Arama sonuçları: *

1. E

Viewsonic XG271QG 27” 2K Nano IPS 1ms 240Hz (16.899 TL)

İyi monitör ama bu rakamlara çıkınca artık hedef 4k olmalı. Yakında 4k 144ler daha erişilebilir olacaktır bence beklenilmeli
  2. E

🔥İndirim Razer Deathadder V3 pro 2799 TL

Mouseların oynanışa etkisinin kısıtlı oldugunu düşünürdüm ama bu fareden sonra gerçekten performansım yüzde 50 falan arttı her maçta ( cod mw2) Tutuşu, switchleri, sensörü resmen ileri seviye. Evet pahalı ama değer her kuruşuna hem de
  3. E

Logitech G935 Kablosuz (YENİLENMİŞ) 1841 TL

Satıcının ne olduğu belli değil yüzde 39 olumlu oy almış uzak durun kutudan her şey çıkabilir
  4. E

🔥İndirim BenQ 1Ms 4K UHD Oyuncu Monitörü 4,844TL

4k 120 fps sabit oynatan ekran kartı var sanki 60ı eleştiriyorlar bir de:) 4090 falan yoksa zaten 4k da 60 ı geçemezsiniz konsol oyuncuları için bu arada bu monitor ps5 i tak keyfine bak
  5. E

🔥İndirim SteelSeries Aerox 3 Wireless 1199TL

adam ne güzel yazmış her şeyi bence siz boş yapmışsınız adamın demek istedigi şarjı sürekli bitiyor kabloludan farkı yok
  6. E

Çözüldü✓ razer deathadder v3 pro beyaz

Nesi iyi tüm sensörleri switchleri aynı :)
  7. E

Öneri Columbia Erkek Woodburn 2 su geçirmez Yürüyüş ayakkabısı

Yaklaşık 1 senedir bu fiyata satılıyor zaten.
  8. E

Corsair K70 TKL Optik Mekanik Klavye Türkçe 2.599 TL

evet çok iyi olur paylaşırsa. Biraz araştırdım linear basım sanırım çok yumuşaksa istemiyorum razer sarı switchli klavyeyi sattım bu yüzden fazla yazım hatası yapıyorum yumuşak olunca
  9. E

Corsair opx switch nasıl acaba alan kullanan varsa klavyeyi paylaşabilir mi düşüncelerini
  10. E

cherry silver diye geçiyor linear sessiz.. çok keyifli değil gibi
  11. E

bunda hangi switchler var
  12. E

Küçük enterlı klavyeye büyük enter?

Mecburiyetten us tuş takım dizilimli küçük enterlı bir klavye aldım. Bu klavyelerde bildiginiz gibi enter ufak ve onun üstünde virgül tuşu var. Acaba virgül tuşuna da enter atayıp oraya büyük enter taksam otururmu switchlere deneyen var mı
  13. E

Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil 1.497 TL

çıktıgı günden beri ps5 sahibiyim. içinden cıkan dualsense nin pilinde en ufak deforme olmadı sana yalan borcum mu var? Sene olmuş 2023 hala pil kullanan microsoftun gamepadini savunmayın bana :) Ayrıca şu halde bile 1500 lira dualsense 2.5 senelik olmasına rağmen satışa koysam yarın satılır
  14. E

Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil 1.497 TL

ölmüyor batarya falan onlar microsoft hurafeleri
  15. E

PS5 Dualsense Controller 1299 TL

gamepass oyunlarında gerekiyor
  16. E

PS5 Dualsense Controller 1299 TL

ikinci eli 1500 e karaborsada sıfırlarını 1900e satıyorlar gidin alın tertemiz pc de de işinizi görür. ama gamepass oyunlarında ekstra program gerekebilir ( forza horizon vb oyunlarda)
  17. E

🔥İndirim Harley Davidson Bot 980 TL (Birkaç Model Mevcut)

karlı yerler için uygun değil tabanına baktıgınızda anlarsınız. istanbul izmir gibi yerler için uygun taş gibi fiyatına göre
  18. E

Jack&Jones Kareli Gömlek 799TL Yerine 230TL

lcw ayarında zaten jack and jones :) Yahu siz iflah olmaz çomarlarsınız alın giyin allahaskına
  19. E

tamam kanka al giy sen jack and jones mikemmel bir markadır :)
  20. E

niye güldünüz anlamadım ama yurtdışında 10 20 birime satıyorlar bu naylon kıyafet üreten markayı
Geri