayacağını bilerek yapınız. onun yerine 2x8 veya 2x16 yapmanız bile gayet iyi bir yükseltme olacaktır.
  7. G

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4ZY4SH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details Bunun hakkındaki araştırmalar yaptım biraz ve anlaşılan o ki monster kaloriferlerine göre daha iyi bir seviyede fiyat performans olarakta 3060'ın gücü ortada teşekkürler ilginize <3
  8. G

Yeni çıkan bir laptop olduğu için daha önceki tüm serilerinde ısınmadan şikayet alıyorlardı bu sorunu çözmüşlerdir diye düşündüm :D
  9. G

8 gb ram yeterli olucak mıdır ?
  10. G

:/ tavsiyeniz nedir peki
  11. G

Bir dostum max 20 bin tl harcayabileceğini ve bu fiyata güzel bir laptop bulup bulamayacağını bana sordu bende piyasa araştırması yaptıktan sonra aklıma bir çok soru takıldı. Bu konuyu buraya taşıyarak buradaki bilgili kişilerden destek almanın daha iyi olabileceği kanaatine vardım, Önermeyi...
  12. G

Çözüldü✓ Kasa ön kapağı açık olsa çok tozlanır mı ?

Sağolun emeğiniz için teşekkür ederim ❤
  13. G

malesefki üzücü bir sonuçla karşılaştım kasanın fanları içeriye doğru hava üflüyormuş her şey gayet düzgün ayarlanmış fakat, biosdan bakıp fan hızını en yükseğe çeksemde fanların gücü sanki hiç değişmiyor gibi hissediyorum... aida 64 testi yaptım ve işlemci 2 dakika içerisinde 90 derecelere çıktı...
  14. G

Kesinlikle deneyip tekrar belirteceğim :(
  15. G

Tamamdır hocam deneyeceğim ön ve üst içeri arka egzoz dışarı vericek anladım ❣
  16. G

Boşta 55 derece ama oyunlarda yük altında 85 lere kadar çıkıyor
  17. G

Olabildiğince maaş alana kadar günü kurtarmaya çalıştım biraz :) 1665000573 Hocam şimdi iş yerindeyim kardeşime sordum üst fanlar içeriye hava üflüyle ön fanlar dışarı hava üflüyor dedi, tek sorun ön paneldeki cam yüzünden dışarı hava çıkmıyor.
  18. G

Tamamdır hocam teşekkür ederim ilginize deneyip tekrar ileteceğim sonucu
  19. G

Hocam 6 fanlı kasa, stok işlemci fanım var şimdilik, nasip olursa 2 hafta sonra kule tipi soğutucu alıcam 1664999986 Kesinlikle bende bir sorun olarak düşündüm bu yüzden buradaki tecrübeli arkadaşlara sormak daha iyi olur dedim
Geri