Arkadaşlar 34" monitör almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir monitör var mı fiyat performans olarak.
LG UltraWide 34WR50QC-B bu modeli önerir misiniz?
bende hk gaming var kırmızı renk us dizilimli siyah switch li isteyen olursa satırım 1 kere taktım duruyor öyle beyaz renklisini kullanıyorum sadece :D
kutunun içinde yönlendirme kartı vardı. msi sitesine gir ürününü kaydet. aldığın siteye ürünle ilgili yorum atıyorsun. yorum linkini msi a atıyorsun yolluyorlar
Arkadaşlar annemin emekli tarifesi vardı. Tarife bitmiş tekrar aynı paketi sunmuyorlar. Sitesinde de olmayan paketler oluyor daha önce yapan vardır belki. sadece konuşma paketi yada yanında 2 3 gblık internet paketli tarife bilen var mı?
Şuan Ryzen 3500x var. Sistemi yavaş yavaş yükseltmeyi düşünüyorum. Darboğaz yapacak zaten işlemciyle. Almışken ileriye dönük almak istedim. Belki kartı satıp yükseltirim tekrar.
Arkadaşlar 1660s ekran kartım vardı satıp 2070super aldım. Kasada rampage powerı vardı. Ekran kartını takınca patladı :D FSP Hydro G Pro HG2-850 bu modeli almaya karar verdim ama size de danışmak istedim. 2700TLyi aşmak istemiyorum.