Arama sonuçları: *

1. K

Yardım CPU kullanımı %50 den aşağıya düşmüyor ve aşırı şekilde kasıyor

Tamamdır, deniyorum 1666278147 Görev yöneticisinde her şey normal gözüküyor bir de CPU Kullanan hiç bir şey %50 %60 a çıkmıyor. Tek tek baktım saydım toplamı %50 %60 civarına gelmiyor
  2. K

Sabah deneyeceğim 1666217749 Normal açtığım zaman işlem yapılmayacak kadar kasıyor, yapamıyorum hiç bir şey Ekran kartı da açıkçası pek umrumda değil yeni ekran kartı alacaktım bu sorun meydana gelince beklemek zorunda kaldım kesin bir sonuca ulaşana kadar
  3. K

Yeni harddisk aldım değişen bir şey olmadı
  4. K

Bilgisayar güvenli mod hariç kasıyor

Yardım edebilecek birisi var mı?
  5. K

Yardım edebilcek var mı? 1666181140 Yok mu yardım edebilecek birisi?
  6. K

Bilgisayarım normal açıkken CPU ve Ram kullanımı aşırı şekilde yüksek CPU %50 den aşağıya düşmüyor, güvenli modda hiç bir sıkıntı yok ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. İşletim Sistemim: Windows 7 İşlemcim: Intel Xeon E5405 Ekran kartım bozuk durumda fan dönüyor ama görüntü gelmiyor...
  7. K

Intel Xeon E5405 4 GB Ram ekran kartı yanmış durumda ama ondan olacağını zannetmiyorum ekran kartsız 1 2 hafta kullandım hiç bir sıkıntı olmadı
  8. K

Merhabalar bilgisayarım güvenli mod dışında aşırı şekilde kasıyor format attım harddisk değiştirdim kablosunu değiştirdim ama hiç biri fayda etmedi. Güvenli modda hiç bir sıkıntı yok kasmıyor, normal açtığımda işlem yapılmayacak şekilde kasıyor sorun neyden olabilir veya napabilirim yardımcı...
Top Bottom