Arama sonuçları: *

1. atescan

Asus Prime LC 360 ARGB LCD Armoury Crate Tarafından Görülmüyor

Armoury Crate sadece Asus ekran kartları ile uyumlu değildir Asus tüm rgb cihazların yönetimi için kullanılır
  2. atescan

Bağladım, [H3 id='Ryzen+5+7500F'] Ryzen 5 7500F[/H3] [H3 id='RX+9070+XT+Pulse']RX 9070 XT Pulse[/H3] [H3 id='MSI+B650+Gaming+Plus+Wi-Fi']MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi [/H3]
  3. atescan

Başlıkta yazdığım gibi bugün kurulumunu yapıp driverını yüklediğim sıvı soğutucumun ekranı çalışıyor ve sıcaklık değerlerini gösteriyor fakat armoury crate üzerinden buraya GIF koymak istiyorum ama ne kadar silip temiz kurulum yapsam da program cihazı görmüyor. Yardımlarınızı beklerim
  4. atescan

RAM Kıtlığında DDR5 RAM Öneri

Görmüştüm ilanınızı hatta takas için teklif bile yapmıştım fakat marka ve modeli hiç bilmiyorum internette de düzgün bir kaynağa rastlayamadım
  5. atescan

2x32 hiç düşünmemiştim bile elimde 8x2 var, 16x2 almak yerine 8x4 mü yapsam diye düşünmüştüm
  6. atescan

Her açtığım konuda da siz koşuyorsunuz yardıma hocam :LOL: Ne önerirsiniz peki piayasaya göre uygun fiyatlı?
  7. atescan

Dostlar biliyorum bu devirde RAM almak kabus haline gelmiş durumda AI piyasası sağolsun ama sistemimi yükselttim ve 16 gb ram hiç yakışmıyor şuan bu sisteme kafayı taktım. -2x16 DDR5 -2x8 cl 36-38 5200 Mhz (elimdeki kitin değerleriyle aynı olması gerektiğinden) önerebilecek birileri var...
  8. atescan

RAM Bottleneck Yapar mı

Corsair ram alınca da düzelmiş ama problemi, bilgisayarcısı ısrarcı olmuş bottleneck yapıyor diye ama çok mantıksız geldi
  9. atescan

RAM Bottleneck Yapar mı

Şu şekilde bir servis fişi attı üründe kusur olmadığı gözükmüş içimi kurcaladı bilemedim ben de
  10. atescan

RAM Bottleneck Yapar mı

Öncelikle çözüm yolu sunduğunuz için teşekkürler, memtest sonuçlarında nelere dikkat etmem gerekiyor?
  11. atescan

RAM Bottleneck Yapar mı

Sinerji bilgisayardan almış, orası da mahalle bilgisayarcısı da ramlerin sistemiyle uyumsuz olduğunu söylemiş sistem ddr5 desteklediği sürece bir ram nasıl uyumsuz olabilir anlamadım ben de
  12. atescan

RAM Bottleneck Yapar mı

İnternette 2 aylık ikinci el bir ram satın almak istedim (Ripjaws 2x16 6000 mhz cl 36) kutulu faturalı, yalnız satan arkadaş ramin kendisinde bottleneck yaptığını, oyunlarda siyah ekran ve donma sorunları yaşadığını belirtti. Ben daha önce randevu hiç bottleneck problemi duymadım hele ki 32 gb...
  13. GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM DDR5 5600MHz CL36 1.35V Soğutuculu PC Ram

Comment by 'atescan' on the classified ad 'GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM DDR5 5600MHz CL36 1.35V Soğutuculu PC Ram'

6700 xt ekran kartı, 8x2 ddr5 dual xpg ram 5200 mhz cl 38 XPG 650W Supply'lı kasa Bunlardan herhangi biri/birileri ile üstüne adil miktarda para ile takas düşünür müsünüz
  14. 2x16 32 gb 6400 mhz cl36 ram

Comment by 'atescan' on the classified ad '2x16 32 gb 6400 mhz cl36 ram'

6700 xt ekran kartı, 8x2 ddr5 dual xpg ram 5200 mhz cl 38 XPG 650W Supply'lı kasa Bunlardan herhangi biri/birileri ile üstüne adil miktarda para ile takas düşünür müsünüz
  15. atescan

Yeni Aldığım 9070XT Çalışmıyor

Denedim işe yaramadı bios pilimi çıkarıp 15 dakşka bekleyerek denedim yine olmadı
  16. atescan

9 9070 xt
  17. atescan

En son 5-6 ay önce güncellemiştim sanırım, artık eski ekran kartıyla da açamadığım için kontrol edemiyorum
  18. atescan

Girdik bi işin içine ama çıkabiliriz umarım yarın ilk kez deneyeceğim kablolamaları becerebilirim umarım.
  19. atescan

Kasa da psu da benim az önce satın aldığım paketin aynısı :) teşekkürler içim rahatladı 1766155018 Yalnız videoda 6x2 ye değindiği bir yer göremedim pau yu çok övmesine karşın
  20. atescan

Aldığım kasa içinden çıkan psu bu hocam ama yine 2x6 yazıyor dediğiniz gibi sıkıntı çıkarmaz mk bu da?
Geri