Arama sonuçları: *

1. E

Öneri Giriş Seviyesi İş Görür Kulaklık Önerisi

Aldım geçtim iyi öneri teşekkür ederim.
  2. E

Öneri Giriş Seviyesi İş Görür Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba James Donkey 711 kulaklığımın padleri şu an dökülmekte işimi görür bi kulaklıktı tek sıkıntım mikrofonundan arkaşlarım rahatsızdı sesin az gittiğini söylüyorlardı fiyatta pek problemim yok ama haftada 2 el cs go 2 oynuyacağım bi kulaklığa servet dökmek istemiyorum iş görür...
  3. E

Arkadaşlar minumum fiyatta okul için laptop önerisi arıyorum.

Başlıkta yazdığım gibi bugün itibari ile emaktar eski laptopum Lenovo G510 mefta oldu bu benim okulumu bitirdi kardeşimide 3 senedir götürüyordu lakin hakkın rahmetine kavuştu.Sizden ricam sadece youtube ve office programlarını açabilecek kadar güçlü olsa yeter, makul seviyelerde fiyatlı laptop...
  4. E

850 Tl Civarı Gamepad Önerisi

Estafurullah o manada demedim aynı kol belli tek farkı kablo 3 kat pahalı ama can alıcı bi özellik kendi iç sesimi yazmışım :D
  5. E

Hmm t4 pronun kablolusu yani basacam t4 pro ya yatarak oynamıcaksam napayım kolu :D
  6. E

Kanka yani ben bu bütceye hangisine bakmalıyım bi çıtlat be gen kaç one kaç :D
  7. E

Ben bu X Box kollarından hiç bişey anlamadım biri ucuz biri acaip fahiş hepsi aynı gibi Ps kolları anlaşılıyor ama bu ***** microsoft saçma sapan bi isimlendirme yapmış anlamıyorum ne hangisi ne orjinal
  8. E

Arkadaşlar merhaba, şu an Gamesir T4 Pro İsimli gamepedi beğenmiş bulunmaktayım.Aliexperste 850 tl civarına denk geliyor.Bu ayarlarda daha uygun fiyatlısı veya bu fiyatlarda daha iyi özelliklisi olan varmı bilgisi olan arkadaşlar varsa model ve marka belirterek yazarsa çok...
  9. E

Yardım Fps drop nasıl düzeltirim.

i5 10400f + rtx 2060 ile 280-290 alıyom hacı bi durum var orda bi ..... olabilir :D
  10. E

İki gün için 120 GB Rdr 2 indirilir mi?

yaw kanka alahını seversen niye konu açıyon ozaman :D
  11. E

İki gün için 120 GB Rdr 2 indirilir mi?

internet fiberse belki değilse nauuu nauuu
  12. E

Yeni pc aldım. Ethernet sürücülerinde sıkıntı var. Bağlanmıyor

Telefonunla internet vermeyimi denesek acaba :D 1665767285 Driverleri telefonuna indir ordan al kur buda bi çözüm.
  13. E

ekrana görüntü gelmiyor

valla ekran kartı güç kablolarını bağlamamış olabilirsin kendi yaptığım 3 hatayı yazıyorum bu arada ilk sistem geldiğinde bende bu 3 hatayı yapmıştım heyecandan insan bi değişik oluyor :D 1665766853 tamamda monitör ayarlarını aç bi bak hdmi gösteriyor olabilir kendi çoğu zaman otomatik seçmiyor
  14. E

ekrana görüntü gelmiyor

Monitör ayarlarında mesela bende vga / hdmı / dipslay port secenekleri var hangisini göstereyim diye soruyor o doğru seçilimi onu kontrol et lütfen.
  15. E

ekrana görüntü gelmiyor

kardeşim götüntü kablosunu yanlıslıkla ekran kartı yerine anakarta takmış olabilirsin kontrol et.
  16. E

asgari ücretle rtx 3090 ti almak

O işin sonu yok sen 3 gün çalış bi hayat zorluğu gör sonra dersinki 1650 ne güzel kart ya 1080 p de herşeyi oynatıyor maşallah :D
  17. E

Bu Kasa Neden Bu Kadar Pahalı

Sen kafayı beyazla bozmuşsun hatırladım seni :D
  18. E

Bu Kasa Neden Bu Kadar Pahalı

Dostum 2000 li yıllarda herkes siyah kasaya sulanırdı şimdi beyaza sulanıyor ayrıca galiba bu kasada psu bile yok 2 k ya psu dahil kasalar dururken buna buzdolabının renginde diye bu para verilmez ayrıca beyazı bile 2000 li yıllanınki gibi mat kendini göstermiyor bile şahsi görüşüm 2 k bile...
  19. E

İşlemcimin pinleri eğildi yardım edebilecek var mı?

Cevirme hareketi değilde geminin sağa sola yatması gibi hafif hafif hareketler ile alınması gerekiyor soğutucuyu hafif hafif az sağa az sola yatırıcaksın.
  20. E

İşlemcimin pinleri eğildi yardım edebilecek var mı?

Amd dimi çok can yaktı bu mahabbet g.o dostum.
Geri