Arama sonuçları: *

1. Sunset'

Hikayeli güzel oyun arıyorum lütfen

mafia serisini oyna full definetive olanını birde gta sayı 1 kez daha bitir
  2. Sunset'

Sogutucu taktıktan sonra pc açılmıyor

Video olarak cektim bir de monitörden HDMI'yi sokup takınca no signal diyor bu HDMI'yi algıladığı anlamina geliyordu yanlış hatırlamıyorsam+olarak klavyenin ışığı PC kapalıyken yanardı fakat şu anda yanmıyor videolarda sorunumu anlattım. Yardımcı olmanızı rica ederim. 1. Video 2. Video
  3. Sunset'

Çözüldü✓ Thermalright phabtom spirit 120SE ekran kartına çakışıyor bir çözümü var mı?

Ekran kartım RX 6650 XT çakışıyor takmıyorum ekran kartını uzatma kablosu ile bir alt kademeye koysam olur mu acaba? Ekran kartında performans düşüşü yaşanır mı durum ciddi rica ediyorum anlayanlar yazsın. O al diyeninde ta anasini
  4. Sunset'

120mm fan ve kule tipi soğutucu önerisi

İleride işlemci yükseltmeyi düşünmüyorum 2500 lük bütçenin büyük kısmı da kule tipine gitsin istemem ses kaç db olur tahmini
  5. Sunset'

120mm fan ve kule tipi soğutucu önerisi

Arkadaşlar 3tane 120mm fan alicam ve kule tipi soğutucu ryzen 5 5500 işlemci var elimde
  6. Sunset'

Yardım Cougar Gemini S Iron-G kasa soğutma önerisi

Merhaba kasa 3 yukarıda 3 önde 1 arkada 1 psu olmak üzere toplam 8 fan destekliyor, işlemcim ryzen 5 5500 dün mafia definetive edititon oynarken 67-70 dereceye gelen islemci için hem soğutma hemde kasa takviyesi düşündüm ,şu sekilde 3 tane üste fan koyacağım en arkada kalan tahliye kısmına yakın...
  7. Sunset'

Hawaii'li gömlek nereden bulunur?

Bu çocuğu gördüm efsane gömlek ama baya fahiş fiyat a satıyor 1717886821 Eyw
  8. Sunset'

Hawaii'li gömlek nereden bulunur?

Arkadaşlar ağaçlı falan pezvenk gömleği, onlardan nerede bulunur? Hoşuma gidiyor denizde giymek için falan 2 tane buldum ama beğenmedim.
  9. Sunset'

win 11 hala bozuk mu

Öyle ölmez füze at JSDHKJASHDŞJASD
  10. Sunset'

Vantilatör motorları kaç RPM'de çalışır?

teşekkür ederim bu şeylerden rpm bulurum sağol.
  11. Sunset'

Vantilatör motorları kaç RPM'de çalışır?

Arkadaşlar ben vantilatör yapacağım fakat motor kaç W ya da V; RPM bilgisi de lazım. Evinizde varsa bakıp söyler misiniz?
  12. Sunset'

Sorumluluk sınavına girermiyim?

ben tamamen yanlış okumuşum kaldı yazmaz not ortalaması yazılır
  13. Sunset'

Sorumluluk sınavına girermiyim?

dostum meslek lisesinde değilsen görselden filan kalmazsın ki matematikten sorumluluk ne ilk kez senden duyuyorum
  14. Sunset'

Çirkin olduğum için hiç sevilmedim

vücut yap boyun kısa zaten kolay şişersin sikmediğin am kalmaz birde mewing saç sakal tıraşı ile ohhh
  15. Sunset'

Ilkkez pc aliyorum bu pc iyi mi?

emin değilim son teknolojiden de dar boğaz yapabilir diye düşündüm
  16. Sunset'

Herkes masaüstünü atsın :D

çok düzensiz
  17. Sunset'

Çirkin olduğum için hiç sevilmedim

3LJSAKLDASKJLD ben 13 ken buse 19 du şimdi 16yıö buse hala 19
  18. Sunset'

Bu MousePad Alınır mı ?

119 tl ye mükemmel kargo ücretsizse birde efsane