Arama sonuçları: *

1. S

IPhone 16 Pro'dan S25 Ultra'ya geçiş mantıklı olur mu?

Düşüncem tam da böyleydi. Biraz Samsung'u kötüleyen biri gerekiyormuş demekki. Umarım başka biri detaya girip aklımı karıştırmaz. Çok teşekkür ederim, iPhone'umu öptüm şimdi gözüme daha güzel gözüktü :) @BabaVoss7 @Nxara Çok teşekkür ederim.
  2. S

IPhone 16 Pro'dan S25 Ultra'ya geçiş mantıklı olur mu?

Günaydın. Telefon takıntım bu ara fazlalaştı. iPhone'dan temassız ödeme veya Windows uyumluluğu dışında memnunum ancak bugün rüyamda S25 Ultra gördüm. Saçma gelecek biliyorum ama ciddiyim. Biraz araştırdım, OneUI'ın akıcılığı ve animasyonları dışında Samsung cezbedici duruyor. Ne yapmalıyım...
  3. S

1080p mi yoksa 2k monitör mü

2K: https://www.gaming.gen.tr/urun/618126/benq-gw2790q-27-inc-100hz-1ms-2k-qhd-ips-monitor/?ref=akakce...
  4. S

Motosikletimin altına prizli hoparlörü ekstra akü ile bağlamak istiyorum

Merhaba, taşımak ve çalmak yasak.
  5. S

Zaten ilk onu denemiştim sonra extreme ve harman baktım fakat hepsi yetersiz. Dediğim sistem hakkında bilginiz yok mu?
  6. S

Merhabalar. Elimde 9 senelik, yüksek sesi olan bir hoparlör var. PCX'ime sahilde dinleyebilmek için bir ses sistemi yaptırmak istiyordum ama 12 bin lira fiyat çektiler "minimum" şeklinde. Harman veya JBL bluetooth hoparlör alayım dedim sesi kaliteli ama çok düşük sesi var ve çok aşırı pahalı, en...
  7. S

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

İyi akşamlar Donanım Arşivi üyeleri. Pazartesi günü bir scooter satın alacağım, PCX ve NMAX arasında kaldım. Seçeneklerin İkisi de en iyi paketi (PCX DX/NMAX TECH MAX). Gerçekten çok yönlü olmasını istiyorum. Konforu olsun, viraj alması olsun, sele altı olsun, özelliği olsun, bakım ücretleri ve...
  8. S

TVS Raider 125 benzin damlatıyor.

Merhaba, Motorsikletler hakkında pek bilgim olmadığını belirttim. TVS Raider 125'te bu borunun "tam" olarak nerede olduğunu biliyor musunuz? Depoyu en mantıklı nasıl kontrol edebilirim, basit yoldan? Ayrıca, motorum hava soğutmalı, radyatör bulunmuyor diye biliyorum. Teşekkürler.
  9. S

Bugün şansımı bir daha deneyeceğim, aksi taktirde tüketici hakem heyetine başvuracağım.
  10. S

Merhaba, Teknik servis pek ilgisizdi... 2 adet yetkili servis, 1'ide yılların ustası, tanıdık. 1. Yetkili servise gittim, bana "Motoru bırak yarın al bugün bakamayız" dedi, sorduğumdada "normal o ama istiyorsan bakalım" dedi. 2. Yetkili servise gittim, bana "Bu benzin deposunun girişinde...
  11. S

Umarım dediğiniz gibi olur, tekerinize taş değmesin tekrardan teşekkürler. İş çıkışı servise gidip gelişmeleri buraya iletirim 🙂
  12. S

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum... Sıfır motorda bu kadar sorun yaşamam beni çok üzdü, soğudum resmen...
  13. S

Merhaba, motorsikletler hakkında pek bilgim yok ilk motorsikletim. Depoyu ilk kez fulledim, normalde 2.5 litre depo ile geziyordum. Depo 2.5 litre bile olsa frene basınca veya motoru park edince 3-5 saniye çoklu damlalı akıyor, sonra düzeliyor. Yakıtı 2 günde bir yeniliyorum, 600ml-1L benzin...
  14. S

Merhaba. Motosikletim 217 kilometrede. Aldığımdan beri bir türlü sorunları bitmedi. Önce plaka 3 kez düştü, somununa yapıştırıcı sürdüm düzeldi. Ardından frenler pek tutmuyordu sıktırdım, ardından 100 metre bile gitsem boşa geçmiyordu, debriyaj ile alakalı bir şeyleri sıktılar düzeldi. Grenajı...
  15. S

Hp victus i7 13700h rtx3050(6gb) (HP Victus 7N9V0EA) alınır mı?

Excalibur görebileceğiniz en berbat marka. Çinden toplatıp burda harika reklamlar yapıp kandırıyorlar işte. Gidin MSI, ASUS veya LENOVO gibi markalara yönelin. Özellik açısından 3050 önermem, fabrikasyon bozuk gibi sanki performansı berbat.
  16. S

Klavyedeki şu mor şey nedir?

O zaman klavye bozuk değilse rahatlıkla kullanabilirsiniz hocam
  17. S

James Donkey Jd24fg1ms144 2.el de alınır mı?

Kendi bileceğiniz iş hocam.
  18. S

James Donkey Jd24fg1ms144 2.el de alınır mı?

Gördüm, hala önermiyorum. İş görür açısından diyorsanız alabilirsiniz ama uzun süre kullanacağım diyorsanız önermem.
  19. S

Klavyedeki şu mor şey nedir?

Bunlar eski tip giriş hocam. Anakartınızın arka kısmını kontrol edin, buna benzer mor giriş varsa takıp kullanabilirsiniz. Ters olmadığına emin olun pinler yamulursa çöpe gider. Eğer anakartınızda bu girişten yoksa çevirici alıp kullanın yada klavye değiştirin.
  20. S

kule tipi soğutucu önerisi

Yanlış okumuşum kusura bakmayınız. Fakat yinede bütçe bulabilirseniz öneririm.
Geri