Arama sonuçları: *

1. M

OCCT Power testinde sistem kendini yeniden başlatıyor, minidump dosya analizi

Oyun oynarken PC ara sıra kendini yeniden başlatıyordu. Daha sonra OCCT test yapmaya karar verdim Power testine girdiğimde ilk 30 saniyeden sonra yeniden başladı. Daha sonra bilgisayarı kapatıp ekran kartına giren güç kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar denedim ve bu sefer 1.40 saniyede tekrar...
  2. M

Garanti bbva şifremi sıfırlayamıyorum

Başka telefondan arasam olurmu peki dakikam yokta
  3. M

Garanti bbva şifremi sıfırlayamıyorum

Garanti bbva mobil uygulamasına giriş yaparken istediği şifreyi unuttum sıfırlamak için kartın son 4 hanesini istiyor ama kart yok sadece hesap var kimlikle şifreyi sıfırlamak istediğimde kimlik fotoğrafı eski olduğu için kabul etmiyor şubeye gitmeyi düşündüm ama oturduğum yerde şubeyi kapattı...
  4. M

800 TL amd ddr4 anakart önerisi

2.el zaten
  5. M

800 TL amd ddr4 anakart önerisi

İşlemci olarak 2200G alacağım 8 GB RAM ile bir sistem toplayacağım anakart bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  6. M

windowsu ssd ye kurdum fakat ssd ile başlatamıyorum

windowsu ssd ye kurdum fakat ssd ile başlatamıyorum başlatırken resimdeki hatayı alıyorum hdd ile başlatabiliyorum sadece onla başlatıncıda windowsu kullanabiliyorum fakat diski fazla yani hdd deki kullanıyor (yardımınız için teşekkürler
  7. M

rx 550 core 2 duo 8500 ile darboğaz yaparmı

onu değişcem zaten daha sonra
  8. M

rx 550 core 2 duo 8500 ile darboğaz yaparmı

işlemcim kötü olmasına rağmen ekran kartı almak istiyorum fakat işlemci kötü olduğundan darboğaz yapabilir diye düşünüyorum işlemciyi değişmek aklıma geldi fakat daha maliyetli olyuor işlemcim intel core 2 duo 8500 3.16ghz alıcam ekran kartıda rx 550 (yardımcı olursanız seninirim)
  9. M

win 10 kaldırırmı intel core 2 duo 8500 ve 4 gb ram

hangisinde daha fazla fps alırım
  10. M

videdakini yapsam sroun olurmu
  11. M

son 1 şey sorcağaım bunu yaparken pc yi sıfırlamak zorundamıyım 1667421087 yani direk win 8.1 den 10 a geçerken programları saklayabiliyoruz bundada öyle olurmu 1667421266 1667421571 çok soru sordum ama bu linktekini yapsam olurmu sanırım oyun için en iyisi bu
  12. M

şimdi ben bunu güncellemek istesem nasıl güncelleyeceğim bastanmı kurmam gerek yoksa windows update gibimi
  13. M

peki her yeni sürümü çıktığında onumu yüklemem gerek 1667419566 videosu varsa atabilirmisiniz nasıl kurulur detaylı anlatım fln 1667419705 yanlış anlamadıysam win 10 un birebir aynısı sadece daha az ram yiyor
  14. M

ntlite derken 1667419145 daha fazla bilgi verebilirmisiniz win 10 dan farkı varmı nasıl kurulur
  15. M

şuan bilgisayarımda işlemci olarak dual core 2 8500 var 4 gb ram kullanıyorum birde amd radeon hd 5450 ekran kartı kullanyorum şuan win 8.1 kullanmaktayım 10 a geçsem donma kasma yüksek cpu kullanımı ram kullanımı fps düşüşü yaşarmıyım(birkaç gün içinde ssd alacağım)
  16. M

Valorant vanguard 1 hatası

düzelmiyor hala aynı
  17. M

Valorant vanguard 1 hatası

Arkadaşlar valarontta oyun oynarken karşıma resimdeki hata cikiyor ilk yükledigimde böyle değildi yt den FPS artırmak için REgedit dosyalari indirdim ve birkaç dosya hepsini sildim fakat hata gitmiyor hatta bilgisayarı 3 gün önceye döndürdüm yani ayarlardan önce hala aynı hatayı alıyorum ytbden...
  18. M

GTA 5 online kaç fps alırım

tm teşşekkkürler
  19. M

ne kdr düşer tahminen
  20. M

online da fps daha düşmüyormu
Geri