Arama sonuçları: *

1. M

Işlemci ve Ekran kartı önerisi

Anakart: ASUS Prime H610I-Plus-CSM Intel soket LGA1700 DDR5 5600MHz mini ITX anakart. İşlemci: Intel® celeron® Processor g6900. RAM: 32 GB DDR5 5200 MHz. Kasa: Phanteks evolv Shift 2 ITX. Disk: 512GBM2 SSD Bunların hepsi var .ben sadece arada 4k oyun oynamak için düşünüyorum.Elimdekileri...
  2. M

AMD anakart ve işlemcci ne önerirsin. İntel daha stabil değilmi Amd ye göre
  3. M

teşekkürler işlemci önerin olabilir mi
  4. M

evet bütçem ikisi için 30000 . 9070 ile akıcı şekilde 4K oyun oynayabilirmiyim
  5. M

Arkadaşlar elimdeki sistemin işlemcisini ve ekran kartını değiştirmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir? 5 yıl verimli bir şekilde kullanabileceğim bir işlemci ve 2K-4K oyun oynayabileceğim ekran kartı önerileriz nelerdir? Anakart: ASUS Prime H610I-Plus-CSM Intel soket LGA1700 DDR5 5600MHz mini...
  6. M

Müzik ve film için ses sistemi önerisi

Merhaba Arkadaşlar Sinema ve Müzik için Alanım 35m2 50m2 1-Sadece kaliteli dengeli ve yüksek seste müzik dinlemek istiyorum. Önerebileceğiniz bir sistem var mı? Bütçem 10 bin ile 25 bin arası.. 2- Sadece Film için de iyi bir sinema sistemi düşünüyorum.bunun içinde bütçem 5 bin ile 15 bin...
  7. M

2 Bilgisayardan Güçlü Uzun vadeli Tek Pc Toplamak

uygun fiyatlı nasıl yapabiliim acaba
  8. M

diğer 2 sini napoıcam onu düşünüyorum
  9. M

Senişn dediğin gibi Phanteks de karar kıldım ve topladım.ama 3 adet HDD var onları nereye ve nasıl takacağım bilmiyorum yer yok. Mac OS ve Windows keyfini çıkarıyorum :giggle:
  10. M

Bu sistemi kendime toplıcam anladım. diğer kasam Rampage Temper Pro V5 4 x RGB Fan 6 x RGB Şerit USB 3.0 Tempered Glass Oyuncu Kasası
  11. M

Merhaba arkadaşlar elimde 2 adet 10. Nesil bilgisayar var. Bu iki bilgisayardan Güçlü bir bilgisayr çıkarmak istiyorum diğerinide satacağım. Hangi Parçalarla hangi sistem önerirsiniz. SİSTEM 1 Phanteks Enthoo Evolv Shift ITX temperli bilgisayar kasa - siyah. ASUS ROG STRIX H470-I Gaming Intel...
  12. M

1000 TL bütçe ile kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Marshall Mode IE tek geçerim Müzik için çok çok iyidir.
Geri