Arama sonuçları: *

1. anjiyotensin2

İş/Dizi/Slayt için Macbook Air/iPad Air 5. Full Paket/Farklı cihaz mı almalıyım?

Konunun üzerinden epey bir süre geçmiş ancak iPad'de karar kılıp aldım. Kısaca düşüncelerimi yazayım. Kalem ve klavye ile birlikte evde yatarken rahatça okuma yapabiliyorum, dizi-film izleyebiliyorum. Makale/kitapların üzerine pratik notlar almak çok işime yarıyor, özellikle iş yerindeyken...
  2. anjiyotensin2

İş/Dizi/Slayt için Macbook Air/iPad Air 5. Full Paket/Farklı cihaz mı almalıyım?

Asus Rog Flow X13 canavar gibi duruyor :-) kalem desteği de varmış, ancak pil ömrü 5 saate ancak dayanıyor diyor testlerde. Benim kullanımımda 8-9 saat dayanır mı acaba? Lenovo IdeaPad Flex 5 ve Lenovo Yoga 7i için pil ömrü 8-10+ saat sürebiliyor deniyor, bunlara biraz bakınacağım.
  3. anjiyotensin2

Arkadaşlar merhaba. Günlerdir izlemediğim video, bakmadığım forum kalmadı, ancak hala karar veremedim. Ben az-orta yoğun küçük bir ilçe acil servisinde çalışıyorum, nöbetlerde boşluklarımda şu amaçlar için kullanacağım bir cihaza ihtiyacım var, ancak ilk önceliğim uzun pil ömrü...
Geri