Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Roblox için spoofdpi indirdim ama nasıl çalıştıracağım(MacBook)

SpoofDPI, ByeDPI ve greentunnel ile denedim ancak hiçbirinde roblox açılmıyor. Tek çözüm proton oldu onda da en az 150ms ping :D
  2. S

MacOS için DPI önerisi

Yakın tarihte TurkNet'ten Türk Telekom internet sağlayıcısına geçiş yaptığım için artık 1.1.1.1 DNS'ini kullanamıyorum, bu da Discord'a giremememe sebebiyet veriyor. DPI önerisinde bulunabilir misiniz ya da başka türlü yardımcı olabilirseniz sevinirim. Deneyip de beceremediğim/kuramadığım...
  3. S

Yönetici hesabı olmadığı için uygulamalara erişim sağlanmıyor

Bilgisayarımda Microsoft hesabıma yönetici rolü veremediğim için hiçbir uygulamaya erişim sağlayamıyorum. Sadece birkaç uygulamaya erişim sağlayabiliyorum. Çeşit çeşit çok video izledim ancak hiçbiri olmadı.
  4. S

SİZCE HANGİ OYUNU ALMALIYIM?

1- HITMAN WORLD OF ASSASSİNATİON -50% 419,00 TL(indirimsiz) - 209,50 TL(indirimli) 2-Far Cry® 6 -75 %699,00 TL(indirimsiz) - 174,75 TL(indirimli) 3-Dying Light 2 Stay Human -50% 349,00 TL(indirimsiz) - 174,50 TL(indirimli) Tür olarak fark etmez. Hangisi daha güzel? Hangisinin fiyatı daha...
  5. S

Anakart mikrofon girişi çalışmıyor

Sorunum başka bir forum sitesinde çözüldü. Yinede en azından konuya bakan kişilerin ilgisi için teşekkürler.
  6. S

Anakart mikrofon girişi çalışmıyor

Steam'den oyun indirirken arka planda video izliyordum. Ardından yemeğe indim ve monitörü kapattım. Geri geldiğimde arkadaşlar Raft'a çağırdı ve ben de Discord Vc'ye katıldım. Mikrofonumdan ses gitmiyordu. Cihaz aygıtı tanıyor ama ses gitmiyordu ben de defalarca kez video izledim ve yine olmadı...
  7. S

480GB SSD Önerisi butce 650TL

Hocam zaten hali hazirda 500gblik m.2 ssd var
  8. S

480GB SSD Önerisi butce 650TL

480 GB veya 540 GB'lik SSD almak istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum... https://www.incehesap.com/kingston-a400-ssdnow-480gb-500mb-450mb-s-2-5-sata3-ssd-disk-sa400s37-480g-fiyati-34381/?ref=go&utm_source=epey.com Bu ekledigim linkteki makul mu? Butce: 650TL
  9. S

r5 5500 rx6700 2K'da darboğaz yapar mı?

Başlıkta yazdığım gibi. Şuan 1080p'de sadece COD MW 2 oyununda darboğaz yaşıyorum. Ancak bu oyun'da main oyunum olduğu için bu sorunu çözmek istiyorum. Yanı sıra görüntü kalitesini arttırmak için 2K 144 HZ monitör alacağım. (ASUS VG279Q)
  10. S

Yardım Ev Internet Aboneli̇ği̇mi̇z Bi̇tmi̇ş Ve Ben Çok Fazla Veri̇ Kullandim

TurkNET'e geçmek için Türk Telekom aboneliğimizi bitirmeye karar verdik ve Türk Telekom'u aradık. Zaten aboneliğimiz 2 ay önce bitmiş. İlk ay 384TL fatura gelmiş. Şuan 2. aydayız ve aboneliğin bittiğini fark etmediğim için rahat rahat steam'den yaklaşık 280 gb oyun indirdim. Sizce kaç tl fatura...
Geri