Arama sonuçları: *

• Users: yogen
  • Order by date
  1. Y

500w psu için ikini el gpu önerisi

Güç kaynağım: xigmatek x power 500w bütçem yaklaşık 3 bin TL sorun şu ki güç kaynağımda 8 pin güç çıkışı yok. Aklımda rx 580 vardı fakat 8 pin istiyor. 4x 6+1 - pci e çıkışları bunlar. şuanda takılı olan kartı gtx 1050 2gb çıkmaza düştüm gibi hissediyorum xd
  2. Y

Çözüldü✓ 500w psu'ya ekran kartı tavsiyesi. cpu: R5 1600 AF

Tamamdır çok teşekkürler.
  3. Y

XT modeli için de geçerli midir peki?
  4. Y

Merhabalar xigmatek x-power 500w psu'ya sahibim. Ekran kartını ikinci el almayı düşünüyorum işlemcim başlıktaki gibi. Aklımda RX 6600 var ama güç kaynağım besler mi kafama takıldı. Şuanki ekran kartım Zotac GTX 1050 OC 2GB.
  5. Y

27 inç monitör tavsiyesi

yaklaşık 5000 TL bütçem var. Bir kerelik monitör alıcam, uzun ömürlü olsun istiyorum. 27 inç 165 hz, 1 ms de cabası.
  6. Y

MSÜ kuvvet geçişi var mı?

Merhaba bu sene MSÜ sınavına hazırlanıyorum hedefim HHO. Puanimin yetmeyeceğini düşünüyorum açıkçası. Sadede geleyim bu sene hava kazanamazsam karadan havaya geçiş yapabilir miyim? Daha önce denizden karaya geçen gördüğüm olmuştu ama karadan havaya geçen hiç görmemiştim. Karaya gidersem de kara...
  7. Y

Giriş Seviyesi AMD Anakart önerisi (M2)

1702560125 bu anakarta çok baktım fakat R3 1200 ile uyumlu değil sanırsam
  8. Y

Peki ds3h modeli iyi midir?
  9. Y

Çok fazla bütçem yok. Şuan için R3 1200 daha sonra R5 5500'e yükseltmeyi düşünüyorum. ASUS EX-A320-M GAMING modeli vardı aklımda. Önerisi olan varsa çok sevinirim.
  10. Y

DDR3 intel bir anakart kaçıncı nesile kadar destekler?

GXM1W - gerekirse yeni anakart da alabilirim. şuanki kasam dell optiplex7010 sff. ileride kasayı da değiştireceğim
  11. Y

farketmiyor sadece ddr3 için güçlü bir işlemci almak istiyorum. şuanki işlemcim de i7 3770'i destekliyor
  12. Y

Elimde 16 gb ddr3 ram var yeni işlemci ve anakart almayı planlıyorum ramler boşa gitmesin diye ddr3'ten devam edicem. Ddr3 maksimum hangi intel işlemcisini destekler?
  13. Y

i5-3470 uygun ekran kartı

Genellikle co op tarzı oyunlar oynuyorum arkadaşlarımla olduğum için. AAA oyunları da low ayarlarda oynatsa benim için yeterlidir. ve hayır maalesef yükseltme yakın zamanda olmayacak :')
  14. Y

i5-3470 uygun ekran kartı

elimdeki işlemciyi rx 570 ile veyahut 1650,1650 super gibi bir ekran kartı ile eşleştirmek mantıklı olur mu? ekran kartı tam performansta çalışmazsa sorun çıkarır mı? bir süre sonra kasayı upgradeleyeceğim için soruyorum,şuanlık beni idare edecek bir performans verse yeterli olur fazlasında...
Geri