Arama sonuçları: *

1. X

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Ürünü 670TL üstüne getiremiyorum gümrük mevzuatı sınırlandırması diyor. Altına sipariş vermemide temu engelliyor ne yapmam lazım?
  2. X

Öğrenci İçin Kredi Kartı Önerisi

değil zaten. kampanyaları yapanlar aidatlı olanlar oluyor
  3. X

Öğrenci İçin Kredi Kartı Önerisi

enparayı dene. aitdatsız ve taksit seçenekleri iyi olan bi banka yok malesef yüksek limit vererek başlatmıyorlar ama düzenli kullanırsan arttırabilirler.
  4. X

Yardım Sizce hangisi daha iyi motorcu ekipman öneri

Koyu gibi duruyor. açıkçası düz rapid almak yerine bütçeyi arttırabilirsen strobe 2 almanı tavsiye ederim. güvenlik olarak daha iyi sertifikası ve güneş gözlüğü de var.
  5. X

Yardım Sizce hangisi daha iyi motorcu ekipman öneri

Yazın yanmak istemiyorsan beyaz al.
  6. X

900 km motorda arıza(n250)

motorda takılma, istop, çok gaz yemesi vs bir sorun var mıydı gidişinde? vuruntu sesi geliyor muydu üst kapaktan? ustan sesten valve sesi oldugunu tahmın edebilir ama düzeltirken metrik çakı kullanması gerekiyor. ayrıyetten garantiden düzeltilmesini iste. bu kullanıcı hatası değil
  7. X

900 km motorda arıza(n250)

valf ayarı bozuk olabilir ses bundan da kaynaklanıyor olabilir. vurma sesi gibimiydi? ustaya ısrarla sor metrik çakıyla mı yapıyor yoksa göz kararı mı yapıyor. göz kararıyla yapıyorsa veya ben kaç yıllık ustayım diyorsa girme bile. el ile ayarlanan bir şey değil düzeltemez. subaplar yanlış...
  8. X

🔥İndirim Epson EcoTank L3211 Tarayıcı 4999 TL

Lazer alın rahatınıza bakın. Bunlar belirli bi basımdan sonra kendisini komple kitliyor yazılımsal olarak. Her hafta en az 1 kere basım yapmazsanız da jetler tıkanır. Daha uzun sure basmazsanızda bozulabilir.
  9. X

Motorsiklet için çalınmaya karşı kosko var mı?

Yaparsın ama çok pahalı olur.
  10. X

Öneri Motosiklet Disk Kilidi Önerisi

Ur6 bunu almasan bile CR2 pille çalışmayan bir alarm alma. düğme pil kullananlar çok dandik.
  11. X

Logitech G G502 X Kablolu HERO alınır mı ?

G502 deki g7 ve g8 tuşları çok kullanışlı. ben sırf onun için kullanıyorum. eğer onları kullanmıyorsan glorious model I veya basilisk olabilir.
  12. X

Logitech G G502 X Kablolu HERO alınır mı ?

Bu fiyata alınmaz. gerçekten istemiyorsan alma. ben 8 yılı aşkın aynı g502yi kullandım. 1 2 yıldırda g502x kullanıyorum. ikinci el g502 alıp komple temizliğini yapıp switchlerini değiştir daha sağlıklı olur.
  13. X

Rimworld nasıl oynanır?

istediğin zorlukta başla intellect ve medic beraber verebilirsin. intellectler dışarı çıkmadığı için manipulasyonları dusmuyor injury alıp. o yuzden genel olarak onların medicinin de olması mantıklı oluyor
  14. X

Aylık kaç km yapıyorsunuz

yağ bakımlarını 1500 2000 kmde veya manualde ne yazıyorsa o kmlerde yaptır bir şey olmaz.
  15. X

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

wd40 ı nereye sıkıyorsunuz?
  16. X

Yardım 50cc hakkında sorular

Yanyol dışında otoyollarda aşırı sıkışırsın 80ccde. Nefret edersin hatta direkt. Otobana zaten hiç girme çok tehlikeli oluyor. 60km sorun olmaması lazım zaten 80ccler bi 70 80km görüyor zorlayınca.
  17. X

Yardım 50cc hakkında sorular

Hava çok sıcaksa ve yokuş çıkarsan motor şişebilir. Gaz tepkimesi bi garipleşiyor. Uzun dönemli kullanacaksan 125ccye yatırım yapman daha mantıklı çünkü motor revize edilmesi gerekirse 125cc ye yakın para verirsin. Top speed gidersen motorun ömrü baya gider. 70km gidersin tekte ama yolun...
  18. X

5li akım korumalı priz önerisi istiyorum.

akım koruma yok bunda haberınız olsun
  19. X

5li akım korumalı priz önerisi istiyorum.

akım korumalı diyor
Top Bottom