Arama sonuçları: *

• Users: Solus
  • Order by date
  1. S

Bios Ayar Yedekleme Nasıl Yapılır?

Bios sürümümü güncellemek istiyorum ancak işlemci overclock ayarlarım vesaire olduğundan biraz sıkıntı bu ayarları yedekleyip sonrasında biosu güncelleştirdikten sonra tekrar yedeklediğim ayarları yüklemenin bir yolu var mı? Anakart: ASUS B550-MK
  2. S

Ryzen 7 5700x overclock

Videoları izledim ama anlayamadım pek 1676480601 Hocam Asus anakart kullanıyorsanız çekip atabilir misiniz
  3. S

Ryzen 7 5700x overclock

Asus b550mk
  4. S

Ryzen 7 5700x overclock

Ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum benim için 465 beyaz 46 da yeterli olur diye düşünüyorum ama dediğim gibi binadan pek anlamam 1676480019 Demek istediğim biosdan pek anlamadığım telefondan yazıyorum kusura bakmayın 😀
  5. S

Ryzen 7 5700x overclock

Strest testinde 3.6 ghz de çalışıyor ve 103w çekiyor bildiğim kadarıyla en fazla 113w çekiyor zaten performansı dengelemek istiyorum
  6. S

Ryzen 7 5700x overclock

İşlemcime overclock işlemi uygulamak istiyorum ama tam olarak anlayamadım yani değerleri teker teker bulmak vesaire pek benim tecrübeli olduğum alanlar değil konu hakkında bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olmaları beni çok sevindirir zira tek başıma yaparsam hasar verebilirim gibi hissediyorum...
  7. S

Ryzen 7 5700x için önerilen ayarlar nelerdir?

Snowman T6 Ultra düşünüyorum yeterli soğutmaz mı? Ayrıca sıvı soğutcu ile kule tipi arasın da ciddi bir fark olur mu?
  8. S

Aynı voltaj değerlerine mi sahipsin bir de benim işlemcim hiç bir şey yokken 4 4.20 ghz e kadar çıkıyor sence normal mi?
  9. S

Ryzen 7 5700 x işlemcim google da boş boş gezerken bile 65 - 75 dereceleri görüyor Valorant da 90 küsürleri gördüm işlemci kullanımı %20 %30 oluyor Soğutucum GamePower Airbender RGB Kasam Cougar MX350 Mesh Anladığım kadarıyla voltaj ayarları yüksek ama doğru ayarı nasıl bulurum bilmiyorum bilen...
  10. S

Çözüldü✓ R7 5700x ısınma problemi

Google da boş boş dolanırken işlemcim %65 - %75 derecelere kadar çıkıyor kullanım yüzdesi ise sürekli tekler de bunun sebebi ne olabilir?
Top Bottom