Arama sonuçları: *

• Users: p1XeL
  • Order by date
  1. P

Windows 11 usb Bluetooth 2 cihaza aynı anda bağlanmıyor

V 5.0 Bluetooth usb aldım ama 2 playstation koluna aynı anda 2 cihaz baglamıyor acaba sorun nedir bilgisayara yeniden format attım ama yine sorun düzelmedi yardım edermisiniz
  2. P

Geforce Experience Kayıt Alamıyorum Nedeni

Kayıt tuşuna bastığımda hiç bir şekilde kayıt olmuyor nedeni nedir acaba
  3. P

komşum daha fazla altyapı desteği alıyor onun gibi nasıl yükseltebilirim ?

hocam benim aldığımda mahallemde yoktu altyapı o yüzden bizi eski telefon trafoları yada senin dediğin porttan bağladılar ondan sorun olabilirmi ben evimde bulunan telefon telinden alıyordum1 aya önceye kadar
  4. P

Hocam Şuanda İnternetim yok ben alabileceğim max hıza bakıyorum ve bana alabileceğim max hız 54 mbps çıkıyor ama benim evim santrale o kadar uzak degil ben daha 5 ay önce altyapı desteği olarak 100 mbps internet alabiliyordum bir anda düştü şimdide sorunumu düzeltmeden internet almak istemiyorum.
  5. P

peki bu sorunu düzeltebilirmiyim yoksa düzeltememmi
  6. P

hocam benim uzaklık 334 metre onun 79 benim evimin yanındada trafo var ama yoksa oraya baglı degilmi
  7. P

sag ol bi bakayım 1665436604 peki onu trafosunda boş port varsa geçebilirmiyim
  8. P

Beyler yanımdaki yada iki bina yanımdaki komşu bende daha fazla internet desteği alıyor ben nasıl internet desteğimi yükseltirim.
Top Bottom