Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Laptop temizliği sonrası bilgisayarım açıldıktan 5 dk sonra gidiyor

yani nasıl hava vurdunuz çok uzun müddet fanları havayla çevirdiyseniz zarar verme ihtimaliniz bile yüksek. bilemiyorum lakin pcnin kendini korumaya alması fanların calısmamasından kaynaklı. fanlara sadece hava vurduysanız belki toz birikintileriyle bir duvar oluştu saç, kıl dönmeyi daha da...
  2. habbassaka

Laptop temizliği sonrası bilgisayarım açıldıktan 5 dk sonra gidiyor

fanlar çalışmadığından cpu ve gpu belli bir müddet çalışıp ısınınca cihaz kendini kapıyor gibi. genelde laptop kasaları kompakt yapıda oldugundan tecrübesiz arkadasların fanları temizlemek için ilk kez sökerken kablolamaya zarar verebiliyor.
  3. habbassaka

Öneri AJAZZ 159APEX mükemmel ama öneri lazım

ben takmadım valla zaten taksanda bir süre sonra kir pis birikiyo, yapışkanı tutmuyo, kayıyo o yüzden bırak dursun kenarda lazım olursa takarsın
  4. habbassaka

Yardım Anakartım işlemcimi yakmış olabilir ne yapmam gerekir?

OHA BU NASIL OLDU YAV GEÇMİŞ OLSUN
  5. habbassaka

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

OFF BOMBA FIRINA VERİLMİŞ. REZZZZZ
  6. habbassaka

YARDIM !!!! Laptopu masaya bu şekilde koysam sorun olur mu

fotoyu çevir öyle yükle söyleyelim
  7. habbassaka

Fobun.co güvenilir mi?

aaa süper telefonda oldugum için bir türlü aratamamıstım sağda solda mağazası var mı diye, çok iyi oldu bu tşkler
  8. habbassaka

Fobun.co güvenilir mi?

merhaba, hyperx pad alacağım bu siteyi buldum. fiyatlar makul fakat site fake gibi geldi emin olamadım. acaba alışveriş yapan var mı? https://fobun.co/
  9. habbassaka

Mouse kablom yamuldu düzelmiyor.

hadi ordan be!!!
  10. habbassaka

Mouse kablom yamuldu düzelmiyor.

ya yuhh artık be.. pes!!!
  11. habbassaka

AULA F75 AMA DÖRT RENK VE ÜÇ SWİTCH SEÇENEĞİ - VERGİSİZ 757 TL

arkadaşım enayilikten bahsediyorsun acaba kaç liraya Razer orochi v2 almaya çalıştın da bana sahte ürün gönderdiler diyorsun. üstelik razer diyorsun hatta. çoğu çin sitelerinde sahte ürünler satılıyor. bu gizli değil bazı satıcılar bunu söylüyor, kimisi belirtmiyor. bunları fark edememek...
  12. habbassaka

sen sahte almışsın zaten, gördüğünü göndermiş adam. tutup robot süpürge göndermemiş
  13. habbassaka

aga sahibinden değil burası gördüğünüz şeyi gönderir adamlar bu kadar şüpheci olmayın
  14. habbassaka

Applestore'dan 128gb mı, Hepsiburada'dan 256gb mı İPhone 16 almak mantıklı

kanka ya aç bi zahmet google öğren yapma gözünü sevim
  15. habbassaka

Kaspersky Premium alınır mı

a alınır sınırsız vpn bile bir ayrıcalık
  16. habbassaka

❌İndirim Bitti! KODAK 1 TB SSD VERGİ DAHİL 1039 LİRA🔥🔥

HAHAHah ciddi misin troll post mu
  17. habbassaka

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

mutlaka belli başlı sorunları vardır sonuçta yeni bir araç, teknoloji ama ilk çıktığı zaman çok yalan yanlış(bilinçli olarak) karalama kampanyası yapıldı. ben yollarda görüyorum gayet heybetli duruyor. içine binme fırsatım da oldu, kullandım 1 ay kadar gayet güzel konforlu rahat. elektrikli...
  18. habbassaka

Yardım Yurtdışı alışveriş sınırı

temu çinden kargolanırken hepsini tek kutu yapıyorsa bu mantıklı ama bu konuda kesin bir bilgi yok galiba
  19. habbassaka

Yardım Yurtdışı alışveriş sınırı

paketten kastınız nedir? ben temudan 1 sepet yaptım sepette 5 farklı satıcıda satılan ürün vardı. bana aras kargo tek bir poşetin içerisinde 5 farklı kutuda ürün olarak getirdi. şimdi benim aylık alışveriş limitim doldu mu?
Top Bottom