Arama sonuçları: *

1. Foxerium

6TB HDD 1.500TL Alınır Mı?

1500 lira makul, her şey artık internette var. 6 TB veri ile ne yapacaksın bunu kendine sor, ne kadar gerekli yani?
  2. Foxerium

mining virüsünü nasıl anlarım

Kendi web sitesinden norton power eraser'ı indirip bir tarat bakalım. Varsa zararlı yazılım bulacaktır.
  3. Foxerium

pc bi anda gitti açılmıyo

Güvenli modda sistem açılıyorsa donanımsal olarak bir problem yoktur. Format atın yazılımsaldır problem yüksek ihtimalle.
  4. Foxerium

Yeni anakartıma ekran kartı önerisi

Dostlar üründe agp slotu var. Pci express slotu yok, ürünü iade edeceğim. Slotun resmini dikkate alarak cevap vermenizi isterdim gtx serisinden hiçbir kartı kaldırmıyor bu anakart. Yine de sağolun yorumlarınız için.
  5. Foxerium

Soketlere tam hakim değilim agp slotuna 1050 ti oluyor mu?
  6. Foxerium

Anakartının modeli ne ona göre her anakartta farklı bir tuşu var bios menüsünün. Pc ye restart yaptıktan sonra f8 f12 veya esc tuşuna basıp Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsünden açabiliyorsun güvenli modu.
  7. Foxerium

ESONIC h55kal2 anakartım var. i5760 ile uyumlu darboğaz olmayan bir ekran kartı önerisi alacağım anakartımın soketlerinin bulunduğu resmi aşağıya bırakıyorum. Önerilerinize açığım.
  8. Foxerium

Güvenli modda açılıyor mu sistem? Yoksa komple mi siyah?
  9. Foxerium

Çözüldü✓ Gizemli Anakart modeli H55KAL ESONIC

Selamlar dostlar anakartın üzerindeki sarı ile çizilmiş slotun ismi agp slotu mu? User manuel kitapçığını okudum fakat slotun isminin ne olduğunu yazmamışlar. İşlemci olarak i5 750 modeli yada Xeon bir işlemci tercih edeceğim. Fakat ekran kartı olarak ne tercih etmemi önerirsiniz, desteklediği...
  10. Foxerium

Intel Core i5-760 VS Intel Xeon X3430

Selamlar dostlarım, bu gün LGA 1156 soket bir anakart sipariş ettim. 300 lira kadar bütçem var. Sarı siteden iki işlemci arasında kaldım, başlıktada belirttiğim gibi Intel Core i5-760 ve Intel Xeon X3430, bu iki işlemcinin fiyatları aynı. Gündelik işler için kullanacağım overclock yapmayı...
  11. Foxerium

Xeon Toplama Bilgisayar Hakkında

Bu tarz işlemcilerin tdp değerleri yüksek olduğu, çok ısındığı için kule tipi fan öneriyorlar lakin şuan o kadar bütçem yok. Intel'in stok fan alaternatifi olarak önerebileceğiniz bir fan mevcut mudur?
  12. Foxerium

Teşekkür ederim yeni bakma fırsatım oldu. Xeon 3430 ile 3440 arasında gidip geliyordum. Fiyat olarak 1,5 - 2 katı gibi bir fiyat farkı söz konusu. Siz daha önce 3440 kullandınız mı? Önereceğiniz bir işlemci midir?
  13. Foxerium

Ekran kartı olarak tam net değil kafamdaki düşünce. Günlük işler için kullanacağım. Ofis bilgisayarı minvalinde düşündüm. Arka planda knight online açık bırakma düşüncem var. Açıkçası çok yüksek maliyetlere çıkmak istemiyorum hobi amaçlı yapacağım bir sistem. Aklınızda uygun fiyatlı...
  14. Foxerium

Anakartı satın aldım, yorumunuz için teşekkür ederim. Xeon işlemci haricinde önereceğiniz fiyat performans işlemcisi var mı LGA 1156 soket ile uyumlu. Cpu user benchmarktan sorguluyorum fakat bilirsiniz ki kararlılık ile işlemci hızı arasındaki bağıntı farklı olabiliyor.
  15. Foxerium

Selamlar dostlar, daha önce hiç Xeon sistem toplamadım. INTEL XEON X3430 LGA 1156 işlemcinin ESONIC H55kal model anakart ile uyumu nedir. Her LGA 1156 işlemci soketine server işlemcileri olan Xeon işlemcilerin montajı sonrasında uyumsuzluk gibi bir problem olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum...
Geri