Arama sonuçları: *

1. doukankita

ASKERLİKTEN MUAF BOY VE KİLO YÜZÜNDEN

merhaba dostlar, bir sorum olacak askerlikten boy kilo yüzünden direkt muaf alan var mı acaba? varsa işleyiş nasıl yazabilir mi? boyum 170 kilom 118 sizce direkt muaf alabilir miyim yoksa 1 yıl ertelememi verirler..
  2. doukankita

anker marka kulaklık önerisi

merhaba dostlar, bütçe 2k bana anker marka kulaküstü kulaklık önerecek var mı? hangi model iş görür aktif gürültü engelleme özelliği vs önemli değil benim için dinleme kalitesi güzel olsun pil ömrü uzun olsun yeter. teşekkürler.
  3. doukankita

anker markası nasıl?

merhaba dostlar, anker marka kulaküstü kulaklıkları önerir misiniz? kullandığınız veya çevrenizden duyduğunuz “şu model güzel alınır” diyebileceğiniz bir model var mı acaba? teşekkürler şimdiden
  4. doukankita

amazon mu? hepsiburada mı?

merhaba dostlar, iphone 15 pro alacağım sizce amazon mu daha güvenli olur yoksa hepsiburada mı? yani herhangi bir sorun sıkıntı çıktığında sizce hangisi daha ilgili davranır ve sorunu çözmeye odaklı olur??
  5. doukankita

İndirimli iPhone alabilmek için kasım ayını beklemeli miyim?

ben bekliyorum yüksek ihtimalle indirim olacak
  6. doukankita

kasım indirimleri iphone etkiler mi?

aynen öyle yapacağım sanırım, teşekkürler.
  7. doukankita

1-1.5k arası f/p kablosuz kulaklık

merhaba, 1-1.5k arası kablosuz kulaklık önerisi olan var mı acaba sadece müzik dinleme odaklı olacak telefon için kullanacağım, kulaküstü arıyorum.. cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  8. doukankita

geçen sene kasım indirimlerinde arkadaşım 13 almıştı çokta uyguna geldi neredeyse %20 lik bir indirim olmuştu galiba ayrıca teknosa da çalışan bir arkadaşta kasımı bekle indirim gelicem demişti kafam karıştı napsam.
  9. doukankita

merhaba dostlar, 11.11 kampanyasında İphonenun fiyatı düşer mi sizce? iphone 15 pro veya 16 pro almayı düşünüyorum şu an 15 pro (70k) 16 pro (83k) sizce kasım indirimlerinde fiyatları düşer mi??
  10. doukankita

BU PC İLE VALORANT OYNANIR MI?

yanıt için teşekkürler 🙏🏻
  11. doukankita

BU PC İLE VALORANT OYNANIR MI?

merhaba, kardeşime evde oyalansın diye Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 Taşınabilir Bilgisayar, 15.6" HD, Intel Core i3-1115G4, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel UHD Grafik Kartı… şöyle bir laptop aldım valorant gibi bie oyunu düşük ayarlarda oynayabilir mi?
  12. doukankita

8-9 K ARASI SIFIR LAPTOP ÖNERİSİ

merhaba, 8-9k arası sıfır valo 100-150 fps de oynatacak günlük işleri yapabileceğim bir laptop önerir misiniz?
  13. doukankita

4-4.5k 165 hz monitör önerisi

merhaba, bütcem 4-4.5k arasında bu fşyatları aşmayacak veya daha ucuz sıfır 165hz monitör önerir misiniz? ips olması önemli… şimdiden teşekkürler
  14. doukankita

Türk Telekom Kullanıyorum 400KB ile indirim yapıyorum

merhaba dostlar, şu an neredeyse 400kb ile indiriyorum bu sorunu hic bir şekilde çözemedim ethernet kablosu aldım değiştirdim dns değiştim fakat hala aynı bu indirme sorununu nasıl çözerim lütfen yardım
  15. doukankita

rx6800 i5 11. nesil alınır mı acil cevap

merhaba dostlar, bu sistem sizce alınır mı? bu aksam 22 de gaming gecesinden almayı planlıyorum şu anki fiyatından 1-2 k düsük olur bence lütfen alınır mı alınmaz mı yazın https://www.incehesap.com/thunder-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47014/
  16. doukankita

i3 12100F - i5 12400 FARKI NELERDİR

i3 12100f ve i5 12400 farkı nelerdir ekran kartım 1050 ti ne almalıyım
  17. doukankita

öneri lütfen i3 12100f ve anakart önerisi

i3 12100f için anakart önerir misiniz (ekran kartım 1050ti)
  18. doukankita

i3 12100f için anakart

merhaba dostlar, i3 12100F için en uyumlu anakartı söyler misiniz?
  19. doukankita

hangi işlemciyi almalıyım yardım lütfen

anakartım bu hangi işlemciyi almalıyım yardımm
  20. doukankita

ücretsiz ses değiştirme programı

merhaba dostlar, ücretsiz ses değiştirme programı bilen var mı? kulaklığın mikfrafonu ile kullanabileceğim oyunlar da vs. kullanmak için
Geri