merhaba dostlar, bir sorum olacak askerlikten boy kilo yüzünden direkt muaf alan var mı acaba? varsa işleyiş nasıl yazabilir mi?
boyum 170 kilom 118 sizce direkt muaf alabilir miyim yoksa 1 yıl ertelememi verirler..
merhaba dostlar,
bütçe 2k bana anker marka kulaküstü kulaklık önerecek var mı? hangi model iş görür aktif gürültü engelleme özelliği vs önemli değil benim için dinleme kalitesi güzel olsun pil ömrü uzun olsun yeter.
teşekkürler.
merhaba dostlar,
anker marka kulaküstü kulaklıkları önerir misiniz? kullandığınız veya çevrenizden duyduğunuz “şu model güzel alınır” diyebileceğiniz bir model var mı acaba?
teşekkürler şimdiden
merhaba dostlar,
iphone 15 pro alacağım sizce amazon mu daha güvenli olur yoksa hepsiburada mı? yani herhangi bir sorun sıkıntı çıktığında sizce hangisi daha ilgili davranır ve sorunu çözmeye odaklı olur??
merhaba,
1-1.5k arası kablosuz kulaklık önerisi olan var mı acaba sadece müzik dinleme odaklı olacak telefon için kullanacağım, kulaküstü arıyorum.. cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
geçen sene kasım indirimlerinde arkadaşım 13 almıştı çokta uyguna geldi neredeyse %20 lik bir indirim olmuştu galiba ayrıca teknosa da çalışan bir arkadaşta kasımı bekle indirim gelicem demişti kafam karıştı napsam.
merhaba dostlar,
11.11 kampanyasında İphonenun fiyatı düşer mi sizce? iphone 15 pro veya 16 pro almayı düşünüyorum şu an 15 pro (70k) 16 pro (83k) sizce kasım indirimlerinde fiyatları düşer mi??
merhaba, kardeşime evde oyalansın diye
Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 Taşınabilir Bilgisayar, 15.6" HD, Intel Core i3-1115G4, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel UHD Grafik Kartı… şöyle bir laptop aldım valorant gibi bie oyunu düşük ayarlarda oynayabilir mi?
merhaba dostlar,
şu an neredeyse 400kb ile indiriyorum bu sorunu hic bir şekilde çözemedim ethernet kablosu aldım değiştirdim dns değiştim fakat hala aynı bu indirme sorununu nasıl çözerim lütfen yardım
merhaba dostlar,
bu sistem sizce alınır mı? bu aksam 22 de gaming gecesinden almayı planlıyorum şu anki fiyatından 1-2 k düsük olur bence lütfen alınır mı alınmaz mı yazın
https://www.incehesap.com/thunder-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47014/