Arama sonuçları: *

• Users: Fynne
  • Order by date
  1. Fynne

Virustotal virus uyarısı

Anlıyorum yani kaspersky gibi bir anti virüs yazılımınım bile bir virüs bulamadığı halde herhangi bir bilinirlik-güvenirliği olmayan, her forumda "her şeyde virüs gösteriyor" denilen anti virüs programının güvenirliğini neye göre doğruladığınızı merak ediyorum açıkçası.
  2. Fynne

Virustotal virus uyarısı

bir oyun için yardımcı bir tool
  3. Fynne

Virustotal virus uyarısı

Birkaç forumdan gördüğüm kadarıyla bu 3 antivirus taraması için "dengeli değil" denildi. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  4. Fynne

Amdkmdag.sys mavi ekran hatası

En son yaptığım toplu güncellemeler sonrasında(AMD Install Manager aracılığıyla) bilgisayarım her "Yeniden Başlatma" işleminden sonra "amdkmdag.sys" mavi ekran hatasını veriyor. Anladığım kadarıyla sorun bununla alakalı, ddu ile kaldırıp tekrardan 1-2 sürüm öncesini yüklemem gerekiyor. Yine de...
  5. Fynne

Asus Prime A320m-r BIOS Update

Merhaba, bilgisayarı aldığım günden beri daha hiç bios güncellemesi yapmadım. Birkaç yerde ve videoda gördüğüm kadarıyla bios güncellemek bazen bilgisayara zarar verip, arızalanmasına vs. sebep oluyormuş. Yapıp yapmama konusunda kararsızım, help. Sistem özelliklerim: - Asus Prime A320m-r -Asus...
Geri