Arama sonuçları: *

1. B

------

------
  2. B

Benelli 125s mi Pulsar NS125 mi?

bajaj iyidir
  3. B

60k butceye motor ve ekipman

Ben de seninle aynı durumdaydım. Temmuzda bayiden sıfır rks 125r aldım ve 2 ay sonra sattım. Bir daha asla çin malı motor almam diye düşünüyorum hem motorun kalitesi hem de servis kalitesi rezalet ötesi. 2 ayda zincir koptu,vites göstergesi bozulması, benzin ışığının sürekli yanması gibi bir...
  4. B

Monitör Display Port no signal Hatası

Hocam dün aynı sorunu ben de yaşadım sonradan çözdüm. İlk olarak hdmi ile bağladım onda görüntü geliyordu driverlerı filan kurdum sonra dp kabloyu aktif ettim oldu.
  5. B

Çözüldü✓ Rtx4060 HDMI ile görüntü alabiliyorken DisplayPort ile alamıyorum yardım

İtopyadan da-g7 almıştım. Bugün teslim aldım hdmi ile bağladığımda zowie 2411k monitörüme görüntü geliyor ancak dp ile görüntü alamıyorum no signal diyor. Dp kabloyu çıkartıp takınca usb takıp çıkarmışım gibi bir ses geliyor ama sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz? Anakartı 550m...
  6. B

F/P KRALI SİSTEM CUMARTESİ GELİYOR

Belirli bir mağazada mı oluyor bu indirim yoksa herhangi bir şehirdeki mağazada da oluyor mu ?
  7. B

Gamepower Mihawk 7.1 Valorant için EQ ayar?

atabilirsen sevinirim en azından denemiş olurum.
  8. B

Gamepower Mihawk 7.1 Valorant için EQ ayar?

Ayak seslerini duyabilmek için bildiğiniz ayar varsa önerebilir misiniz? 3D ve 7.1 açılmalı? EQ ayarları nasıl olmalı? HRTF açılmalı mı oyun içerisinden?
Geri