Arama sonuçları: *

1. B

amazondan nasıl fatura alınir

mobilde nasıl görebilirim
  2. B

amazondan nasıl fatura alınir

dostlar amazondan bi urun aldim saticam fakat faturasina ulasamiyorum bilgisi olan var mi
  3. B

🔥İndirim WD WDS480G2G0C Green SN350 NVMe SSD 480GB 529TL

bende paylaşmaya geliyordun aldım bitane
  4. B

Valorant iyice berbat bir hal aldı

sen bide imo eloyu gör ne tipler var dersinki bunların hayatttaki vazifesi ne olabilirki
  5. B

🔥İndirim Ryzen 5 5600 2896TL

bende yeni duydumda akakceden cikiyorsa sorun olmaz bence
  6. B

KPSS Ön hazırlık aşaması

teşekkürler aynen 85 ustu yapmam sart insallah yaparim
  7. B

KPSS Ön hazırlık aşaması

dostlar bu sene Bezmi Alem Tıbbi goruntuleme (2senelik) bolumune yerlestim yani halk adıyla radyoloji ilk 1 ay sonunda fark ettimki atanamazsak bu bölümü boşa yazmışım demektir cunku puanimin altinda bir bolumd tyt siralama 114k ayt say siralamam 190k 2 sene sonra kpss var sizce ne denli...
  8. B

call of duty yardım lagzim

tesekkurler kral 1667083758 nerden indirebilirim
  9. B

🔥 PC Hocası Yeni Sistem 6499TL 🔥

açıklama bu denli sönükse aman aman bir şey beklenmez
  10. B

call of duty yardım lagzim

call of duty alicamda ilk hangi seriyi almaliyım ve nasil bir yol izlemeliyim yardim edebilecek bilgili biri var mı
  11. B

Çözüldü✓ Ryzen 5500 vs Ryzen 5600

kesinlilke 5600 oncelikle ileride ekran kartini yenilersen karti daha iyi besleyebilir ikinci olarak islemci odakli oyunlarda fps farki yuksek olur valorabt cs go vs cunku onbelligi baya iyi bu fiyatta kacmaz emin ol pisman olmazsin
  12. B

ekran kartı ve işlemcilerde fiyat düşüşü

dostlar işlemci ve ekran kartı fiyatlati dolar artarken hala düşmeye devam ediyor ornek olarak 58003x anlık olarak 7700 tl ryzen 5 5600 2800tl cidden fiyatlar baya indi ama toplama pc fiyatları hala uçuk anlamış değilim
  13. B

Yardım Valorant Takimdaki̇leri̇n Sesi̇ Gelmi̇yor

bilet at o zmn kral bir dee başka çara girip gene
  14. B

Yardım Valorant Takimdaki̇leri̇n Sesi̇ Gelmi̇yor

pc aç kapa düzelir bug oluyor arada net kopunca fln
  15. B

❌İndirim Bitti! Dark Freezer X94BL 201TL :)

gero gelmis alicak varsa alsin bende dark freezer x125 var bu mu daha iyi benimki mi
  16. B

0rta halli uygub fiyatli kulaklik

dostlar orta halli soyle fp bir kulak ici kulaklik onerir misiniz stajda online derslerr dinlemek için kullanıcam
Geri