Arama sonuçları: *

1. M

2k 165 Hz Ips Monitör Önerisi

teşekkürler arkadaşlar :D aslında ben görüntünün bulanık olmasından şikayetçiyim q40 da. yönlendirdiğiniz modellerde netlik varsa illa IPS olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. biraz daha araştıracağım ve 32 inch curved monitörü de bir düşünmedim değil :D
  2. M

2k 165 Hz Ips Monitör Önerisi

Merhaba RX 6650XT ekran kartım var. James Donkey Q40 almıştım fakat netliği pek hoşuma gitmedi. Önerilerinize açığım.
  3. M

❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 4K Google TV 17.999 TL - Vade Farksız 3 Taksit

kuponu nerden aktif edeceğiz bulamadım. birisi destek olabilir mi? - kupon bitmiş. tşk
  4. M

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 FA506NC-HN00 AMD Ryzen 5 7535HS 8GB 512GB SSD RTX3050 19.950

8 gb ram önerisi yapabilecek var mı bu laptopa? bir de ram kısmında kimisi 4800 diyor kimisi 5600 hangisi doğrudur?
  5. M

QCY Melobuds ACR açınca hışırtı gelmesi

Tıkladım da baştan başladı 1665921535 İzledim videoyu dip ses olayı varmış. Keşke bilseydim almazdım….
  6. M

Tıss değil daha tok bir ses geliyo uğuldama gibi düşün. Sadece acr aktifken oluyor bir de anlamadım.
  7. M

Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bulan var mı? Programdan acr aktif ettiğimde hışırtılar başlıyor kulaklıktan. Normal modda herhangi bir problem yok.
Geri