Arama sonuçları: *

1. R

PC Hocası Sistem Geldi

Cevap için teşekkürler. Gören herkes fikrini belirtirse sevinirim.
  2. R

PC Hocası Sistem Geldi

Biliyorsunuz, teknolojiye yetişmek Türkiye şartlarında gerçekten zor fakat olabildiğince sistemi güncel tutmak istiyorum. Bilgisayarı alanlara ve konuyu okuyanlara bir sorum olacak, kafam baya karıştı. Gigabyte RTX 3080 Gaming OC 10GB'ı hiç kullanmadan kutusunda sıfır satıp, 4080 veya 4070...
  3. R

.!🔥 17.999₺ PCH Medal X5 🔥!.

Biliyorsunuz, teknolojiye yetişmek Türkiye şartlarında gerçekten zor fakat olabildiğince sistemi güncel tutmak istiyorum. Bilgisayarı alanlara ve konuyu okuyanlara bir sorum olacak, kafam baya karıştı. Gigabyte RTX 3080 Gaming OC 10GB'ı hiç kullanmadan kutusunda sıfır satıp, 4080 veya 4070...
  4. R

Evet, 100₺ ücret aldılar. E-İrsaliyede bütün parçaların fiyatı 0₺ olarak gözüküyor ve parçaların en altında Sistem Montaj + Driver Kurulum Hizmeti yazıyor ama onun da fiyatı 0₺ olarak gözüküyor. Toplam ödemem 18.098,00₺
  5. R

Kart modelini kura veya çekilişle mi verdiler onu bilmiyorum. Eğer öyleyse yine içim bir nebze olsun rahatlar ama kurayla verdiklerini sanmıyorum. Benim tahminimce İtopya kendisini düşünerek öncelik olarak satılması gereken kartları verdi ve en sona Vision ve Z Trio modelleri kaldı. Vision ve Z...
  6. R

Valla ben de üzüldüm o kardeşime. Dün forumda baya üzülmüştü. Yanındaki arkadaşına satılıp ona satmamaları ayrı üzücü. Tamamen haksızlık. Olayın detayına hakim değilim ama 18 yaşını doldurmadıysanız bu tarz yerlere yanınızda yetişkin bir bireyle gidin ki (mümkünse aile bireyleri ile) böyle...
  7. R

-Evet kanka o konuştuğun kişi benim. :) -Net 7 kişinin sıradan çıktığına emin misin? Eğer önümüzdeki 7 kişi sıradan çıktıysa bile 23-7=15 eder. 12 adet Ventus stoğu vardı. Yine bize Vision geliyor ama İtopya yanlış yaptı. İşine geldiği gibi verdi. @Kürşat Kütükçü de 22. sıradaydı. O zaman o da...
  8. R

Ablam kasadayken beni aramıştı. Kasadaki görevli kart sırasına göre değil, işlerine geldiği gibi verdi kartları. (Bundan bahsetmiştim. PCH videosunda ilk olarak 12 adet Ventus model verilecek, 12 adet Ventus model stoğu bittiğinde sırayla Vision modele geçilecek denilmişti. Görevliye telefonda...
  9. R

Bu yazdığım yazıyı düzelteyim. Yanlış anlaşılma olmuş. Aynı şeyleri hızlı geri dönüşler olması ve takip edenlerin bilgilenmesi açısından DA forum ve PC Hocası forumdaki Sistem konusuna yazmıştım. Ablam eve geçtikten sonra ne olup bittiğini detaylıca konuştuk, anlattı. Mağazadaki yoğunluk ve...
  10. R

PC Hocası Sistem Geldi

Hayırlı olsun kardeşim, bana da aynısı geldi. Senin sıran 22, benim sıram da 23'dü. Hakkımız olan Vision modeliydi ama sağlık olsun, gerisi önemli değil. Tartışma, arbade, kavga olmadan, kimseye zarar gelmeden satın aldık ve evlere dağıldık. Alanlara hayırlı olsun, kaçıranlara da daha iyileri...
  11. R

PC Hocası Sistem Geldi

Ablamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim. Bazıları çıkıp kadına demiş ki "Kardeşin...
  12. R

PC Hocası Sistem Geldi

Benim tahminim stok 20 veya 25. Gerçekten ihtiyacın varsa şansını denemeni tavsiye ederim. Belki 40-50 stok olabilir. Nasibinde varsa alırsın. Bence direkt çık.
  13. R

PC Hocası Sistem Geldi

Herkese selam, sana da selam Kürşat. :) Bizim sıra da 23. Foruma yeni kaydoldum, umarım bir izdiham falan yaşanmaz ve herkes temiz, sıraya uygun bir şekilde satın alınır. Ben şehirdışında olduğumdan ablamdan alması için rica ettim. Sağ olsun beni kırmadı. Nasipte varsa ilk bilgisayarım olacak.
Geri