Arama sonuçları: *

1. R

Ryzen 7 7800x3d için ram önerisi

Anakartım msi b650 carbon wifi sectigim ramde G.Skill 32GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000mhz CL30 uyumlumudur yardimci olma sansin varmi
  2. R

Bu rami almaya karar verdim cl degerlerinde bilgi sahibi deilim bu cl36 cl 30 olan ayni markanin ramleri var pek anlamiyorum yinede alabilirim demi
  3. R

Arkadaşlar sogutmasi iyi olan 32 gb ram oneriniz varmidir butce 7 bin TL'ye kadar
  4. R

MSI B650 Carbon vs ASUS ROG B650E-F

Hocam merhaba ben bu iki anakarttan ikisi arasinda kaldim 1280a ve 960a yapar yazmissiniz pek bilgim yok hangisini tercih etmeliyim
  5. R

Razer BlackShark v2 x Ses Az Geliyor

Arkadaşlar Razer BlackShark v2 x kulaklık aldım ses full ayarda ama ses az yani gayet normal bi ses çıkıyor sebebi nedir
  6. R

Razer BlackShark v2 x jak baglantisi

Arkadaşlar razer blacksharvk v2 x kulakligi aldim 2 adet jack jack girisi var anakartim yeni bunlari nereye takicagim bilgisi olan varmi
  7. R

Amd Ryzen 5 5600 anakart önerisi

dostum bende şuan senin gibi sistem topluyorum ram olarak ne seçtin veya kafanda bi ram varmı
  8. R

1900 TL'ye KADAR RAM ÖNERİSİ

Arkadaşlar maximum 1900 TL'ye kadar 16 gb ram önerir misiniz?
  9. R

PHANTEKS P500A ATX ANAKARTA UYUYORMU

lian li lancool ii mesh le arasında kaldım phanteks p500 dahamı iyidir
  10. R

PHANTEKS P500A ATX ANAKARTA UYUYORMU

Msi b550 gaming edge wifi ile uyumlumudur bu kasa arkadaşlar anakartım atx eğer uyumlu değilse içi geniş ve serin olucak bir kasa önerir misiniz?
  11. R

Ryzen 5 5600x İçi̇n Anakart

Arkadaşlar Bilgisayar toplama kurulum ve parçalarından hiç anlamıyorum Kendim Toplamaya çalışıyorum yardım ala ala Ryzen 5 5600X için anakart alıcam 2 gündür sürekli Anakart bakıyorum bissürü anakart var herkes doğal olarak farklı farklı anakartlar söylüyor Maximum bütçem anakart için 3500-4000...
Geri