Arama sonuçları: *

1. A

2012 Golf 1.6TDI 177.000 KM ALINIR MI

Dsg 1736981148 830
  2. A

2012 Golf 1.6TDI 177.000 KM ALINIR MI

Triger seti değişmiş, çamurlukta lokal boya harici boyası yok temiz araç. Km kafa karıştırıyor. Bu km de bu araç alınır mı?
  3. A

HAZIR SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ

Hayır sadece kasa
  4. A

HAZIR SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ

BÜTÇE 50-60K CİVARI HAZIR SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ?
  5. A

DA-G8 HAZIR SİSTEM ÖZELLEŞTİRİLMİŞ ALINIR MI

İşlemci, anakart, ram, kasa özelleştirmesi yaptım. Sıvı soğutucu ekledim. Fiyata kıyasla nasıldır alınır mı?
  6. A

60 K CİVARI SİSTEM TAVSİYESİ

sadece kasa
  7. A

60 K CİVARI SİSTEM TAVSİYESİ

60k civarı bütçem var. Ekran kartı nvdia tercihim
  8. A

BARAN KUS-BIRD ALINIR MI

Bazı parçaları özelleştirdim. Bu fiyata bu sistem alınır mı?
  9. A

ASUS OPTİMAL MOD açınca pc açılmıyor

Asus optimal mod açınca pc açılmıyor pc özellikleri
  10. A

PC OYUN OYNARKEN KAPANIYOR

Hocam PSU arızalımı yoksa yetersizmi kalıyor
  11. A

hocam teknik bilgim çok yok aldığımda format atıp kullanmaya başladım başka yaptığım herhangi bir şey yok
  12. A

OCCT yaptım ortalama 5 dakika sonunda kapanıyor pc
  13. A

gaminggen den yeni pc aldım oyun oynarken birden kapanıyor ama çalışmaya devam ediyor. sıcaklıklarda bir problem yok, ramlar sağlam, fanlarda problem yok. Sorunun kaynağını bulamadım. PC ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ: AMD RYZEN 7 5700X 3.4GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci × 1 İŞLEMCİ...
  14. A

15. A

tamamdır hocam deneyeceğim teşekkürler 1680854695 Bios güncellemesi yaptım sorun devam ediyor
  16. A

kendini yeniden başlatıyor galiba ama başlarken asus ekranında takılı kalıyor tekrar düğmeden kapatıp açmak zorunda kalıyorum
  17. A

gaminggen den yeni pc aldım oyun oynarken birden kapanıyor ama çalışmaya devam ediyor. sıcaklıklarda bir problem yok. ramlarda sağlam. sorun neyden kaynaklı bulamadım
  18. A

MANTIS-3080 alınır mı?

İşlemci stoğu kalmamış. AMD Ryzen 5 5600X alsam iyi midir?. sıvı soğutma bunada gereklimi. 1 tb ssd var elimde.
  19. A

MANTIS-3080 alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/239399/mantis-3080-amd-ryzen-5-5600-asus-tuf-geforce-rtx-3080-v2-oc-10gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Eklediklerim; - AMD RYZEN 7 5700X İşlemci - ASUS TUF GAMING B550M-E Anakart Alınır mı, alınmaz mı? Psu yeterlimi
  20. A

MANTIS-6800 SİSTEM ALINIR MI?

SSD var elimde şuan 1tb o sebeple almıyorum
Geri