Arama sonuçları: *

1. Q

Windows 10 0xc0000185 hatası nasıl çözülür ?

Bilgisayarı açtığımda gördüğünüz hatayla karşılaşıyorum "enter, F1, F8" tuşlarına basınca başka bir menü açılmıyor sadece BIOS'a geçiş yapabiliyorum. Bu hata neden olur (diskten mi, RAM'den mi vb)? Nasıl çözebilirim? Not: Format dışı çözüm önerilerinizi bekliyorum maalesef elimde format için...
  2. Q

i5-13600K entegre grafik kartı performansı nasıldır ?

144 dıyosunuz o kadar beklemıyordum teşekkürler. ddr4 kullanıcam.
  3. Q

i5-13600K entegre grafik kartı performansı nasıldır ?

Yeni ekran kartları çıkana kadar i5-13600K'nın entegre grafik kartı (Intel UHD 770) LoL- CS:GO-WoW'da beni idare eder mi yoksa 2. el idarelik bir kart mı almalıyım? Amacım yükseklerde değil bu oyunlarda ortalama 100 FPS civarı alsam yeter. Bir de entegre grafik kartı kullanmak işlemcinin daha...
  4. Q

EKRAN KARTIM ÇÖKÜYOR GALİBA

Merhaba çözebildiniz mi ?
  5. Q

Yayın kalitesi açısından RTX 3080 vs 6900XT, NVENC vs AMF

Her yerde gördüğüm ve duyduğum şey NVENC>AMF. Yayıncıların kesin NVIDIA alması gerek gözüyle bakılıyor. Bu videoda gördüğüm kadarıyla kalite farkı %4-5'ten ötesi değil düşünceleriniz nedir? Video linki:
  6. Q

Yayın Amaçlı 5800x3d mi yoksa 5800x mi ?

Yayın amaçlı 5800x3D mi 5800X mi fiyat farkı önemsiz. Oyunda daha güçlü renderda daha güçsüz diye duydum oyunlarda bariz hız farkı var renderda o kadar üzer mi yoksa %3-5'lik düşüşler önemsiz. Bir de 5800x3D ile MSI B550-A Pro iyi midir yoksa X570mi almalıyım?
  7. Q

Yayıncılık İçin Topladığım Sistem Sizce İyi Mi, Fiyatına Değer Mi ?

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Yarın bir de hazır sistem için ayrı konu açayım eğer aklıma yatan bir şey yoksa bunu sipariş ediceğim.
  8. Q

2. elden cok korkuyorum alırım 1-2 aya elimde patlar mı diye. 8500-9000 civarı 3070 2. el piyasası 5000 daha vermek biraz koyuyor ama donanım işinden çok anlamıyorum, bu bilgisayarı 2 haftalık araştırmayla topladım o yüzden karta bakıp "tamam bunda sorun yok" diyecek bilgim yok çevremde de böyle...
  9. Q

Teşekkürler içim rahatladı. Daha iyisini bulamazsam bunu alıcam.
  10. Q

Demek istediğim ekran kartı konusunda ileride değişime gidebilirim şimdilik güncel oyunları oynatsın yeter, işlemci ağırlık verme sebebim kolay upgrade yapabilmek.
  11. Q

2. pc hakkında en ufak fikrim yok öğrenirsen bana da söyler misin umarım ileride gerekecek kadar gelişirim. Teşekkürler. 1666232539 Teşekkür ederim. Bu özelliklere yakın hazır sistem linki var mı. Dediğim gibi işlemci ağırlık vermek bana mantıklı geliyor yanlış bir karar olabilir belki.
  12. Q

Çok güzel bir işlemci yalnız şuan 10-12k fiyatında aradaki 4bin+ maliyet beni çok zorlar. 1666231926 3080 için 2k-4k gaming diyolar hep benim 1080 den üstüyle işim yok tek amacım yayın ve youtube. Bir de 4000 serisi muhabbetinden sonra 3060ti a bile düşsem mi diye düşünmeye başladım...
  13. Q

Sağ kolumla çıkardığım tekrar sayısını sol kolumla yapamıyorum ?

Merhaba, spora başladığımda yaptığım ve yeni başlayan arkadaşlarıma önerdiğim, tam tersini yani güç dengesini sağlamak için dumbell kullanmak olmuştur hep. Barda güçsüz kolun işini güçlü kol kaldırıyor ama dumbell kullanırken tam tersi güç dengesizliğini görüp ona odaklanabiliyorsunuz...
  14. Q

O indirimlerde sanki ayıplı malları iteliyolarmış gibi bi his var bende
  15. Q

Valorant için 1060 bile yeterli oluyor asıl sorun yüksek sistem gereksinimli oyunlar. Teşekkürler.
  16. Q

Yurtdışıyla çalışan bir akrabamla konuştum benim 33.8kya topladığım sistemi dolar üzerinden 2180 dolar yani 40kya topladı şu an türkiyedeki parçalar ucuz yeni gelicek olanlar çok daha pahalı olucak anladığım kadarıyla. Sırf bu yüzden bile beklemek riskli geliyor. 1666103690 Evet dediğin gibi...
  17. Q

teşekkürler. Çoğu oyunda dediğinde haklısın sadece yeni oyunlar konusunda bir korku var üzerimde. 1666103274 Aslında çok mantıklı aşağı yukarı aynı fiyata elimden çıkarırım 2. el ekran kartının iyi durumda olduğunu nasıl anlayabilirim ömrünün sonunda bir ekran kartı almak istemiyorum.
  18. Q

Yorumun için teşekkürler. Mantıklı olan 4000 serisini beklemek aslında ama 4060 veya 4070 in ne zaman çıkacağı hala belli değil 3-4 ay sonra bile çıkacak olsa o kadar beklemektense 3-4 ay boyunca yayın açarak kitlemi genişletmeyi daha mantıklı buluyorum. Zaten platforma tanınırsam elimdekini...
  19. Q

Merhaba canlı yayın yapmak ve video çekmek istiyorum yeni nesil oyunları 1080p 60FPS yayın yapabilmek için bu sistem yeterli olur mu? TurkNet GigaFiber internet bağlatıcam o yüzden yüksek bitrate verebilirim. Ekran kartı tarafında 3070'in 8 GB VRAM olması sorun olur mu testlerde gördüğüm...
Geri