Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Laptop Ekran gidip geliyor

Merhabalar laptop ram ve ssd aldım sonra belli bi süre sonra (2 ay sanırsam ) normal gezinirken bianda ekran siyah olup 2 snayie sonra geri geldi ondan sonra pek olmadı bu aralarda yine olamayabaşladı bu sabah laptop açtım sıkıntısız kullanıdım sonra kapatıp açtığımda erkan görüntü gelmedi...
  2. R

Yardım Sizce hangi SSD Almalıyım öneri verirseniz sevinirim

Merhabalar Benim Pc Acer Nitro 5 an515-45 Şimdi Takılı 500 gb m2 ssd var bu alıcağım ssd depolma için alıcam sorum birin satıcısı hepsiburda fakat sata diğeri satıcısı tanımıyorum fakat m2 fikir verirseniz sevinirim Bu SSD Satıcı hepsiburada fakat sata hız değerleri Okuma Hızı500 - 599...
  3. R

Bu Laptop Bu Ram Alınır Mı?

4. R

Bu Laptop Bu Ram Alınır Mı?

Acer Nitro AN515-45 BU Ram Pcye uyarmı ve alınır mı? https://www.hepsiburada.com/a-data-ram-sodimm-8gb-ddr4-3200mhz-single-tray-ad4s32008g22-sgn-p-HBCV00002Q6TLS?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.69.7
  5. R

OMEGA-LEGEND Psu hakında

Merhaba bu sistem bazı arkadaşlar psu kötü ileride değişmesi lazım diyo sizcede öylme eğer gerçekten değişmesi gerekiyosa ne zaman değiştirilmeli https://www.itopya.com/omega-legend-intel-core-i3-12100fgigabyte-geforce-rtx-3060-eagle-oc-12gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-_h20400
  6. R

JAHO-PRO Uygun Monitör

evt 3200 felanda olur
  7. R

JAHO-PRO Uygun Monitör

JAHO-PRO/Intel Core i5 12400F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC
  8. R

JAHO-PRO Uygun Monitör

MERHABA Bu sisteme uygun 3k monitör varmı ve yatay 66 yükseklik 43 cm olan yere girecek buna göre bişey varsa ataranız sevinirim
  9. R

13k sistem önerisi!!!

ama benim atığımın işlemcisi daha iyi değilmi
  10. R

13k sistem önerisi!!!

Herkese merhaba hazın sistemler 15k fakat şimdi parça parça toplayınca daha ucuz oluyor ve aşağıda şöyle bi sistem topladım nasıl sizce işlemci AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz...
Geri