Mouseların oynanışa etkisinin kısıtlı oldugunu düşünürdüm ama bu fareden sonra gerçekten performansım yüzde 50 falan arttı her maçta ( cod mw2) Tutuşu, switchleri, sensörü resmen ileri seviye. Evet pahalı ama değer her kuruşuna hem de
4k 120 fps sabit oynatan ekran kartı var sanki 60ı eleştiriyorlar bir de:) 4090 falan yoksa zaten 4k da 60 ı geçemezsiniz konsol oyuncuları için bu arada bu monitor ps5 i tak keyfine bak
evet çok iyi olur paylaşırsa. Biraz araştırdım linear basım sanırım çok yumuşaksa istemiyorum razer sarı switchli klavyeyi sattım bu yüzden fazla yazım hatası yapıyorum yumuşak olunca
Mecburiyetten us tuş takım dizilimli küçük enterlı bir klavye aldım. Bu klavyelerde bildiginiz gibi enter ufak ve onun üstünde virgül tuşu var. Acaba virgül tuşuna da enter atayıp oraya büyük enter taksam otururmu switchlere deneyen var mı
çıktıgı günden beri ps5 sahibiyim. içinden cıkan dualsense nin pilinde en ufak deforme olmadı sana yalan borcum mu var? Sene olmuş 2023 hala pil kullanan microsoftun gamepadini savunmayın bana :) Ayrıca şu halde bile 1500 lira dualsense 2.5 senelik olmasına rağmen satışa koysam yarın satılır
ikinci eli 1500 e karaborsada sıfırlarını 1900e satıyorlar gidin alın tertemiz pc de de işinizi görür. ama gamepass oyunlarında ekstra program gerekebilir ( forza horizon vb oyunlarda)