Arama sonuçları: *

1. chevalier

Kingdom Come Deliverance Save Dosyası

Oyunu bir süredir oynuyordum eski pcde silindi şimdi yeniden kurdum save im yok. Hans Capon'la ava çıkmıştık orada kaldım. buraya yakın veya bu bölümün saveini atabilir misiniz
  2. chevalier

Almanca dil öğrenmek için tavsiye?

Yıl sonunda Almanya'ya yüksek lisans için gitmeyi düşünüyorum. Orada zaten hazırlık eğitimi alacağım 1 sene. En azından a1 bilmem gerekiyormuş. A1 i kaç ayda hallederim tavsiyeleriniz nedir.
  3. chevalier

Askerlik tecili kafama takılanlar

Aynısını yaşadım okula hiç doğru düzgün devam etmedim zaten sürekli kalsan bile ilişiğin hemen kesilmiyor. 5 yıl doğru düzgün okula gitmedim kimsede beni askere çağırmadı.
  4. chevalier

Askerlik tecili kafama takılanlar

Şu an öğrenci olmasan da tecillisin. Üniye kaydolunca 5 yıllık tecil veriyor öğrencilik durumundan.
  5. chevalier

Gamepass Cod Modern Warfare 2 Açılmıyor.

Gamepass'im var, bedava alanlardan değilim. Gündem olunca oynayayım dedim böyle hata veriyor.
  6. chevalier

Gamepass Cod Modern Warfare 2 Açılmıyor.

Gamepassten yeni çıkan call of duty oyununu oynamak istiyorum indirdim campaing harici indirme yapmadım 61 gb indirdi. oyun açılıyor campaing deyince satın alın diyor. gamepass üyeliğim var co op dahil hepsini indirmem mi gerekiyordu?
  7. chevalier

CoD Modern Warfare 2 Türkçe Yama

son 1 yıldır İngilizce öğreniyorum kendimi iyice geliştirmek istiyorum bu oyunu cevirmeme yardımcı olacak var mı? dil dosyalarına erişim sağlanıyor mu?
  8. chevalier

Msü hakkında sorusu olan varsa sorabilir

Hemde ne soyma. İlk zamanlar utanıyorsun sonra donunu indirmek göstermek utanç verici gelmiyor.
  9. chevalier

Yardım Wolkswagen Polo 1.4 Comfortline alınır mı?

Kadın kullanmış aracın sadece içi temizdir. 2004 model bir araca 450 bin tl vermek akıl karı değil. Linea al en azından başın ağrımaz usta çevren genişlemez.
  10. chevalier

Voltrix marka batarya kullanan var mı?

Şansıma mı denk geldi bilmiyorum bataryayı taktım kullandim 2-3 saat performans verdi deşarj etmek için şarjını bitirdim 3-4 bandına geldi bi anda kapandı sonra kaç kez denesem de bir daha açılmadı pc. İadeye yolladım neyse ki n11 den almistim iadeyi kabul ettiler. Bi sarj bitmesiyle pert oldu...
  11. chevalier

500k'ya araç önerisi

Her ikiside olabilir
  12. chevalier

500k'ya araç önerisi

2010 altı düşünmüyorum. En fazla 50k üstüne koyabilirim bütçenin.
  13. chevalier

N11 iade imkanı hiç mi yok

ürün içeriği ne?
  14. chevalier

Türkçe yamalı/destekli oyun tavsiyesi

Hikayesi güzel saracak oyun tavsiyesine açığım.
  15. chevalier

Bitti 🔥İndirim 🔥 Akbank Üye Ol 750TL Bakiye 🔥

trendyol yemek vs gibi yemek uygulamalarında kullanılıyor mu?
  16. chevalier

Huawei tablete Windows kurulabilir mi?

Huawei tablete Windows kurulabilir mi? Android işletim sistemine sahip.
  17. chevalier

Android 10k ya en uzun süre gidecek telefon güncel

Halen Poco'nun X modelleriyle kafa kafaya olan telefon. X6'ya geçtim X3 daha iyi geldi bana. Kronik bir anda kapanma sorunu olmasa güzel telefon.
  18. chevalier

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Ben kısmen buna benzer bir mevzudan dolayı 1,5 yıllık ilişkimi bitirdim. Umarım sonucunda pişman olmazsın, sen mutluysan gerisi önemsiz.
Geri