Arama sonuçları: *

1. Sinan705

Ortalama 15k Laptop Önerisi?

Bu tarz elektronik cihazları 2.el almakta riskli hocam bilemedim açıkcası
  2. Sinan705

Ortalama 15k Laptop Önerisi?

Günlük kullanım için ve hafif oyunlar için iş görebilecek IPS ekranlı laptop önerir misiniz?
  3. Sinan705

Ortalama 30-35k Laptop Önerisi

Bu fiyata almaya değmeyecek kadar ciddi düzeyde mi
  4. Sinan705

https://ty.gl/hhs8jryy7zv8f Şu Acer cihaz nasıl dostum 140w ekran kartı bu fiyata daha donanımlısını görmedim sadece ısınınca çok ses çıkarıyor diyorlar
  5. Sinan705

Fazla ağır oyun oynamam Fifa serisi, GTA V ve Bf1 tarzı oyunlar oynuyorum. Gta 6 çıkınca onu da oynayacağım onun dışında fazla oyun oynamam. Pil ömrü iyi olan ve fazla ısınmayan laptop önerir misiniz?
  6. Sinan705

30k 40k arası laptop önerisi

Hortlattım konuyu ama ekran kartının watt düşük olması performansı daha düşük mü demek? Aynı ekran kartından olan 2 farklı laptopta watt yüksek olan daha iyidir o zaman dimi
  7. Sinan705

Ne kadar yüksek Hz monitör o kadar iyi demek mi?

Peki 144 hz yi verimli almak için oyunu orta seviyeye alıp fps yükseltmek mantıklı olur mu sence
  8. Sinan705

Ne kadar yüksek Hz monitör o kadar iyi demek mi?

Yani demek istediğim şu; 144 hz monitörüm var ama ekran kartım bir oyunu 140 fps civarı verecek kadar güçlü değil yani ortalama 70-80 veya daha az fps alıyorum oyunlarda o yüzden 144 hz monitör kullanmanın bana faydası var mı?
  9. Sinan705

144 hz Monitöre Hdmı yerine DP kablosu taksam ne fark yapar eder?

Ses aktarılmaz derken anlamadım? Monitörde dahili hoparlör var benim dp kabloyla çalışmaz mı yani
  10. Sinan705

ee sadece Hz yükseltmeye mi yarıyor bu
  11. Sinan705

1080p Viewsonic marka monitörümün içinden Hdmı kablosu çıkmıştı onu kullanıyorum fakat DP kablosu taksam gerek görüntü kalitesi gerekse fps de değişiklik olur mu oyunlarda? Zaten oyunlarda 144 fps almıyorum ekran kartım fazla güçlü değil.
  12. Sinan705

Aynı ekran kartının Masaüstü ve Dizüstü farkı nedir?

Mesela aynı 2 ekran kartından biri daha çok watt harcayan model, yüksek watt harcayan daha mı performanslı oluyor genelde watt değerine de bakıyorlar ya
  13. Sinan705

Aynı ekran kartının Masaüstü ve Dizüstü farkı nedir?

Laptopta olan rtx 4060 ile masaüstü versiyon 4060 arasında performans farkı oluyor mu? Veya laptop 4060 masaüstü versiyonunun 4050'sine falan mı denk oluyor farkı nedir? 2.soru ise Laptopta aynı ekran kartlı modellerde yüksek güç harcayan(Watt) kart daha mı performanslı oluyor?
  14. Sinan705

Şarjlı Dikey Süpürge Önerisi

Mesela bir kısmı arıza vs yaptı mı ya da parça satın almak istesen nasıl yapıyorsun?
  15. Sinan705

Gsc45 mi aldın? Ben onun biraz daha iyisini alayım diyorum Gsc50 veya 60 var fakat 60 olanın stoğu şuan hiçbir yerde yok. En yakın aday Gsc50 benim şuan için
  16. Sinan705

Yurtiçi Yurtdışı farketmez fazla pahalı olmasın max 8 bine kadar F/p Dikey Süpürge tavsiyesi önerir misiniz?
  17. Sinan705

500 TL oyun tavsiyesi.

Ama EA Play'e aylıkta ücret ödenmiyor mu
  18. Sinan705

500 tl ye kadar aydınlatmalı klavye önerisi?

Niye hurda olsun kardeşim ayda 3-5 kere oyun için kullancam neyi rahatsız edebilir beni bu kadar? Orta düzey klavyem var 7-8 sene oldu artık ömrünü tamamladı gibi bu sefer gene orta düzey ışıklı alayım diyorum
  19. Sinan705

500 TL oyun tavsiyesi.

500 tl bütçe ile Fifa24 nasıl alacaksın anlamadım
  20. Sinan705

500 tl ye kadar aydınlatmalı klavye önerisi?

Öneriler için sağolun ama böyle değişik değil klasik Q klavye tuşları olan sağda sayıları olan klavye. Bu çok çirkin ve kullanışsız bir klavye bana göre. @slmslmslm @GalaxySal450
Geri