Arama sonuçları: *

1. Road of Death

Yeni topladığım sistem açılmıyor

Merhabalar altta belirttiğim parçalardan bir sistem topladım fakat ne fanlar dönüyor ne ışıklar yanıyor çalıştırırken ekran kartının fanı 1 saniyeliğine dönüp duruyor ayrıca anakartın cpu ışığı da 1 saniyeliğine yanıp sönüyor MSI B550M PRO VDH PATRİOT VİPER STEEL 8x2 3600mhz MSI MAG 600W PSU...
  2. Road of Death

GTX 1660 SUPER FURMARK SONUÇLARI

Ben alalı 4 yıl oluyor hocam o zaman ki fiyatını hatırlamıyorum oda sıcaklığı 25-26 derece
  3. Road of Death

Yok mu hocam bilen eden
  4. Road of Death

Palit GTX1660 SUPER GP OC ekran kartına sahibim 4 yıldır kullanmaktayım bugün termal macunu thermal grizzly hydronaut 11.8W ile değiştirdim 15 dakikalık furmark testinde; GPU SICAKLIĞI:71 DERECE MAX GPU HOTSPOT: 83 DERECE MAX FPS MAX: 83 FPS MİN: 79 FPS AVG:80 FANLAR MAX %65 SEVİYESİNE GELDİ...
  5. Road of Death

SSD okuma yazma değerleri normal mi?

yok mu hocam bilen eden birileri
  6. Road of Death

SSD okuma yazma değerleri normal mi?

dosyayı ekledim 3 ekim 2022 de kullanıma başladım fakat 1 yıldır sistemi kullanmıyorum yüksek dosyalarla işlem yapmadım SSD: Kioxia exceria 250gb 1700/1200mb
  7. Road of Death

SSD TAVSİYESİ 1200₺

Sağolun hocam
  8. Road of Death

SSD TAVSİYESİ 1200₺

Hocam içine cs, valorant gibi oyunlar kuracağım birde sistem, google gibi şeyler hızlı açılsın yeterli çok büyük dosyalarla işlem yapmayacağım hangisini daha verimli kullanabilirsem onu alayım
  9. Road of Death

SSD TAVSİYESİ 1200₺

Bu üründe dram var mı hocam
  10. Road of Death

SSD TAVSİYESİ 1200₺

https://www.pazarama.com/wd-500gb-blue-sn580-wds500g3b0e-nvme-gen4-4000mbs-3600mbs-ssd-disk-p-718037887319?magaza=aptekteknoloji 1200₺ bütçem var MSI B550 anakartım var linkini bıraktığım ssdyi düşündüm ama dramsiz olması kafamı karıştırdı bu fiyata daha iyi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
  11. Road of Death

Muhabbet kuşu hakkında bilgili olan var mı?

Veterinere eşini götürmüştüm yanlış tedavi yüzünden bize veda etti istanbulda maalesef birçok veteriner ticarethane haline gelmiş durumda
  12. Road of Death

Muhabbet kuşu hakkında bilgili olan var mı?

Muhabbet kuşum uyurken videodaki şekilde ses çıkarıyor ve kusma refleksi gösterip kusmuyor aynı zamanda 8-9 aylık olmasına rağmen uçamıyor
  13. Road of Death

Hp victus düşük fps sorunu

Güç seçeneklerinde dengeli var sadece alttakinin ne olduğunu anlamadım fakat
  14. Road of Death

Şarjda oynuyorum performans modu dediğiniz tam olarak nedir Driverlar güncel
  15. Road of Death

Valorantta yapılan testlere baktığımda 170-210 arası değerler alıyorlar
  16. Road of Death

Ryzen 5 6600H 3050ti 75w 8gb ram Sea of thieves full ayarlar 70-80fps Valorant en düşük ayarlar 100-120fps arası alıyorum normal mi?
  17. Road of Death

sadece oyun için Tablet önerisi

sadece oyun amaçlı 6k bütçeli tablet önerisi
  18. Road of Death

Apu sistemde kapanma sorunu

Evet sadece görüntü gidip geliyor fakat usb kablosu bile oynasa bilgisayar ekranı gidip geliyor
  19. Road of Death

Apu sistemde kapanma sorunu

Usb kabloları, hdmı kablosu, jack girişleri fark etmiyor
Top Bottom