Arama sonuçları: *

1. I

Pc Toplama Öneirisi Hazır mı tek tek mi

Herkese merhaba, değerli üyeler bir sorum olacak. Ben yaklaşık 1 yıl önce sattım kasayı 14 bin TL'ye monitör dahil. Pişman oldum. Laptop almak içindi. Laptop taşınabilir ancak ekranı küçük olduğu için işimi görmedi. Şu an tekrar paramı topladım ve PC almayı düşünüyorum. Elimde daha önceden satın...
  2. I

Monster Tulpar V20.5.7 Alınır Mı ?

Üni'De Mimarlık render için laptop arıyorum BÜTÇE MAX 30.000 İşlemci Minimum i7 12700H Ekran Kartı Minimum 3060 Ram Minimum 16 32 olursada iyi olur ama 16 da olur Ekran Çöz. Minimum 1920*1080 2560*1440 (2K) Olursa çok daha iyi olur ama 1920*1080 De olur Bu isteklerime göre bakınca en iyi fp...
  3. I

Bu ikili darboğaz olurmuu

Darboğaz hesaplama sitesi var darboğaz hesaplama yazınca başta çıkıyor orda işlemci ve ekran kartı seçiyorsun hangi çözünürlükte kullanacağını seçiyorsun ve sana yüzde olarak bir değer veriyor.
  4. I

Oyun oynarken siyah ekran

Merhabalar aynı sorunu bir kaç ay önce bende yaşıyordum ancak çözdüm eğer hdmi to vga display vs kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyor olabilir bende ondan kaynaklı oluyordu oyun oynarken ekran gidiyordu sesler geliyodu ama kasa çalışıyordu hdmi to vga ile oynadım biraz çıkart tak vs yaptım çözüldü.
  5. I

Bu ekran kartı darboğaz yapar mı?

3060 DA YAPMIYOR AMA 3060 Tİ'DA YÜZDE 8 YAPIYOR.
  6. I

Bu ikili darboğaz olurmuu

Darboğaz hesaplamada baktım darboğaz yapmıyormuş şaşırdım bende 1675546254 3060 da yapmıyor ancak 3060 Ti'da Yüzde 8 Darboğaz yapıyor.
  7. I

12k bütçeye öneriniz

daha iyisi zor gelir bu fiyata ama ikinci el düşünürsen biraz araştırırsan forumların satılık kısımlarında vs orda sistem alıp kullanmayıp satanlar var onlardan da alabilrisin oluyor arada öyle ucuzlar yada benim önerim biraz kafa yorup letgo sahibinden vs araştırıp ikinci el yada sıfır kendin...
  8. I

Sizce hangi klavye ? Yada öneri alabilirim ?

alacaksan sana kalmış ama kesinlikle red switch olanını al mavi düşünüyorsan sen bilirsin ama balk bunu bile kırmızı ile yazıyorum bunda bile gece ses çıkarıyor blue zaten hayvan gibi ses çıkarıyor eğer odan yoksa benim gibi hiç blue alma derim çok ses çıkarıyor bir süreden sonra sıkıyor.
  9. I

900 Derece ucuz direksiyon seti önerisi

Gördüm kararsız kaldım biraz hissiyatı falan nasıl
  10. I

900 Derece ucuz direksiyon seti önerisi

Merhabalar ikinci el direksiyon seti almak istiyorum ets oynuyorum genelde ets için pedallı vitesli direksiyona ihtiyacım var bütçem nakit 2000 sizde varsada olur üzerine vestel laptop takas yapabiliriz bendeki laptop.
  11. I

Çözüldü✓ ekran kartım az güç çekiyor

normal 6500xt için
  12. I

360 Radyatör Destekli Kasa "ÜST" Kısma

Geçenlerde itopyadan 360mm Sıvı Soğutucu aldım ancak kasamda 360mm Desteği yok bende kendi bilgisayarımı satıp yeni bilgisayar toplayacaktım zaten ancak sorunun kasa bulamadım hazır sistem alacağım ama kasayı değiştireceğim. İkinci elde olur Bütçe Max 5000 İsteğim önü mesh kasa olsun fanları...
  13. I

Sizce hangi klavye ? Yada öneri alabilirim ?

bu fiyatları bunları almanı önermem kullanılmaz şehrine göre bak sahibindende yada letgoda çok ucuza satılanlar oluyor temize
  14. I

2 Tane Monitör lazım 10Bin max limit

30K Limitim var 15Bin Bilgisayar'a ayıracağım sistemim belli SİSTEM BU 15K bunu alacağım Ancak 10Bin TL'ye 2 Adet monitöre ihtiyacım var 1.2K 120Hz üstü 27 İnç monitör IPS Olmalı 2. Pivot özellikli 27 inc ıps monitör İkinci elde olsa fark etmez satanlarınız varsa temiz bakabilirim 10Bini...
  15. I

Çözüldü✓ hangi soğutmayı kullanmalıyım

Kasanın üst yada ön kısmında 360mm fan desteği varsa fp olarak gamebooster titan 360 alabilirsin tam fp çok güzel ürün
  16. I

Monitör Önerisi Yapabilir misiniz?

itopyadan geçen aldım 3.3k ya mükemmel 27 inç monitör 165hz 1ms monitör öneririm çok güzel
  17. I

Bilgisayarım ne kadara gider

RYZEN 7 2700X 3.7GHZ SAPHİRE RX580 8G 256 BİT B450 S2H ANAKART XPG D10 16GB RAM 500W PSU Adata XPG Spectrix S40G 512G 3500 YAZMA 2400 OKUMA Rampage REDSKY Kasa
  18. I

360Mm Sıvı Soğutucu Destekli Kasa

Merhaba arkadaşlar rampage redsky kasam var görünüş olarak hiç hoşuma gitmiyor yeni kasa almayı düşünüyorum ama karar veremedim gamepower warcry var ama pahallı geliyor o tipte geniş 360mm destekli kasa arıyorum yada normal akıllı rbg kasa 360mm destekli bütçe max 2000
  19. I

1300 tl bütçe kulaklık

ch-g-g435-lightspeed-siyah-kablosuz-oyuncu-kulakligi_u15150?srsltid=AeTuncpU1o_d4jigWnptXqHdBlJAqZ8R2D_ngkAI3j9um-gRtydYbw7e5yE
  20. I

🚨Vatan PC 12100f Rtx 3050 9999tl 🚨

var şuan stok
Geri