Arama sonuçları: *

1. M

Türk Telekom prime kod paylasim

Teşekkürler hocam kullandım herhalde pek emin değilim akşamleyin hanımı kahve içmeye götürüyüm :)
  2. M

AMD Adrenalin 23.11.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

bu csgo2 deki ayar olayını düzelttiler mi yoksa hala vac ban olayı devam mı
  3. M

Dual Channel vs Single Channel

Almaya kafaya koymuş gibisin bari değiştirmişken hem ramlarin cl değerlerini düşürmeyi hemde kapasite artırmaya çalış tabi bütçe yetiyorsa.
  4. M

Dual Channel vs Single Channel

Hocam olacak fark tatmin etmeye bilir sonuçta mevcut ekran kartlı sistem eğer ekran kartsız sistem olsa derdim evet kesin geç. 5-10 fps oynasa anca oynar.
  5. M

🔥İndirim Steelseries Arctis Nova Pro Wireless X-Box Edition 8.999 TL

Çok temiz fiyat bütçesi olanlar değerlendire bilir. https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-arctis-nova-pro-wireless-x-box-edition.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
  6. M

🔥İndirim Gamepower Intense X40 27" 240HZ 1ms 4.989 TL

Piyasadan 1000 TL daha ucuz gibi IPS olsa tadından yenmez ama VA'da iş yapar ve 0 ölü piksel garantili...
  7. M

GameBooster GB-M206B USB3.0 1269 TL

Son 1 Adet kalmış stok gelir mi bilmiyorum. https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-m206b-usb3-0-argb-fan-siyah-metal-gaming-kasa-psu-yok-jbst-gbm206b-p-HBV000018RUM2?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV000018RUM2&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
  8. M

a320 anakartta r5 5500 yada r5 3600 çalışırmı

kurtarmıyor. https://tr.msi.com/Motherboard/A320M-PRO-E/support#bios bu siteden en son driveri yükle.
  9. M

steam indirme hızıdüşük nasıl düzeltebilirim

İndirme bölgesini değiştirin İstanbul'dan başka şehire alın.
  10. M

a320 anakartta r5 5500 yada r5 3600 çalışırmı

not bios güncellemek için eski işlemciye ihtiyacın olacak eğer flash bios tarzı desteği yok ise
  11. M

Çözüldü✓ NetSpeed TruckersMP atma sorunu çözümü!

Çözüm güzelde o nasıl upload hızı downloadın 8 katı olmuş :blobdance:
  12. M

Yardım AMD Driver çöktü ekran sıfırlandı

bende 6600xt vardı bir sürümde bendede aynısını yapmıştı. En son çıkan driveri kurmayıp geçmiş driverlardan birini kurarak atlatmıştım. O gün bugündür eğer oyun gerek görmüyor güncelleme yapman lazım demiyorsa güncellemiyorum ekran kartını :blobdance: Amd driver pişmanlık ucuz ve güçlü diye...
  13. M

Sistem kendini resetliyor

Birde sistemdeki parçaları değiştirip format atmadıysan eski windowsu kullanıyorsan olabilir. Eğer sıfır windows kurdun sıkıntı devam etmiyorsa işletim sistemi değil. Fakat flaş üzerinde sistem sıkıntısız çalışıyorsa veya başka diske windows kurdun sıkıntısız çalışıyorsa elindeki harddisk...
  14. M

Temiz bir sistem kurulumu deneyebilir misin veya flaş üzerinde çalışacak bir sistem yazıp onuda açabilirsin. Flaş üzerine bir sistem yazıp onu çalıştırdığında sıkıntı olmuyorsa harddiskinde problem olabilir.
  15. M

Yardım Ryzen 5 7500f işlemcim boşta 50-55 derece arası çalışıyor bu normal mi?

O işlemciyi stok fan soğutamıyor arkadaşada aldık. Değerler benzer oyunda 85-90 ları görüyor ve mesh kasaydı. 240 mm sıvı soğutucu aldıktan sonra oyunda 55-60 ı geçmiyor fakat boş derecesini hatırlamıyom
  16. M

Sıkıntı olabilecek sebepleri yazıyorum deneyerek bulman lazım. 1- Sıcaklık değerleri (Cpu,gpu fanlarında oluşan bir arızadan vs soğutma yapamadığından aniden kapanabilir.) 2- Yetersiz PSU gücü (min 450W) 3- Bozuk bios (bios güncelleme deneyin) 4- Bozuk PSU başka bir psu ile deneyin. 5- Sürekli...
  17. M

r9 7900x 4070ti 32*4 ram pc dram ısıgı yakıyor

MEMORY 4x DDR5, Maximum Memory Capacity 192GB Memory Support DDR5 7800+(OC)/ 7600(OC)/ 7400(OC)/ 7200(OC)/ 7000(OC)/ 6800(OC)/ 6600(OC)/ 6400(OC)/ 6200(OC)/ 6000(OC)/ 5800(OC)/ 5600(OC)/ 5400(OC)/ 5200(OC)/ 5000(OC)/ 4800(JEDEC) MHz Max. overclocking frequency: • 1DPC 1R Max speed up to 7800+...
  18. M

❌İndirim Bitti! 🔥Amazon 150 TL+ 60 TL İndirim🔥

Bize uğrasa şaşırırdım :blobdance:
  19. M

Yardım D&R aldığım gamepad'i geri istiyor.

THH bilirkişi atadı ve o istiyorsa gönderin. Eğer firma istiyorsa bence göndermeyin sonuç açıklansın öyle harekete geçin.
  20. M

Çözüldü✓ AMD RX580 8GB AFOX EKRAN KARTI FURMARK AYARI İYİ Mİ? FİYATINA DEĞER Mİ?

evet ama sabit tutabiliyor mu o dereceyi o önemli ya fanlar belli rpm değerinden sonra sıkıntı çıkarıyorsa veya güç kesiyor bir problem yaşıyorsa aldıktan sonra pişman olma diye dedim. Yüksek grafikli oyunlarda saatlerce vakit geçirmiyor musun ne alaka karta yük biniyor 1 ay yaptığı mining...
Geri