Arama sonuçları: *

1. Parrzival

Rgb Fan Kontrolcü Bağlantısı Hakkında

Arkadaşlar merhaba, kasamdaki fanlar kontrolcüsüz ve molex bağlantılı oldukları için hepsini değiştirip yeni fanları kontrolcüyle bağlamak istiyorum. 3 ön tarafta 1 de arkada egzos fanı şeklinde olacak ve kontrolcünün güç bağlantısını güç kaynağına, anakart bağlantısını Chassis Fan (CHA_FAN)...
  2. Parrzival

14600KF İşlemci Sıcaklık Dalgalanması

Teşekkür ederim önerileriniz için deneyeceğim.
  3. Parrzival

Hocam anakart uV a izin vermiyor maalesef, aıo DarkFlash DX240 modelinin kendi fanları takılı.
  4. Parrzival

Neyle alakalı hocam ve ne yapmam gerekir?
  5. Parrzival

Hocam tekrardan merhaba, bugün tekrar 3 farklı oyunda gözlemledim de işlemci 5.3 ghz de sabit çalışıyor frekans değerinde sıcaklık gibi dalgalanma olmuyor ayrıca bu gözlemlemeyi ramleri 3600 den 3200 mhz'e çevirerek de yaptım sonuç aynıydı. Yine de throttle oluyor diyebilir miyiz yoksa...
  6. Parrzival

DarkFlash DK431, büyükçe ve içi epey geniş, hava sirkülasyonu çok iyi. Kasadan yana endişem yok benim soğutucum yeterli gelmiyor büyük ihtimalle hocam.
  7. Parrzival

Valla hocam ikisi için de bütçe kalmadı, bu şekilde kullanmak sistem için zararlı değilse bi süre böyle idare edicem gibi.
  8. Parrzival

Anladım eğer sistem için zararı yoksa devam napalım..
  9. Parrzival

Arkadaşlar merhaba bikaç gün önce 12400F işlemciden 14600KF işlemciye geçtim anakartım Asus Prime B660M-K, GPU olarak RTX 4070 kullanıyorum. 240mm sıvı cpu soğutucu var, 12400F varken oyunlarda genel olarak 47-52 derece arası stabil sıcaklıklarda kalıyordu cpu ama 14600KF işlemciyi taktıktan...
  10. Parrzival

Kendi topladığım kasa yorumu

Bileşenler gayet iyi sadece 80mm soğutucu yeterli gelmeyebilir en azından onu 120mm yapabilirsen daha iyi olur gibi.
  11. Parrzival

İ5 14600KF işlemci ile Asus Prime B660M-K anakart uyumlu mudur?

Arkadaşlar anakartım B660M-K DDR4 , 2×8 3600mhz ram ve işlemci olarak şu an 12400F kullanıyorum, ramleri 2×16 3600mhz işlemciyi ise 14600KF le değiştirerek yükseltme yapmak istiyorum, mevcut anakartla 14600KF kullanabilir miyim güç beslemesi yönünden uyumsuzluk yaşar mıyım, bir de 240mm sıvı...
  12. Parrzival

Single Player Oyun Önerisi

Herkese selam, öncelikle witcher 3, metro serisi, stalker 2, RDR 2 gibi yoğun keşif duygusu barındıran oyunları ayıla bayıla oynuyorum; sorun şu ki aynı tadı veren başka bi oyuna denk gelemedim. Oyun yükleyip geri kaldırmaktan veya satın alıp iade etmekten usandım. "Sen buna kesin bayılırsın"...
  13. Parrzival

Opel Crossland 1.5T dizel

Şu eksantrik zincirini iyileştirilmiş parça ile değiştirmek masraflı bi iş mi yoksa basit bi uygulama mı acaba basitse eğer sorun etmem ama dediğiniz gibi o kadar para verip bir de ustalara servet bayılmak beni tek seferde arabadan soğutmaya yeter.
  14. Parrzival

Anladığım kadarıyla 1.2 si de 1.5 i de riskli bu arabanın.
  15. Parrzival

Kaç modele kadar olanlarda vardı acaba bu sorun 🥹 çok soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın cidden, bi arabada karar kılmak bütçeyi denkleştirmekten daha zor nerdeyse..
  16. Parrzival

Evet ama o yeni çıkan modellerde sıfırını almak lazım yani..
  17. Parrzival

Anladım acaba 1.2 deki gibi aynı yağlı kayış sorunu yaşanıyor mu onu bi netleştirmem lazım.
  18. Parrzival

1.5T olanı adblue'lu mu?
  19. Parrzival

Merhabalar, opel crossland almayı düşünüyorum ama 1.2 benzinli seçeneğindeki bilinen yağlı triger kayışı (yağın içinde çalışan triger kayışı) probleminden dolayı kararsız kaldım 1.5T dizel versiyonunda da aynı kronik sorun var mı bunu öğrenmek istiyorum, biraz araştırma yaptım ama cevabını...
  20. Parrzival

Max 1500 TL Wireless Mouse Önerisi

Herkese hayırlı akşamlar, max 1500 lira bütçeye uygun oyun maksatlı kablosuz mouse arayışındayım, en f/p önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Geri