Arama sonuçları: *

1. retributive

Öneri Superonline'da WARP VPN ile ping düşürme

Merhabalar Donanım Arşivi Ailesi, selamlar! Umarım hepiniz iyisinizdir, keyifler yerindedir. 🌟 Superonline kullanıcılarının çoğunun bildiği üzere, 1.1.1.1 DNS veya WARP VPN kullanıldığında bağlantı Türkiye sunucusu yerine Budapest/Fransa gibi lokasyonlara yönleniyor ve bu da ciddi ping...
  2. retributive

Troy'a geçmeyi düşünüyorum, Amazon dışında bir engeli var mı?

Pos makineleri dışında neredeyse hiçbir yerde geçmiyor, bazı türk e-ticaret siteleri kabul etse de sayısız gerde geçmiyor. Ben geçmişte çok sorun yaşadım yurtdışına ödeme yapıyorum ve alışveriş yapıyorum troy kesinlikle uluslararası olana kadar asla benlik değil.😃
  3. retributive

Technopat Sosyal Vs Donanım Arşivi Sosyal

Benim hesabımı isteğim üzerine silmeyip ban atıp duruyolar en son analarına kadar sövecem moderasyonun, hesabımı sildirmek için. Malum sitenin sosyali bir üyesini kaybetti, artık ben buraya kayarım. TDK gibi sıkı denetim yapıyormuş gibi görünürler ana sayfaya bir girersiniz yüzlerce yazım...
  4. retributive

İş ve oyun odaklı Gaming Laptop önerilerinizi bekliyorum

Lenovo LOQ 15APH8 modelini aldım. Dünden beri kullanıyorum, canavar gibi makine tam. 32 GB DDR5 5600 MHz RAM alıp taktım. 1 TB NVME SSD'sinin yanına daha önce aldığım 2 TB NVME SSD'imi taktım. Bilgisayar uçuyor eskisine göre.
  5. retributive

FSR 3 Hangi Kartlara Geleceği Açıklandı

kaynak bağlantısı nedir? dlss 3 e karşılık aynı teknoloji alt kartlarda çalışması güzel olmuş, nvidia şimdi dlss 3 ü etkin etmek zorunda rtx 30 serisinde
  6. retributive

İş ve oyun odaklı Gaming Laptop önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, MSI Katana GF76 12UD 058XTR model laptopa sahibim, ancak hiç memnun değilim. Çok yakın zamanda dizüstü bilgisayarımı satmayı planlıyorum. İş geliştirme ve oyun odaklı fiyat/performans model önerilerinizi siz değerli bilgi sahibi insanlardan bekliyorum. İş...
  7. retributive

Gtx 1660S için Low ayarlarda 40 Fps az değil mi

türkçe yama gelince oynayacağım oyunu indirdim bekliyorum, rtx 3050 ti ile her şey lowda, reflex açık + boost ayarında, dlss auto da 55-65 fps arası geziniyo genellikle ilk sahnelerde, reflex kapalı da 3-5 fps daha ekleniyor, görüntü oluşturma gecikmeniz daha da artıyor, bu çok kötü olmuş, biraz...
Geri