Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Yardım KOLTUK SEÇİMİ YAPAMADIM YARDIM EDER MİSİNİZ?

Koltuk seçiminde kumaş tercih etmen daha avantajlı olur. alacağın koltuğun kumaş olmasına özellikle dikkat et. çünkü deri modeller zamanla esner ve dökülür. Ben 15’li Plus kullanıyorum. Ne beklediğim kadar süper ne de kötü. “bu fiyata bu” diyebileceğin bir model. genel olarak memnunum, tavsiye...
  2. habbassaka

İnceleme XDrive Hira Satın aldım, merak ettikleriniz nelerdir? İNCELEME - SORU CEVAP

Genelde bir markanın ikonik (15’li plus) modeli dışındaki ürünleri kötü oluyor, çünkü masraftan kaçmak için aynı kalıbın(iskeletin) üzerine farklı tasarım yapmaya çalışıyorlar. Burada da durum aynı gibi. Oturma yerindeki o demir çıkıntılarını görmek bile aslında tasarımsal bir kusur. Anladığım...
  3. habbassaka

Yardım Logitech g29 alınır mı? yada daha başka bir model

direct drive bir set alırsanız daha iyi olur ben moza serisi kullanıyorum markadan hiç bir şikayetim yok tavsiye ederim. moza r3 giriş seviyesi olarak yeterli olacaktır tabi fiyatı biraz yüksek kalıyor. yukarıda arkadaşın verdiği modellerde çok güzel ben önce pxn alacaktım fakat hem tedarik...
  4. habbassaka

🔥İndirim 350 TL Kablosuz Klavye Mouse Set

ben pilli veya bataryası çıkarılabilir ürünler tercih ediyorum. bataryası bittiğinde şarj için tekrar kabloya maruz kalacaksam ne anlamı var kablosuz mouse/klavye almanın sırf gömülü bataryası var diye? ayrıca bu benzinli veya elektrikli araç kıstasına bile giremez. birisinde batarya gömülü...
  5. habbassaka

🔥İndirim Dark Freezer W360 360 mm Sıvı Soğutucu 2.099 TL

bedavadan biraz pahalı
  6. habbassaka

🔥İndirim Amazon 1.000 TL indirim kodu

Sen olayı tamamen kişisel algıladığın için asıl meseleyi görmüyorsun. Ben kimsenin çıkarını veya madalyasını hedef almadım, sadece eksik bilgiyi belirttim. Başta net paylaşsaydın kimse hata almazdı, mesele bundan ibaret
  7. habbassaka

Ağzıma düş benzetmesi boş, kimse senden mucize beklemiyor. Sorun tamamen senin eksik bilgilendirmen. Başta net paylaşsaydın kimse yanlış deneme yapıp hata almazdı, bunu kendi çıkarına çevirmeye çalışman yersiz
  8. habbassaka

Son düzenleme: Az önce ne bir bilgi var ne bir alt limit belli amazon 1000tl indirim diye konu açıyorsunuz şaka gibi 20dk sonra konuyu güncelliyorsun
  9. habbassaka

🔥İndirim 99₺ Yui AH40 Hava Nemlendirici Buhar Makinesi

bu evde yangın çıkartır he
  10. habbassaka

🔥İndirim Msi RTX 5050 8GB Ekran Kartı 🔥13.099₺ (10 Taksit)

yav herkes kendi perspektifini savunmayı ne zaman bırakacak acaba. herkes haklı aw bomboş uzatıyorsunuz.
  11. habbassaka

Yardım Hepsiburada Stokta Olmayan Ürünü Satıyor Ve Göndermiyor

her kelimenin ilk harfini neden Büyük harfle yazıyorsun sadece ona takıldım
  12. habbassaka

🔥İndirim Megamus S09 Kablosuz Gamepad 830 -900 TL Arası

en sevdiğim satıcı tipi sorulan soruya bak verilen cevaba bak + Rz ve lz tuşları yaylı tetik mi? - Merhaba Efendim düğmeleri kendiniz ayarlayabilirsiniz uygulamasi mevcuttur onu indirmeniz gerekiyor ve tuşlari ayarlayabilirsiniz! yohh ya
  13. habbassaka

🔥İndirim XPRİME KOLTUKLARDA İNDİRİM

çok ucuz duruyor beee şu kumaşlara bak
  14. habbassaka

Yardım 2. El kulaklık alınır mı?

alma reis boşver
  15. habbassaka

❌İndirim Bitti! Vatanda moza ürünlerinde %15 indirim

bana kalırsa moza daha iyi bir seçenek olur uyumluluk açısından da. bildiğim kadarıyla moza daha yüksek çözünürlüklü sensör kullanıyor ve cnc alüminyum gövdeye sahip. yazılımla beraberle de daha güncel hissettiriyor. ayrı ayrı ayarların yanı sıra downshift/oto blip özelliği de var ne kadar...
  16. habbassaka

ben kullanıyorum ne sormak istersin vites sorunsuz direkt base bağlanıyor istersen harici girişi de var usbden pc de takabiliyorsun. diğer direksiyon setlerinde de kullanırsınız. oyun içine gelirsek ya H vites gerçekten keyifli ama yarış oyunlarında atiklik olarak keşke sıralı vites alsaydım...
  17. habbassaka

evet direksiyondaki shifterlar pratik ama direksiyon çevirirken tutuş açısı bozulduğunda bazen atmak zor olabiliyor
  18. habbassaka

ben r5 aldım gerçekten harika. simulasyon tecrübem prof seviyesinde değil ama normal bir ev kullanıcısı olarak harika bir deneyim sunuyor. ben mozanın H shifter aldım ama sıralı vites kolu sanki daha pratik olacakmış. H vites atmak keyifli ama yarış oyunlarında atiklik açısından sıralı vites...
  19. habbassaka

Mavi Ekran Rtx 5060ti 5060 8 gb den daha kötü perforformans veriyor

hangi çözünürlükte oynuyorsunuz belki sen daha yüksek çözünürlükte çalıştırıyorsun kartı?
Geri