Arama sonuçları: *

1. habbassaka

12400f Sisteme Yükseltme Önerisi

hemen hemen aynı sisteme sahibiz, benim ekran kartı 3080ti. dün 14700kf işlemci sipariş verdim. Anakartın destekleyebileceği (b660) en tepe işlemci bu sanırım. anakart değişmediği senaryoda en mantıklı "upgrade" bu olur ancak. sıvı soğutma olarak da cm240 var, yeterli olacağını düşünüyorum en...
  2. habbassaka

Moza R5 İçin Direksiyon Standı Önerisi

R36V2' nin yanlarda tek dikmesi var ve çapraz bağlantıyla desteklenmiyor. Ben R38 aldığımda bu V2 modeli de vardı, hâlâ kalitesiz. Stand aldıktan sonra katlanabilir olması bir avantaj ama sonuçta yine bir kurulum yapıyorsunuz. Bu doğrultuda, direksiyon hissiyatını tam aktaran ve sallanma...
  3. habbassaka

her gün oynarsın, sorun olmaz. zaten çok pratik ayaklardan açıp kapatıyorsun. İnceleme videoları ve ürünün fotoğrafları bire bir, ne gördüysen o geliyor. şu an fotoğraf atamam
  4. habbassaka

Katlaması zor değil tam tersine, ağır bir ürün olduğu için katladığınızda sallanma yapmıyor ve yerinde sağlam şekilde durabiliyor
  5. habbassaka

İps mi Va Panel mi ?

curved takıntısı yoksa mutlaka ips tercih edilmeli bu bütçelerde. ayrıca bilgisayardan biraz daha fazla keyif almak istiyorsan oled tercih edebilirsin.
  6. habbassaka

R36 iskeleti bir çok videoda sallanma yapıyor ben sırf bu durumdan dolayı R38 modeli tercih ettim. direksiyon sallanmıyor. tavsiye ederim bence acele etmeyin.
  7. habbassaka

Yardım Anakart ve Soğutma Uyumsuzluğu Çözümü

bire bir baskı uygulayacak şekilde bir temas yoksa problem olmaz benim lowprofile ramler bile neredeyse sıvı soğutmanın bloklarına temas ediyor. o şekilde kullanıyorum ama dediğim gibi baskı uygulamıyor sadece yakın bir temas söz konusu. fakat sizin kasa yapısına sanki sıvı soğutma daha iyi bir...
  8. habbassaka

Steam Deck Fiyatlarına 300$ Zam Geldi 🫪!

iyi satmayı düşünüyordum iyi oldu bu haber :D
  9. habbassaka

Laptop Standı Şart mı?

fanlı stand şart hocam, net cevap. kendilerini soğutmaktan aciz cihazlar.
  10. habbassaka

❌İndirim Bitti! Secuzi Gamepad 1099tl!!

dostlar hem pc hem switch2 de kullanabileceğim kaliteli hall effect gamepad var mı ne önerirsiniz? tercihen standı batartası varsa iyi olur ama çok mühim değil, ayrı bir konu açmak istemedim. 9.nesil var lanet olsun bunu aldığıma korkunç derecede drift sorunu var paranızı sakın bunlara çar çöp...
  11. habbassaka

❌İndirim Bitti! Logitech F710 Kablosuz Gamepad 🔥999₺

abi önermem ya inanılmaz küt bir kontrolcü
  12. habbassaka

Öneri Rx 580 8gb'dan gtx 1070 ti'a geçilir mi

şöyle izah edeyim 20x serisi günümüzde tercih edilmemeli bu bir çünkü eski ürünler ve her an sorun çıkarmaya müsaitler. ikincisi tercih edilecekse min 2070s ve üzerine bakılmalı diye düşünüyorum. eğer f/p olarak yetersiz kalıyorsa 2060s tercih edilebilir yani bunu bilerek alırsanız sıkıntı yok...
  13. habbassaka

Öneri Rx 580 8gb'dan gtx 1070 ti'a geçilir mi

geçilmez kardeşim şuan 580 ile lowda oynadığın oyunu en iyi ihtimalle ultra ayarlarda oynatacak en fazla. yeni çıkan oyunlarda yine sorun olacak kabaca. o segment geçişini yani upgrade hissini alamayacaksın. mümkünse 3060/ti veya en azından bir 2070super veya 2080 gerçek bir geçiş olur.
  14. habbassaka

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

yazık ya valla yani çok elzem bir şey değil belki ama bu denli vatandaşın eli kolu bağlanması da hiç hoş değil, biraz da vatandaşın esnek olabilmesi lazım diye düşünüyorum. yani anlam veremedim. çinko karbon vatandaş en azından yurtdışından bir şeyler alıp mutlu oluyordu o da gitti şimdi.
  15. habbassaka

Yardım KOLTUK SEÇİMİ YAPAMADIM YARDIM EDER MİSİNİZ?

Koltuk seçiminde kumaş tercih etmen daha avantajlı olur. alacağın koltuğun kumaş olmasına özellikle dikkat et. çünkü deri modeller zamanla esner ve dökülür. Ben 15’li Plus kullanıyorum. Ne beklediğim kadar süper ne de kötü. “bu fiyata bu” diyebileceğin bir model. genel olarak memnunum, tavsiye...
  16. habbassaka

İnceleme XDrive Hira Satın aldım, merak ettikleriniz nelerdir? İNCELEME - SORU CEVAP

Genelde bir markanın ikonik (15’li plus) modeli dışındaki ürünleri kötü oluyor, çünkü masraftan kaçmak için aynı kalıbın(iskeletin) üzerine farklı tasarım yapmaya çalışıyorlar. Burada da durum aynı gibi. Oturma yerindeki o demir çıkıntılarını görmek bile aslında tasarımsal bir kusur. Anladığım...
  17. habbassaka

Yardım Logitech g29 alınır mı? yada daha başka bir model

direct drive bir set alırsanız daha iyi olur ben moza serisi kullanıyorum markadan hiç bir şikayetim yok tavsiye ederim. moza r3 giriş seviyesi olarak yeterli olacaktır tabi fiyatı biraz yüksek kalıyor. yukarıda arkadaşın verdiği modellerde çok güzel ben önce pxn alacaktım fakat hem tedarik...
  18. habbassaka

🔥İndirim 350 TL Kablosuz Klavye Mouse Set

ben pilli veya bataryası çıkarılabilir ürünler tercih ediyorum. bataryası bittiğinde şarj için tekrar kabloya maruz kalacaksam ne anlamı var kablosuz mouse/klavye almanın sırf gömülü bataryası var diye? ayrıca bu benzinli veya elektrikli araç kıstasına bile giremez. birisinde batarya gömülü...
  19. habbassaka

🔥İndirim Dark Freezer W360 360 mm Sıvı Soğutucu 2.099 TL

bedavadan biraz pahalı
  20. habbassaka

🔥İndirim Amazon 1.000 TL indirim kodu

Sen olayı tamamen kişisel algıladığın için asıl meseleyi görmüyorsun. Ben kimsenin çıkarını veya madalyasını hedef almadım, sadece eksik bilgiyi belirttim. Başta net paylaşsaydın kimse hata almazdı, mesele bundan ibaret
Geri