Arama sonuçları: *

• Users: bern
  • Order by date
  1. bern

Oyunda siyah ekran veya bilgisayar kapanması sorunu psu ile ilgili olabilir mi?

Öncelikler selamlar iyi forumlar iyi günler herkese. Kardeşimin sisteminde yükseltmelere gittik ve ardından bir sorun yaşamaya başladık. Eski sistemindeki işlemciyi ve ekran kartını güncelledik sadece. İşlemciyi ryzen 5 5600 ile ekran kartınıda İntel Arc A750 ile güncelledik. PSU 500w izoly...
  2. bern

Yardım gtx 1660 ile gtx 1660s arasındaki 800 liraya değer mi?

Saatlerdir bakınıyorum iyice ilanlara falan bir tane şehir dışında msi 1660 ti gaming x buldum 3500 tl + kargo ve güven meselesi var. Bir de şehirimde Asus Tuf 1660 ti buldum 3250 liraya test edip alabilirim. Sizce hangisi bana tuf daha mantıklı geliyor.
  3. bern

aktif olarak amd kullanıyorum ve sürekli yazılımsal sorunlar yaşıyorum o yüzden nvdia almak istiyorum
  4. bern

hocam bütçem 3500 civarı, ne kadar düşük fiyat verirsem burdan işlemciye kaydıracağım parada o kadar artar ve işim kolaylaşır. 4k bandında 2060 lara baktım fakat kutusuz içi daha önce her hangi bir sebepten açılmış kartlar ve çoğu galax evga pny gibi markalar. Bu fiyata şu var şu fiyata bu var...
  5. bern

3 yıl önce xfx rx550 4 gb almıştım ve xfxten hiç memnun kalmadım o yüzden bu sefer güzel markalardan gitmek istiyorum ayrıca şehir dışındakilerlede görüştüm çok büyük bir kısmı kargo yapmıyor yapanlarda genelde at tamir et sat mantığında bilgisayarcılar o yüzden bulunduğum şehirden bakmak daha...
  6. bern

bulduğum ilanlarda 1660s ile 1660ti arasında çok büyük bir mebla yok tercih edilebilir fakat 1660 ile arasında çok büyük bir mebla var eğer ki bu paraya değer diyorsanız 1000 lira daha koyup 1660ti alabilirim.
  7. bern

peki bu fark 1000 lira edecek bir fark mı işlemcide almayı planlıyorum 5 5600 o zamanda bunu almakta biraz zorlanıcam
  8. bern

hocam birisi çok uyguna geliyor 1660 olan 2900 lira diğeri 1660 super olan 3700 diyor ki pekte güvenemedim satıcıya yüksek ihtimalle onun yerine 3900 e 1660 ti alınabilir fakat aradaki 1000 liraya bu fark değer mi 10 15 fps fark eder diyor arkadaşın birisi.
  9. bern

Arkadaşlar iyi günler dilerim hepinize. Sistemimde yenilemeye gideceğim ve bu yüzden Ryzen 5 5500 almaya karar verdim. Şimdiden diyeyim 5600 ile arasındaki fark çok o yüzden onu düşünmüyorum. Bu işlemcinin yanına msi ventus xs oc gtx 1660 buldum ve aynı mahalledeyiz arkadaşla fiyat olarakta...
  10. bern

tehtid içerikli bir gmail aldım

evet ne yazık ki olmasının sebebi benim fakat mailin gerçek olup olmadığı asıl önemli olan konu
  11. bern

yayınlayacaklarını söyledikleri görseller galerimdekiler bu gönderdiğini kanıt niteliğinde göndermiş sanırım 1666171199 formatlamadan önce indirmiştim fakat indirdiğim uygulamada soundpadin dosyası diye indirmiştim 1666171212 evet bu da olabilir aklıma hiç gelmemişti
  12. bern

arkadaşlarımla valorant lobisindeyken çekilmiş bir görsel
  13. bern

maille birlikte gönderilen fotoğraf evet formattan sonra çekilmiş sanırım mail 14 ekimde gelmiş
  14. bern

Bilgisayarımı henüz 2 hafta önce formatladım ve formatladıktan sonra çok dikkat ettim yani formatladıktan sonra her hangi bir virüs vs bulaştığını sanmıyorum. Bu yüzden bilgilerime de eriştiklerini düşünmüyorum fakat ben bilgisayarı kullanırken aldıkları bir screenshotla beraber yollamışlar...
  15. bern

söylediğiniz program üzerinden yaptım taramayı fakat farbar taramasını anlayamadım
  16. bern

mailler fake hesaplardan gönderilmiş yani polisten pek bir ümidim yok gibi 1666167280 tamamdır indiriyorum şimdi
  17. bern

şuanda kaspersky yüklüyorum ve onunla tarama yapacağım eğer yeterli görmezseniz dediğiniz uygulamayla da yapabilirim
  18. bern

bir yazılımın dosyasını indirmiştim her şey ondan sonra geldi başıma. Ardından çok uğraştım ve sonunda her şeyi temize çıkarabildim. Bilgisayarı da aynı zamanda formatladım. Şuan gelen giden tek şey bu mailler ve 2 ayrı hesaptan aynı içerik gönderilmiş ve gönderilen fotoğrafta aynı fotoğraf...
  19. bern

Bilgisayarı yeni formatladım her hangi bir sorun yoktu. Maillerde gelen resimler haberim olmadan bilgisayarımdan çekilmiş ve benim bilgisayarıma ait. Beni korkutan nokta burası..
  20. bern

beyler bi konu hakkında soru sorucam bilgisi olanlar cevap verebilir mi konu maillerim bir süre önce hacklenmişti ve sonucunda maillerimin bağlı olduğu bir takım hesaplarımda banlanmıştı veya hesaplara sızılmıştı fakat maillerimin şifresini değiştirip güvenliği sms atıcak şekilde ayarlayıp...
Geri