Arama sonuçları: *

• Users: kueex
  • Order by date
  1. K

Gamermarkt dolandırıcılığı

18.10.2022 tarihinde siteden her yerden engellendim. Tamamen dolandırıcılık amaçlı kurulmuş bir site. Sözleşme kullanıcıların haberi olmadan güncelleniyor/değiştiriliyor.
  2. K

Kapatılabilir.
  3. K

https://www.gamermarkt.com/satis-sozlesmesi
  4. K

Bende öyle yaptım fakat bir yerde şanssızlık denk geliyor. Bırakmanı tavsiye ederim.
  5. K

Dostum bu hesap daha önceden geri alınmış bir hesap benden önce bir kişi daha dolandırılmış olduğunu düşünüyorum. İlk kez geri çektiklerinide geri çekebiliyorlar, 2.kez geri çekmek istediklerinde güvenlik sebebiyle kalıcı olarak kapatılıyor. Sitenin satış sözleşmesi 4.5 maddesinde güvenlik...
  6. K

Site sipariş sonrası destek vereceğinin sözünü veriyor. Hesap geri alınmasında veya erişim kaybı yaşanmasında yardımcı olabileceği belirtiliyor. Canlı destekle iletişime geçtiğinizde sipariş sonrası destek olduğunu söylüyor. https://www.gamermarkt.com/satis-sozlesmesi
  7. K

Gamermarkt satış sözleşmesi gereğince ne yapılması gerekiyorsa onu yapılmasını istiyorum. Dostum 200 dolar gibi sayıdan bahsediyoruz benim için önemli bir abartılacak sayı değil. Hesap geri alınırsa ücret/hesap iadesi yapılacağını sözünü veriyor. Başka insanların mağdur olmaması ve sitenin asıl...
  8. K

Bunun hakkında bilgi sahibiyim bu site satış sonrası destek sözünü verip bu sözü yerine getirmiyor. 17 kere hesap aldım sattım. Bu hesap sahibi tarafından geri çekilmeye çalışıldığı için bu duruma geldi.
  9. K

Müşteri hizmetlerinin verdiği cevaplar bile çelişki içerisinde Hesabın hangi işlemden kapatıldığı belliyken anlamamakta ısrar ediyorlar.
  10. K

Merhabalar,daha fazla insanın mağdur olmaması sebebiyle bu konuyu paylaşıyorum. Gamermarkttan alışveriş yapmadan önce benim tecrübelerim aklınıza gelsin. 2.10.2022 tarihinde Gamermarkt üzerinden hesap satın aldım 4401₺ ücret karşılığı, hesabı satın aldıktan sonra 4.10.2022 tarihinde şüpheli...
Geri